Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 19:34:19
|
|
|
|
jovicaa
|
mm je danas kuvao, moracu da procitam deset puta oce nas i ni to me nece oprati
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 20:26:20
|
|
|
|
Torbica
|
Mm sutra kuva sač napolju, jeeej, ode malopre da kupi teletinu. Ja skitala od 18-19 i 30, dosla kuci a decica vecerala i vec bila okupana, joj obozavam ga... a nisam ocekivala i nismo se dogovarali.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 20:59:34
|
|
|
|
Torbica
|
Hahaha, mislim smaaaaaajli, greska!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 21:31:31
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam poslala klince ranije u krevet da bi mogli da pravimo picu i jedemo posle sladoled tortu Kapri.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 21:53:06
|
|
|
|
Torbica
|
A ja udri po Kinder cokoladi
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 21:59:30
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mm sutra kuva sač napolju, jeeej, ode malopre da kupi teletinu. Ja skitala od 18-19 i 30, dosla kuci a decica vecerala i vec bila okupana, joj obozavam ga... a nisam ocekivala i nismo se dogovarali. pa sta ce jadan , deca gladna , musava , pospan a mater im se svrcka , morao je da ih sredi , jadan covek , jadan
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 22:11:13
|
|
|
|
serpica
|
Torbice sta ces ti zeno u ovoj temi? Ima li sta "nesavrseno" kod tebe? Ili Nestle puni teme? I ja se pronadjoh u ovoj temi ali ne znam odakle da pocnem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 22:16:25
|
|
|
|
Torbica
|
Ijao Olga, mudro zboris! Serpi, procitaj deder prvu stranu , kod mene je kuhinja jedino perfekt, a ovo ostalo se krpim Ijaooo, to je na birtiji, cek da nadjem pa cu ti kopirati...
< Poruku je uredio Torbica -- 10.5.2014 22:18:43 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 22:17:52
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja sam poslala klince ranije u krevet da bi mogli da pravimo picu i jedemo posle sladoled tortu Kapri. Ovo i ja cesto radim a starije uglavnom pricaju nekad i do kasno pa samo viknu iz sobe sta se to jedeeeeee bez nasssss nista ceri, komsija pece nesto pa se oseti i kod nas
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 22:25:31
|
|
|
|
Torbica
|
Nemam pojma kako da se citiram iz druge teme, Kako uspavljujete vase dete, pa prosto copy - evo Serpiiiii Evo jedne savrsene mame! Koja je jednom mesecno kod psihologa jer pojma nema kako da se izbori sa decijim frustracijama a da ne urla i ne nadjacava se sa njima. Unazad godinu ipo. A to sto mi je kuca vecito u haosu i neredu, to me bas tangira, hehe, pa nema sanse da se drzi u redu, jos moji su hvala Bogu zivi i aktivni, neka ih... Za kuhinju jedino mogu da kazem da odlicno funkcionise jer to volim i tu mi je akcenat ali zato sto ja tako hocu. Ali i to je pod pitanjem kad na leto pocnem da radim jer ne znam kako cu organizovati kucu/decu/vrtic/sluzbena putovanja kojih imam ihaj...no, imaju deca tatu, pa ce na njemu da bude... I nek sam nemajka, te srceparajuce - falice mi.....ja nemam. Jedva cekam da ih polegam Bez uspavljivanja jel, mazenje ok, ali danas nisam imala snage za to, kratko ih pomazila i izgrlila, tata ih je pomazio jer sam ja imala lom na terasi.. Zato Jovo kazuj koje su to savrsene pa da uzmemo poneki savet?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 22:50:01
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: serpica Torbice sta ces ti zeno u ovoj temi? Ima li sta "nesavrseno" kod tebe? Stvarno bre Torbice i ja sam mislila da si ti multipraktik kod koje sve šljaka.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 22:51:37
|
|
|
|
Torbica
|
Ma sta vam je zene , pa budimo realni! Sljaka, ali nema nigde savrseno!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 22:54:30
|
|
|
|
anci kv
|
e onda tema da se zove "na putu ka savršenstvu" kako uopšte izgleda savršena mama?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 23:02:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam poslala dete kod babe da bih mogla gledati Evroviziju
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.5.2014 23:02:46
|
|
|
|
Didy
|
Joj, žene, umirem od smeha, lude ste sve u paketu. Ja treba da peglam i imam testove koje moram za ponedeljak da pregledam, a ne mogu prstom više da mrdnem. I upisujem se na spisak onih koji su ostali da spavaju ujutro, a čiji je muž ustao i bavio se decom.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.5.2014 0:23:31
|
|
|
|
bubulence
|
samo jos jednu da cujem da se zali da nije obrijala noge!!!! pa vidite da nema veceg hita, ako hocemo u Evropu moramo na usadjivanje brade...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.5.2014 0:31:16
|
|
|
|
anci kv
|
koja ima dlake,ta je savršena
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.5.2014 1:58:37
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: anci kv koja ima dlake,ta je savršena znači što gušća brada ,to je savršenija....ludilo
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.5.2014 2:11:41
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: anci kv koja ima dlake,ta je savršena znači što gušća brada ,to je savršenija....ludilo DakleM, da sučemo brkove???
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.5.2014 21:06:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
xexexe odlicna tema ,rado se pridruzujem klubu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 12.5.2014 0:41:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Ova savršeno-nesavršena mama je skoro uspavala decu...nisam mogla da ih uteram u krevet ni pomoću trikova...taman jedno dete uđe u krevet...drugo izađe iz drugog kreveta,a najstarija gospođica se setila oko 21 i 30 da ima još nešto iz matematike da uradi.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 12.5.2014 0:50:39
|
|
|
|
Žapkić
|
Jao, Viki, i Tina je jedva pristala da spava... A ja imam gomilu stvari za peglanje, a sutra praznik, a ja na praznike nikako ne radim, pa sam samo popeglala par stvari koje joj trebaju za sutra i prekosutra... A moje brdo za peglanje je sve veće i veće...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 12.5.2014 0:54:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Uh, sve bi drugo radila samo da ne peglam...to mi je najgori kućni posao
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 12.5.2014 0:58:29
|
|
|
|
Žapkić
|
Meni nije. Ali u zadnje vreme nekako se nakupilo baš dosta, a ja sve odgadjam...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 12.5.2014 20:29:03
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence samo jos jednu da cujem da se zali da nije obrijala noge!!!! pa vidite da nema veceg hita, ako hocemo u Evropu moramo na usadjivanje brade... hahhaaa.. joj... ja sam danas tako zbrljala neki rucak... ni meni se nije jeo al dosla umorna sa faksa.... i zbuckala.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?