Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 19:23:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Anitaaaaaaaa MEDENJACIIIIIII (da moderatori to se ja derem) MEDENJACI MEDENIIIIII
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 19:25:51
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Joj vrsnjakinjo pa ona je vec velika devojka Mnogo je slatka. Sva su deca medena A ova je iz setnje po kosavi...
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 19:35:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma nju košava ne briga ni najmanje, MEDENA JE DACOOO
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 19:41:45
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Ivanka, vrsnjakinjo
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 19:51:42
|
|
|
|
serpica
|
Daco ja tek sad vidoh stvarno velika devojka
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 19:53:40
|
|
|
|
Maraj
|
daco divna je
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 19:59:42
|
|
|
|
Jekica_88
|
Joj svi su medeni, pravi seceri
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 20:42:45
|
|
|
|
degu
|
joj zene, divna nasa, zeljena decica. Istopih se od miline e ovo mi je trebalo da napunim baterije. Nek su nam zivi i zdravi!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.3.2015 20:49:03
|
|
|
|
MakiJ
|
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 3:10:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Daco, preslatka je, kakav mio pogled ima Anita nemam reči, imaš pravo blago! Žene drage. predivna su vam deca, nije što su naša tj ringerajina, ali su sva kao iz bajke!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 7:11:02
|
|
|
|
branki*
|
daco,to je ta lepotica sto zeza mamu i tatu,ljubim je
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 7:14:17
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno, drage moje Branki, to je ta... Anci, da vidis ti mio pogled uvece pre spavanja...cela se izbora i zguzva od vristanja
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 7:26:18
|
|
|
|
soni
|
Divna Daco
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 7:45:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Anita oni su preslatki, da se istopis od srece kad ih vidis Daco medena je
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 12:01:27
|
|
|
|
mila83
|
Moja mala dusa vas pozdravlja !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 17:56:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Anci, da vidis ti mio pogled uvece pre spavanja...cela se izbora i zguzva od vristanja Haha, pazi kad sam ocekivala neki ovakav odgovor
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 21:55:53
|
|
|
|
anita
|
Prelepa tema a jos lepsa decica. Hvala svima. Pozdravljamo vas ja i moja tri srca.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 22:02:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Ali,Dunja,za tvog princa .Kako je brzo porastao( ili smo ga tako dugo prizeljkivali) Jeste porastao, prebrzoooo Žene, prelepa su vam deca, da su živi i zdravi. Ne uđem par dana na ovu temu, i onda se sva raspilavim
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2015 23:08:24
|
|
|
|
wivern
|
Trco, Daco, Mila prelepa decica...pravi medenjaci Ali kad videh Anitine trojke srci mi je zaigralo
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 4:08:24
|
|
|
|
Zemunka85
|
Sva decoca su med medeni, ali Anitine trojke .. pa ima li sta lepse <3! Nas bas dugo nije bilo na ovoj temi
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 4:13:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Zemunka, kako je medena, jooooj!!! Evo malo mog kauboja A ovde je presrećan jer su ga čike pustile u fire truck Sjajni su bili, čim su videli da gleda kamion izašli su i pitali da li hoće unutra, od sreće nije znao šta da kaže
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 7:20:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Zemunka ona je preslatka, pogotovo sa karminom Anči vidi ga kako je veliki presladak je
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 7:38:32
|
|
|
|
branki*
|
mila,super ti je devojka zemunka,za ceru a,marko je bogme pravi maneken
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 10:17:29
|
|
|
|
Modessty
|
Anita divni su!!! Daco jedva čekam da vidim devojčurka uživo!!!! I ostale deca su sva divna!!!!! Mila bre uopšte malecka ne izgleda mršavo! Baš je super!!! Ja očekivala neku mršavicu kad ona super devojka!!!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2015 13:14:05
|
|
|
|
mila83
|
Sto su slatki, zemunka cura je ko secer...Anci, sin ti je pravi medenko ! Mod,nije ona mrsava,samo je za svoju porodjajnu tezinu i uzrast sitna.Ali je pravi zvrk
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?