Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 16:48:08
|
|
|
|
NadaR
|
Odavno nisam zalazila u temu. Svi drugari divni ! I jedna sa karatea
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 17:43:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Nado! Divan nam je veliki drugar
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 9:08:23
|
|
|
|
branki*
|
evo moje ljubicanstvene
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 9:12:13
|
|
|
|
soni
|
Branki pa ona je bas ljubicanstvena..dusa mala.. Nado prelep decko...
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 9:15:48
|
|
|
|
vonavoj
|
sva su deca divna!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 12:05:11
|
|
|
|
daca77
|
Decica su medena... Anci, tvoj Marko je bas veliki decko ...pu pu, meden je...tek sada shvatam da mi matorimo... Branki, tvoja napravila pauzu od vristanja kako bi pozirala ...vidis kako je dobra beba...
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 14:04:02
|
|
|
|
mila83
|
Mis mali ljubicasti ! Slatkica jedna :*
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 17:25:21
|
|
|
|
Kata90
|
preslatka decica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 17:42:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Super su dječica! Ana i mi obožvamo "ratogasce" ! Božmeprosti kad je bio neki požar u blizini, moje dijete se obradovalo kao nikad u životu Danima je samo o tome pričao!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 17:43:53
|
|
|
|
jabudic
|
NAdo, Branki, predivni su!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.3.2015 23:26:46
|
|
|
|
Jole84
|
Branki prvi put vidim tvoju princezicu, medena je Daco, Nađa je šećer mali, jedva čekam da je vidim... Mila, preslatka je tvoja duša! Mala tigrica Zemunka znači kod vas krenulo šminkanje, šmizla mala... Anči, Nado, veliki momci bogami! Trco, preslatki su, i liče! Anita ti si naša pobednica, ljubi mi tri musketara Veverko mašna joj je šou! Dunjči, naš drug Sava je velikiii...o bože, kao da smo juče trudnovale a vidi ih sad... Jabudić, preslatki su ti momci, a vala baš im fali pojačanje Uh nadam se da nisam nekog preskočila, baš sam se raznežila...
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.3.2015 7:11:11
|
|
|
|
serpica
|
Branki preslatka je
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.3.2015 7:28:17
|
|
|
|
branki*
|
hvala,devojke
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.3.2015 7:45:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sva su vam decica predivna
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.3.2015 10:45:40
|
|
|
|
jess021
|
Branki, Boka je preslatka. Dusa mala
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.3.2015 10:49:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Nadooo veliki decko! Branki, mnogo je slataka, i cini mi se da je ista tata Mamina cerka sa 11 meseci, i sa 3 godine i 3 meseca
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.3.2015 16:30:03
|
|
|
|
Kata90
|
jooooj kako je slatka,i ta masnica na glavi bas joj super stoji
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:01:06
|
|
|
|
anita
|
Prelepa tema i predivna decica. Evo i nas da nas vidite malo Mihajlo Masa Nikolina Moja tri zivota
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:03:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaojjjj Anita divni su, a Masa mi je ista ti
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:07:28
|
|
|
|
jess021
|
UM, Una je prelepa. Na koga ima tako neobicne oci? Sva mi je nekako egzoticna. Anita, pravo bogatsvo, predivni su.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:09:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesss ne znam, bila je jedna Japanka sa mnom u porodilistu, pa se ponekad zapitam da je nisu zamenili, jer bas ima kose oci kao oni ahahha. Hvala
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:11:39
|
|
|
|
jess021
|
Ne brini, ja imam druga koga su pre zvali japanac, zbog ociju naravno. Ni na koga ne lici od svojih roditelja.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:15:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahha za nju znam da je moja samo po tenu, jer ga je nasledila od mene, e a evo ti da je vidis kada se rodila klik
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:17:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako su slatki! Tika se odusevila!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 25.3.2015 15:17:54
|
|
|
|
jess021
|
Davno sam gledala ovu temu i videla je vec, sad si me podsetila. Smizla mala, i tu je preslatka.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?