Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 15:47:51
|
|
|
|
bubulence
|
danas sam samo spremila rucak, oprala ves (odnosno masina) i sredila podove... mama mi je tu pa uzivam maximalno. sada samo jos da smislim kako da zeznem muza da ode do poste po neki paket i da mi kupi 1001 kuglu sladoleda . dobije rogove kada dodje sa posla a ja mu nametnem brdo obaveza da ne stigne ni da se presvuce... a kosa katastrofa a frizerka danas ne moze da me sredi... cekacu sutra ako ne pocnu da mi izlecu slepi misevi iz glave ...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 16:02:55
|
|
|
|
anci kv
|
Joj bubulence gde se seti slepih miševa
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:12:07
|
|
|
|
jovicaa
|
ja idem jednom u sest meseci kod frizera, samo da skratim kad poraste
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:13:58
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, cera ispraznila masinu i resih se prljavih sudova....Divna je, ali bolje da ne znate kako obozava ves da sklapa, ponekad i suze padnu.... Nahranih decu a ja jedem ispred kompjutera, oni naravno lesinare iako su uredno pojeli sve, ma i masnu krpu bi pojeli
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:20:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja dok sam došla sa posla i stigla kući moja velika ćera se uspavala...pa sad čekam da se probudi da jedemo,jer sam u međuvremenu stigla da na brzinu spremim pire i supicu.A što se tiče jela,moj najmlađi sin bi,što je rekla Torbica, i masan đon pojeo.Samo visi kod friždera i čeka da ga otvorim da nešto dograbi iz njega,pošto sam još uvek ne može da ga otvori
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:45:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Upravo sam smazala 200gr cokolade, danas ne delim nista
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 17:53:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam upravo ručala a deca mi još spavaju...stvarno nisam više mogla da čekam
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:27:58
|
|
|
|
anci kv
|
Nesavršena je danas otišla i u solarijum i kod frizera ali zato je u marketu zaboravila pola stvari da kupi Beše sladak neki na kasi i eto ti...džaba mi i spisak...a i grad lepo ispada po mojim kolima Kakav dan
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:36:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv Joj bubulence gde se set_i slepih miševa pa eto na cega me asocira . nego, u sta ti to gledas na kasi ? ja na kasi samo u racum gledam...
< Poruku je uredio bubulence -- 13.5.2014 18:37:50 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:41:20
|
|
|
|
anci kv
|
kad gledam u račun samo me glava može zaboleti a kad gledam u onog što radi na kasi e to ti je lek za dušu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:49:26
|
|
|
|
milicicak
|
Zovite me Mrs Perfect palacinke gotove, domaca nutela takodje, dete usisalo, mm izbacuje vodu iz usisivaca a veceras cu i kosu da operem
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 18:55:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto se tice slatkisa pojeli smo mm i ja punu ciniju malih cokoladica. Ostavili smo papirice na stolu. Ujutru kad je T ustala pita me: Niste valjda sve pojeli? Nista mi niste ostavili". Skroz sam zaboravila da sam sakrila u komodu jos cokoladica. Otvara ona kasnije komodu i sva odusevljena kaze:" Niste sve pojeli. Sta to bese frizura? Ne pamtim kad sam se fenirala.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.5.2014 18:58:01 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:00:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv kad gledam u račun samo me glava može zaboleti a kad gledam u onog što radi na kasi e to ti je lek za dušu hihihi pa pametno zboris . sanjice to se kod nas redovno dogadja
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:19:44
|
|
|
|
Didy
|
Ja nesavršena umesto da kuvam ručak posle škole otišla na masažu. I sad mi je sve divno, lepo, bajno, sjajno. Nirvana.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:22:45
|
|
|
|
jovicaa
|
ja izvela decu u setnju, crkla sam, sat i po sama sa njima na otvorenom, ali zato je mm za to vreme, ukljucio masinu za sudove, usisao i obrisao prasinu.... tako da ode moja bomba
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:25:07
|
|
|
|
bubulence
|
nesavrsene zene sa savrsenim muzevima. novi naziv teme . didy zavidim ti
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:36:37
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nesavrsene zene sa savrsenim muzevima. . Pa suprotnosti se privlače
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:40:09
|
|
|
|
isidora88
|
a ja nikako da skontam sta znaci "za vuki" moj muz je danas sredio kuhinju i obrisao prasinu , ja sam spremila rucak, kosa mi je nikakva, dlake pocele da rastu pu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 19:55:28
|
|
|
|
anci kv
|
ček da pohvalim i ja mm.dao je dundi užinu i igraju se sad. Dovoljno za danas
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:00:56
|
|
|
|
Maslacak15
|
Onu gomilu neopeglanog vesa necu ni da komentarisem, ali posto je muz trenutno na "roditeljkom bolovanju" do juna a ja radim to je vise na njegov racun nego moj . Nego da se pohvalim da sam upravo shvatila da mi stariji sin ima 20 zuba a ja svima pricam 16. Ni neznam zasto sam uzela da brojim, gledam ne verujem. Da me ubijete nemam pojma odkad su tu i petice . A potpuno su izrasle sve cetiri znaci meseci su u pitanju
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:03:14
|
|
|
|
anci kv
|
ja mislim da svi broje do 10,a posle i dignu ruke od brojanja zuba
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:03:22
|
|
|
|
Didy
|
Mm je odveo decu kod svoje mame na sat vremena, a ja sam otišla kući navodno da operem kosu, pa sam se usput predomislila i zakazala frizuru ujutro da se sredim pre škole, a došla na rr. Danas nismo ništa radili od kućnih poslova, mm je upravo okupao decu, ja sam im spremila večeru, za danas je dosta od nas dvoje. I sveže sam izdepilirana i sređena, sve se cakli. Da, imam i ja gomilu veša, ali mislim da se ni danas neću baviti peglanjem, nemam snage.
< Poruku je uredio Didy -- 13.5.2014 20:04:47 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 20:52:45
|
|
|
|
bubulence
|
didy meni je sve jasno, jasno mi je i da se veceras necemo druziti ni ovde ni tamo jer ces imati pametnijeg posla
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 21:03:23
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence didy meni je sve jasno, jasno mi je i da se veceras necemo druziti ni ovde ni tamo jer ces imati pametnijeg posla A-ha. Imam da pregledam sastave.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 13.5.2014 21:06:19
|
|
|
|
bubulence
|
verujem da ces detaljno pregledati
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....