Ana RR -> RE: Beba kod fizijatra (25.6.2011 22:44:28)
|
IZVORNA PORUKA: mikica sa nisam znala kako drugacije da nazovem ovu temu. svrljala sam ali nisam nasla takvu temu,koliko ja vidim. juce sam isla na kontrolu kod svoje dr i posto smo dobre, povela sam i Luku. igrala se sa njim, pricala i izmedju ostalog pocela da radi neke vjezbice sa njim. uhvati ga za rukice i podize, pa onda mu da svoje kaziprste da je on uhvati i vidi kako je snazan a onda ga povuce prema sebi da vidi stanje vrata i kicme. pa vjezbice za nogice... iduci put ce nam pokazati neke nove zna li neka od vas nesto o tim vjezbicama i radite li ih sa svojim ? IZVORNA PORUKA: Klarita Mikice, mislim da vezbice tog tipa sme da radi iskljucivo strucna osoba. To su klasicne vezbe koje uradi svaki pedijatar na redovnom pregledu u savetovalistu (tako je bar kod nas). ne bih ti savetovala da radis tako nesto ti. IZVORNA PORUKA: mikica sa ma, Klarita draga, ja kakva sam ne bih ni smjela da pomislim da ih uradim. vec dok je to ona radila stajala sam kraj njih sva trepereci, u pripravnosti da odmah reagujem isli smo na kontrolu i vakcinu ali pedijatar nije uopste radio te vjezbe, ne kontam zasto
|
|
|
|