Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.11.2017 17:46:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja zvanicno racunam da smo dnevnu pelenu skinuli sa 21 mesec i najverovatnije cemo uskoro za dnevno spavanje Ostaje da gnjave u jaslama, Bog zna do kada ce.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.11.2017 17:49:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uskoro ce i u jaslama samo im reci.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.11.2017 18:06:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hocu , ovih dana cu da popricam.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.11.2017 18:09:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super,ME
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.11.2017 18:18:20
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo ME
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.11.2017 18:28:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Hocu , ovih dana cu da popricam. E, pa onda super. Moja drugarica je bas imala podrsku vaspitacica i skinula decaku za cas i tu dnevnu.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.11.2017 18:36:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo Me
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 2.11.2017 13:37:23
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bravo!!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 2.11.2017 13:44:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala zene! Samo sam htela da se resim dnevne dok se ne porodim!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 11:27:57
|
|
|
|
madre
|
dan cetvrti... ja sam prezadovoljna cak je u toku noci trazio nosu da piski, to stvarno nisam ocekivala! pelena jutros suva. problemcic je u tome sto mislim da se plasi govanceta celo jutro mu se kaki, trazi nosu,sedne na nju, pa viri u nju i pobegne. zao mi ga, jer mislim da trpi!
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 11:32:32
|
|
|
|
lesica
|
Madre, bravo. Sad će i to sa kakanjem da prevaziđe. Pazi, konta on sve odlično čim sam i noću traži nošu. Opasni su oni
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 11:35:26
|
|
|
|
Maraj
|
Madre bravo
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 13:11:49
|
|
|
|
bebilule
|
Madre, Ja sam M bukvalno vrebala posle ručka do nekidan (jer tad kaka). Piški normalno ili na tutu, ili stojeći, ali da kaki neće. Mislila sam prvo da mu je frka, kao i ti, pa onda da mu ne odgovara položaj... Ja nisam pravila dramu oko toga. Sad je i to ok, traži tutu. Strpljivo, srediće se i to.
< Poruku je uredio bebilule -- 9.2.2018 13:26:06 >
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 15:03:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Madre to je odlicno.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 17:58:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Super vam ide,zasto mu ne skines nocnu,ja sam odmah skidala i dnevnu i nocnu,da se ne bi bunili.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 18:09:58
|
|
|
|
lesica
|
Madre, e baš ovo što Veselica kaže - skidaj odmah ovih dana i noćnu. Umotaj dušek u neki najlon, i lagano, čim je dečkonja pokazao inicijativu, iskoristi. Jao kad se samo setim, bilo pre godinu dana sad mi deluje kao pre 5 života. I da, ja (lujka) volim ovu navijačku temu Meni je oba puta bila kao psihoterapija u akciji zvanoj skidanje pelena.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.2.2018 23:39:32
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo za decicu. Kako je to lepo. Moj ovnic...hm, pa videcemo. Upustam se u avanturu usoro. I meni su rekli da odmah skidamo i dnevnu i nocnu.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.2.2018 12:30:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I ja sam za to ako moze , ali npr. meni je T nosila jos neko vreme nocnu jer je vecito bila Puna. Sa H samo odmah bez problema.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.2.2018 13:14:33
|
|
|
|
Duškić
|
Super, bravo za Vas i decicu, Ja cu na leto mom malom da skidam pelenu. Sa cerkicom je islo lako, doduse malo cudno, mi prvo izbacili nocu, jer joj smetao pampers, pa posle dnevni..hihii
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.2.2018 13:30:29
|
|
|
|
madre
|
da je leto skinula bih nocnu, ovako neka je jos neko vreme...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.2.2018 15:22:50
|
|
|
|
madre
|
mi udjosmo u peti dan... ne znam sta bih rekla, ali u globalu sam zadovoljna u nosu uglavnom piskimo, ali zato u gace obavezno kakimo poprilicno dugo je suv, znaci vec je uvezbao zadrzavanje, tako da sve to ide svojim tokom...
< Poruku je uredio madre -- 10.2.2018 15:30:21 >
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.2.2018 15:37:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Madre koliko ima sad ne pise na tikeru?
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.2.2018 15:49:38
|
|
|
|
madre
|
sad u januaru napunio dve... moram promeniti tiker obavezno.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.2.2018 16:38:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Odlicno onda,on je bas mali,krenuli ste na vreme.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.2.2018 16:31:26
|
|
|
|
vocicana
|
Madre ja bi tako volela da se i moj mali tako lepo skonta. Videcemo. Bravo u svakom slucaju!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?