Anoniman -> RE: Beba kod fizijatra (29.9.2011 18:07:14)
|
Drage zene, citah malo ove vase postove, i samo cu ovo reci moje dete je vezbalo punih 9 meseci, u Sokobanjskoj svake nedelje i kod kuce svaki dan sam je vezbala(nije podizala glavu, los tonus misica, sakice stisnute itd.) Naravno da sam bila ocajna kada je sa dva i po meseca morala da krene na vezbe "beba da vezba?" "zar MOJE dete da vezba" ali kad se setim sta sam tamo sve videla, daleeeko teze slucajeve, i roditelje koji ne gube nadu, iako su im deca u daleko goroj situaciji, i onda shvatis da moras da budes jak i postidis se svoje slabosti, iako sa strepnjom cekas rezultate ultrazvuka glave, i sve bude ok. I evo Bogu hvala, cerka mi je talentovana za ples i gimnastiku,ima dobre fizicke predispozicije,sa nepunih 5 godina, radi spagu, bez greske zvezdu, i vezba stav na sakama, vozi bicikl bez pomocnih tockica, odavno, za jedan dan je savladala, a januara 2007 sam bila ocajna .. a sada sam ... sta mislite?! :) Ne dajte se, slusajte fizijatre (pa bar 80% su u pravu) ;) Ma zivela nam deca i Boze daj zdravlja! Pozzz
|
|
|
|