Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 26.3.2015 20:29:40
|
|
|
|
Kata90
|
Anita divne trojcice
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 10:24:38
|
|
|
|
ivannna
|
rastemo !
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 10:50:27
|
|
|
|
branki*
|
ivana,ona je premedena
< Poruku je uredio branki RR -- 31.3.2015 10:54:46 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 10:51:20
|
|
|
|
adulence
|
ivanna pa prelepa je.... evo i nas malo da nas ne zaboravite..
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 11:17:08
|
|
|
|
ivannna
|
hvalaaaa! adulence kako je porasla,preslatka je!!! a ova kombinacija u jaknici mi se bas,bas,bas svidja!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 11:18:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivana divna je , kao i Iva dve lepotice.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 11:19:01
|
|
|
|
adulence
|
gospodjica zaboravila da izuje patofne,pa u patofnama seta kuce...ahahhaha
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 11:37:13
|
|
|
|
bubulence
|
a ovo su moje duse : Emilija Marija
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 11:39:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 11:40:56
|
|
|
|
adulence
|
lepotice
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 31.3.2015 16:06:09
|
|
|
|
Kata90
|
lepe mamine curice
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 5:25:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 5:27:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeeeeej uspela sam da ubacim sliku preko telefona Btw, mi samo neke dinosauruse obilazimo ovih dana
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 5:36:31
|
|
|
|
Ana RR
|
I jedna sa farme gde smo isli u egg hunt
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 6:12:39
|
|
|
|
Maraj
|
Ana kazi kako si uspela sa telefona da ubacis sliku?!? Ja nikako . ....
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:23:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, isto kao i sa kompa, odem na slikomat, ubacim sliku, kopiram link i ubacim ovde. Iskreno, nisam ranije ni pokušvala jer sam videla da svi pišu da im ne ide.
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.4.2015 8:27:38 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:26:38
|
|
|
|
branki*
|
anci,divan je,bas je visok,bas je porastao
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:32:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala branki Žao mi je što nisam fotkala kad nam je bila snajkina koleginica sa dva sina, 3 i 5 godina. Aj što su njih dvojica skoro iste visine (ovaj mlađi je i nekako ok za svoj uzrast ali ovaj stariji je mrvica) ali kad je Marko stao iza ovog starijeg, ja nisam mogla da verujem. Izgledao je kao da je bar 3 godine stariji od njega, em duplo krupniji em za pola glave viši Mislim, ovde generalno nema visokih ljudi, reeeetko ćete videti nekoga da štrči u masi, i onda je Marko stvarni viši od sve dece koja već idu u školu. Neverovatno.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:32:59
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Maraj, isto kao i sa kompa, odem na slikomat, ubacim sliku, kopiram link i ubacim ovde. Iskreno, nisam ranije ni pokušvala jer sam videla da svi pišu da im ne ide. Meni nece. Moguce da mi fali neka aplikacija na telefonu da instaliram a ja ne znam koja
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:33:46
|
|
|
|
Ana RR
|
A šta tačno ne možeš da uradiš?
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:35:22
|
|
|
|
Maraj
|
Sve uradim kao na kompu i kad kopiram onaj kod za forum napise mi nesto u smislu da moj uredjaj to ne podržava
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:36:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Anči divan je Maraj - ne treba ti nikakva aplikacija, jesi ti beše pisala u problemima o tome? Ivanna - ona je preslatka
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:38:56
|
|
|
|
Maraj
|
Jesam jesam ja sam ta ubi se pokusavajuci i nista.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:41:43
|
|
|
|
eca89
|
Ana, Bubi dječica su vam preslatka, posebna najmanja naša drugarica Maša !
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 4.4.2015 8:43:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala devojke Nemam pojma Maraj, meni sve odradi do kraja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?