Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 11:11:18
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, Verka, sad mi je tek jasan onaj pranik kad babe preskacu vatru
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 17:18:03
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Za Vuki mame... kolki plamičak!!!!!!!!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 17:45:22
|
|
|
|
Verolina
|
Da da da...Uz moto: Kako ustedeti na brijacima?Uz nas pozar, resite se brijaca zauvek. Oprljeno, zagasito, cosavo...Kvalitet zagarantovan. A sada slede reklame. Novi sos by Torbica i slag krem by Didy.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 18:37:59
|
|
|
|
anci kv
|
jel su iskakajuće?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 18:43:10
|
|
|
|
Anoniman
|
verka, luda si!
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 18:45:39
|
|
|
|
anci kv
|
mislim da je praktičnije koristiti brener!!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 21:20:23
|
|
|
|
Olga75
|
ja si ne cupam dlake s medjunozja , to da tamo ne treba ne bi postojalo a te vatre , to nesto dobra zetva ? uvod u neke bahanalije ili samo tako rekreativno
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 21:29:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv mislim da je praktičnije koristiti brener!! Ha ha ha ha
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 20.6.2014 12:49:17
|
|
|
|
anci kv
|
čini mi se da bi manje bolelo od depilacije
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 20.6.2014 12:59:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e ja sam kreten od majke. Kaze mi D mama noni, i tako par puta noni (nosa) a krenule u nasu standardnu setnju. I ja vidim ona nikako da zaspi i kad smo se vratile kuci a ona se najstrasnije ukakila u pelenu i zato nije ni zaspala. Eto ja sam kreten. Mislila sam da je zeza osecaj iskreno jer nekad trazi nosu pa samo prdne. ne verujem svom detetu
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 20.6.2014 22:02:42
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja si ne cupam dlake s medjunozja , to da tamo ne treba ne bi postojalo Ih bre! Ja da ovim vodim, brci bi mi bili u trci sa brcima Marka Kraljevica.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 20.6.2014 22:04:40
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 21.6.2014 0:36:32
|
|
|
|
Klarita
|
NM, isti sliucaj, u potpunosti te razumem! Torbi, da te ne jurim po temama, zavidim ti skroz, uzivajte " za sve pare" i lepo se provedite
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 27.6.2014 13:37:21
|
|
|
|
wivern
|
Ko ce meni da opere sudoveeeeeeeeeee... i veees... Tako me mrzi, danas nisam nizasta samo bih spavala
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 28.6.2014 0:09:38
|
|
|
|
anci kv
|
ovih dana sve savršene!!!!!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 28.6.2014 22:21:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ccccccc vidim da dok sam ja bila na moru, sve ste postale savrsene
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 29.6.2014 7:19:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ccccccc vidim da dok sam ja bila na moru, sve ste postale savrsene e al ja stvarno nesto ne mogu da se setim kad sam poslednju put bila nesavrsena ahahahahah
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 10:39:43
|
|
|
|
emicaa
|
Stvarno ne znam da li sam u pravoj temi ali i ako nisam ne zamjerite.Molim vas prosvjetlite me da li sam loša majka jer sam rekla da mi treba samo par sati bez teodore da odmorim mozak,da imam vrijeme za sebe,moja mama misli da jesam,jutros mi kaže kako možeš tako nešto i pomislit kao ja sam je rodila,kako mogu reći da mi treba vrijeme bez nje,ona je hranila dvoje pa to nikad nije rekla....kao da sam rekla da je planiram nekom dati jer mi je dosadila.Volim je više od života ali stvarno mi treba kratka pauza,osjećam se posle njenih riječi kao .....
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 10:42:57
|
|
|
|
Olga75
|
Emice , znas kako , odneses dete kod mame i onda kazes : joooj nisam ponela ovo - oo sad cu ja i pobegnes na par sati i vuk sit i ovce na broju
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 10:45:47
|
|
|
|
anci kv
|
emice,to te ne čini lošom majkom. Svaka od nas poželi neki sat samo za sebe,da se odmori,sredi i to je normalno. Srećna i zadovoljna majka=srećna i zadovoljna beba. Pusti šta ko priča. Sad su naše majke bile svetice i požrtvovane a mi to ne umemo. Pusti to. Mm često priča "dal su nas naši roditelji ovoliko pazili,mazili i voleli kao mi dundu?" Mislim da nisu toliko vremena posvećivali nama kao mi našoj deci
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 10:47:37
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Emice , znas kako , odneses dete kod mame i onda kazes : joooj nisam ponela ovo - oo sad cu ja i pobegnes na par sati i vuk sit i ovce na broju ili zaboravila sam šporet ili peglu da isključim
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 11:20:27
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv emice,to te ne čini lošom majkom. Svaka od nas poželi neki sat samo za sebe,da se odmori,sredi i to je normalno. Srećna i zadovoljna majka=srećna i zadovoljna beba. . niko ne voli nasu decu kao mi ali svakom treba bar malo vremena da se opusti sam, da uziva u tisini, ode na frizuru, u solarijum, da lezi... bilo sta... nisi losa majka, samo si zivo bice
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 11:21:08
|
|
|
|
Torbica
|
Emice, onda sam ja kapiten nemajka! Savetuju psiholozi - ako zelis da budes dobra majka - MORAS da imas neko vreme za sebe, koliko-toliko. Nekome je dovoljno sat dnevno! Zato ja volim sto moji imaju ritam da su u 20h najkasnije pola devet okupani i u krevetu....Inace bih odlepila!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 12:00:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam bukvalno 24 h sa njom,svekrva je ponekad uzme ali i ona ili radi ili čuva od zaove djecu.A moja mama je imala kod sebe isvekra i svekrva i zaovu i svi su je mjenjali svaki dan.Da je ona meni samo malo bliže,ovako nema šanse 1200 km je izmedju nas ...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.7.2014 12:20:26
|
|
|
|
Olga75
|
pa uzmi dadilju na par sati nedeljno , prosetaj po gradu , idi kod frizera , sta god te veseli ni meni niko nikad Mariju nije pricuvao , moja mama par puta i to kad sam morala da idem na sahrane nisi jedina i to je tako ali modus postoji eto
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?