Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 15:47:51
|
|
|
|
bubulence
|
danas sam samo spremila rucak, oprala ves (odnosno masina) i sredila podove... mama mi je tu pa uzivam maximalno. sada samo jos da smislim kako da zeznem muza da ode do poste po neki paket i da mi kupi 1001 kuglu sladoleda . dobije rogove kada dodje sa posla a ja mu nametnem brdo obaveza da ne stigne ni da se presvuce... a kosa katastrofa a frizerka danas ne moze da me sredi... cekacu sutra ako ne pocnu da mi izlecu slepi misevi iz glave ...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 16:02:55
|
|
|
|
anci kv
|
Joj bubulence gde se seti slepih miševa
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:12:07
|
|
|
|
jovicaa
|
ja idem jednom u sest meseci kod frizera, samo da skratim kad poraste
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:13:58
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, cera ispraznila masinu i resih se prljavih sudova....Divna je, ali bolje da ne znate kako obozava ves da sklapa, ponekad i suze padnu.... Nahranih decu a ja jedem ispred kompjutera, oni naravno lesinare iako su uredno pojeli sve, ma i masnu krpu bi pojeli
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:20:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja dok sam došla sa posla i stigla kući moja velika ćera se uspavala...pa sad čekam da se probudi da jedemo,jer sam u međuvremenu stigla da na brzinu spremim pire i supicu.A što se tiče jela,moj najmlađi sin bi,što je rekla Torbica, i masan đon pojeo.Samo visi kod friždera i čeka da ga otvorim da nešto dograbi iz njega,pošto sam još uvek ne može da ga otvori
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:45:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Upravo sam smazala 200gr cokolade, danas ne delim nista
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:53:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam upravo ručala a deca mi još spavaju...stvarno nisam više mogla da čekam
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:27:58
|
|
|
|
anci kv
|
Nesavršena je danas otišla i u solarijum i kod frizera ali zato je u marketu zaboravila pola stvari da kupi Beše sladak neki na kasi i eto ti...džaba mi i spisak...a i grad lepo ispada po mojim kolima Kakav dan
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:36:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv Joj bubulence gde se set_i slepih miševa pa eto na cega me asocira . nego, u sta ti to gledas na kasi ? ja na kasi samo u racum gledam...
< Poruku je uredio bubulence -- 13.5.2014 18:37:50 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:41:20
|
|
|
|
anci kv
|
kad gledam u račun samo me glava može zaboleti a kad gledam u onog što radi na kasi e to ti je lek za dušu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:49:26
|
|
|
|
milicicak
|
Zovite me Mrs Perfect palacinke gotove, domaca nutela takodje, dete usisalo, mm izbacuje vodu iz usisivaca a veceras cu i kosu da operem
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:55:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto se tice slatkisa pojeli smo mm i ja punu ciniju malih cokoladica. Ostavili smo papirice na stolu. Ujutru kad je T ustala pita me: Niste valjda sve pojeli? Nista mi niste ostavili". Skroz sam zaboravila da sam sakrila u komodu jos cokoladica. Otvara ona kasnije komodu i sva odusevljena kaze:" Niste sve pojeli. Sta to bese frizura? Ne pamtim kad sam se fenirala.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.5.2014 18:58:01 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:00:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv kad gledam u račun samo me glava može zaboleti a kad gledam u onog što radi na kasi e to ti je lek za dušu hihihi pa pametno zboris . sanjice to se kod nas redovno dogadja
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:19:44
|
|
|
|
Didy
|
Ja nesavršena umesto da kuvam ručak posle škole otišla na masažu. I sad mi je sve divno, lepo, bajno, sjajno. Nirvana.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:22:45
|
|
|
|
jovicaa
|
ja izvela decu u setnju, crkla sam, sat i po sama sa njima na otvorenom, ali zato je mm za to vreme, ukljucio masinu za sudove, usisao i obrisao prasinu.... tako da ode moja bomba
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:25:07
|
|
|
|
bubulence
|
nesavrsene zene sa savrsenim muzevima. novi naziv teme . didy zavidim ti
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:36:37
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nesavrsene zene sa savrsenim muzevima. . Pa suprotnosti se privlače
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:40:09
|
|
|
|
isidora88
|
a ja nikako da skontam sta znaci "za vuki" moj muz je danas sredio kuhinju i obrisao prasinu , ja sam spremila rucak, kosa mi je nikakva, dlake pocele da rastu pu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:55:28
|
|
|
|
anci kv
|
ček da pohvalim i ja mm.dao je dundi užinu i igraju se sad. Dovoljno za danas
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:00:56
|
|
|
|
Maslacak15
|
Onu gomilu neopeglanog vesa necu ni da komentarisem, ali posto je muz trenutno na "roditeljkom bolovanju" do juna a ja radim to je vise na njegov racun nego moj . Nego da se pohvalim da sam upravo shvatila da mi stariji sin ima 20 zuba a ja svima pricam 16. Ni neznam zasto sam uzela da brojim, gledam ne verujem. Da me ubijete nemam pojma odkad su tu i petice . A potpuno su izrasle sve cetiri znaci meseci su u pitanju
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:03:14
|
|
|
|
anci kv
|
ja mislim da svi broje do 10,a posle i dignu ruke od brojanja zuba
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:03:22
|
|
|
|
Didy
|
Mm je odveo decu kod svoje mame na sat vremena, a ja sam otišla kući navodno da operem kosu, pa sam se usput predomislila i zakazala frizuru ujutro da se sredim pre škole, a došla na rr. Danas nismo ništa radili od kućnih poslova, mm je upravo okupao decu, ja sam im spremila večeru, za danas je dosta od nas dvoje. I sveže sam izdepilirana i sređena, sve se cakli. Da, imam i ja gomilu veša, ali mislim da se ni danas neću baviti peglanjem, nemam snage.
< Poruku je uredio Didy -- 13.5.2014 20:04:47 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:52:45
|
|
|
|
bubulence
|
didy meni je sve jasno, jasno mi je i da se veceras necemo druziti ni ovde ni tamo jer ces imati pametnijeg posla
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 21:03:23
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence didy meni je sve jasno, jasno mi je i da se veceras necemo druziti ni ovde ni tamo jer ces imati pametnijeg posla A-ha. Imam da pregledam sastave.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 21:06:19
|
|
|
|
bubulence
|
verujem da ces detaljno pregledati
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?