Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.6.2014 23:34:13
|
|
|
|
jovicaa
|
klarita, genijalna slika ja sam operisana i ne radim nista, danas sam nesto bila dobro raspolozena pa sam pravila pancerote, ali danas i ko zna kad opet
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 11:53:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Toliko sam nesavrsena da sam dozivela pet nervnih slomova menjajuci sinu pelenu. I vrisnula sam 3 puta, jednom na njega, ova 2 puta na moju babu, jer je bilo "pa nemoj da mu mazes guzicu vidis da mu se ne svidja"...reko "moram, ojesce se, i onda mu se jos vise nece svidjati kad pocne da boli" Uspeli smo citav carsav i jorgan da zamazemo sa Usput cujem i komsinicu kako mi se mota oko vrata doslo mi je da otvorim vrata, pa da joj lepo onako umazanu pelenu zabijem u facu. I onda sam kao svako dobro dete nazvala svoju mamu i zazila joj se na njenu.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 14:30:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
heheeh evo onda nesto u cem je moje dete savrseno . Verovali ili ne ali mi se i dalje presvlacimo na stolu za presvlacenje ahahah na onoj komodi.Nakon kupanja obavezno a ponekad i u toku dana. Ja spremila neke lovacke snicle (madanisu snicle vec komadi junetine al dobro sta sad nece mi valjda zamerati) i pecem krompir, bela corba i cao. Ne mogu vise da smisljam sta cemo jesti. Grasak imam iz baste, lep mlad, jeli pre neki dan, tikvica imam naizvoz opet jeli pre neki dan, boranija isto, ja samo vrtim u krug kao ludak sve. Vec mi je dosta kuvanja. Eto volela bih da me neko odmeni iskreno. Od ranog jutra sam umorna jer je d lose spavala. Vreme je katastrofa. Ja sam nikakva. A ne misli mi se sta cu jos i za veceru iskreno. nemam snage. Ko sta radi a ja u kuhinji ili perem ili kuvam
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 15:11:04
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam najgora mama na svetu. Deca mi od danas ne idu u vrtić i neće ići do 1. septembra, a ja već sad ne znam šta da radim s njima, a i oni su već počeli da se dosađuju. Hvata me panika od pomisli da treba s njima svaki dan ceo dan da budem narednih 80 dana. Planirala sam da idu još ovu nedelju dok ne pozavršavam šta sam imala (imam jednu knjigu da izlektorišem do kraja, treba još kod zubara da odem dva dana prepodne, imam zakazano, htela sam detaljno da spremim kuhinju, da sve povadim i prebrišem, svaki detalj), a s njima nema šanse, taman počnem, neko nešto traži, kuka, zove... Osećam se besomoćno i u isto vreme i kao loša majka što to osećam.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 15:12:43
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam vec danima u haosu, ne kuvam, mm nekad skuva, nekad porucim hranu, nesavrsenstvo mi je u krvi evo i sad stigla kuci, oprala uniformu i moram malo da prilegnem, a dete nek gleda crtani pola sata, ja sam crkla danas na praksi. a stan mi je u ocajnom stanju, moram mm sutra zaduziti da malo pospremi ako bude slobodan.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 15:19:38
|
|
|
|
Didy
|
Joj, blago vama! Mm dođe s posla jako kasno, u petak je stigao u 21h, a otišao u 7h ujutro i ceo vikend je radio od kuće. Imaju neku gužvu na poslu i mora da završi sve dok ne krenemo na more, tako da ništa ne računam da može da pomogne i uradi u kući.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 15:30:36
|
|
|
|
isidora88
|
meni mm ovih dana opet ide na teren, nemam pojma kako cu onda za kuvanje i spremanje, do 2,3 sad svaki dan u porodilstu, kad dodjem kuci slomljena sam, danas nisam ni jela, ni pila do pola 3, uvece rano lezem uglavnom, nemam pojma kako cu kad pocnem da radim, totalno sam neorganizovana jutros sam se obrijala, cak sam i nokte namazala, doduse bezbojni lak
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 15:32:17
|
|
|
|
isidora88
|
jovice sta si operisala?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 15:36:12
|
|
|
|
jovicaa
|
umnjak... bilo gadno nekih 4 dana, danas sam ko nova! malo zbog rane koja je pretpostavjam zarasla a malo i zato sto sam uradila dobro ispit u sredu vadim konce.... i nadam se da je gotova ta prica sa umnjakom, smucio mi se vise... mada imam jos jedan koji ce verovatno morati da se vadi isto nema mesta skroz da izraste ja nemajka opet danas, maki sedi i tuli, hoce komp.. odnosno da mu pustim decje pesme... ipak cu morati
< Poruku je uredio jovicaa -- 16.6.2014 15:37:21 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 15:50:08
|
|
|
|
anci kv
|
olaaaaa nesavršene!!!!! upisujem se i je u nesavršene jer od kad dođoh sa mora nikako da se skrasim i organizujem Gomile čistog i prljavog veša,hoću da skitam,pa sve odradim polovično
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 16:33:06
|
|
|
|
Torbica
|
Didy, i ja sam moje ostavila kuci, mi u sredu putujemo. Sveki je dosla da ih vidi pa uskace, ne mogu da kazem... Moje iskustvo je da ako unapred ne osmislim sta cemo raditi, haos... Ja opet ne znam kako cu kad dodjemo sa mora, smizla ce kod dede i babe a meni je bezveze da decaci idu u vrtic... dok se ona provodi.... Tako da se i ja lomim da li cu biti majka ili nemajka...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 16:38:49
|
|
|
|
isidora88
|
kod mateje u vrticu su 3,4 grupe iz njegovog vrtica i jos iz nekog drugog vrtica, svi su u jednoj sobi, nije mi jasno ko cuva tu decu, do pre neki dan je vrtic bio krcat, a sada poluprazan mateja ce bogami ici celo leto, nemam druge nego da ga vodim jer nema ko da ga cuva, nemajka prve klase
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 17:20:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv olaaaaa nesavršene!!!!! upisujem se i je u nesavršene jer od kad dođoh sa mora nikako da se skrasim i organizujem Gomile čistog i prljavog veša,hoću da skitam,pa sve odradim polovično vec??? kad pre? jao sto je to brzo proslo... i ja sam ovih dana nesavrsena, jako malo paznje posvecujem detetu, samo se izlezavam, spavam, kukam... sva sreca sto se mm bas mnogo njoj posvecuje, ali evo danas radi drugu smenu pa sam zvala komsinicu da posalje cerkicu da se njih dve igraju dok ja otpadam. ali stvarno nemam snage . isidora sta ti radis u porodilistu??? obraduj me da si postala babica
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 18:14:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zadremala u Teodorinoj sobi. Ona je sve vreme saputala. Neki umor me savladao.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 20:56:11
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: anci kv olaaaaa nesavršene!!!!! upisujem se i je u nesavršene jer od kad dođoh sa mora nikako da se skrasim i organizujem Gomile čistog i prljavog veša,hoću da skitam,pa sve odradim polovično vec??? kad pre? jao sto je to brzo proslo... i ja sam ovih dana nesavrsena, jako malo paznje posvecujem detetu, samo se izlezavam, spavam, kukam... sva sreca sto se mm bas mnogo njoj posvecuje, ali evo danas radi drugu smenu pa sam zvala komsinicu da posalje cerkicu da se njih dve igraju dok ja otpadam. ali stvarno nemam snage . isidora sta ti radis u porodilistu??? obraduj me da si postala babica nisam, na praksi sam kao pedijatrijska sestra, od septembra cu stazirati u betaniji, ako sta treba tu sam a poslu mogu da se nadam na prolece nadam se
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 20:58:23
|
|
|
|
bubulence
|
pa to je diiivnoooo, eto mene tamo u februaru, sada znam kome da se obratim ! i molim te budi fina i ljubazna
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 21:13:49
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam danas bila nesavršena....odmah kad sam došla sa posla otišla sam na roditeljski a deci nisam uspela ni ručak da spremim,tata je ostao da im sprema ručak
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 22:01:45
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa to je diiivnoooo, eto mene tamo u februaru, sada znam kome da se obratim ! i molim te budi fina i ljubazna ja sam uvek divna i ljubazna , kad bude sta trebalo javi, imam i super sestru na porodjajnom, ona je glavna tamo, super je
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 22:11:54
|
|
|
|
bubulence
|
juupiiijeeee . pa to je divno . inace sam planirala nekako da nadjem babicu sto me je sasvim slucajno poradjala prvi put, bila je predivna . ali sada necu . mada imam jos ihaj vremena
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.6.2014 23:01:36
|
|
|
|
jovicaa
|
a ja pricam o dojenju i zdravoj hrani, a zderem smoki
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 17.6.2014 7:12:52
|
|
|
|
milicicak
|
T je juce bila nemoguca. U napadu ludila je sela na lap top i pocela da skace po njemu. Naravno poslala sam je u kaznu i rekla da je pokvarila lap top i da sad vise ne moze da gleda Damba. Videcemo na sta ce to sve da izadje jer sam odlucila da za nju nema kompa do daljnjeg. Evo je vezba jogu sa nekim likovima iz crtaca a od jutros kuka za Dambom
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 17.6.2014 7:20:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak . Evo je vezba jogu sa nekim likovima iz crtaca a od jutros kuka za Dambom To ona emisija pa pa letimo? i moja D vezba jogu sa njima haahah samo sto moja D nema pojma i jako je smesna Ja evo zelim da mi dete sto duze spava od jutros da pogledam novu epizodu serije. Iznerviracu se ako budem morala da prekidam gledanje i nista od serije kako sam ja ovo otkucala ona se probudila , pih nema veze gledacu danas kad bude dremala.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.6.2014 7:34:03 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 17.6.2014 12:17:52
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja sam najgora mama na svetu. Deca mi od danas ne idu u vrtić i neće ići do 1. septembra, a ja već sad ne znam šta da radim s njima, a i oni su već počeli da se dosađuju. Hvata me panika od pomisli da treba s njima svaki dan ceo dan da budem narednih 80 dana. Planirala sam da idu još ovu nedelju dok ne pozavršavam šta sam imala (imam jednu knjigu da izlektorišem do kraja, treba još kod zubara da odem dva dana prepodne, imam zakazano, htela sam detaljno da spremim kuhinju, da sve povadim i prebrišem, svaki detalj), a s njima nema šanse, taman počnem, neko nešto traži, kuka, zove... Osećam se besomoćno i u isto vreme i kao loša majka što to osećam. Didy. jos se smejem raduj se, dan manje danas
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 17.6.2014 12:35:28
|
|
|
|
Didy
|
Uopšte ne znam da se organizujem kad su oni kod kuće. Jutros sam se ceo dan vrtela u krug, ništa nisam uradila, a nisam se ni njima posvetila. Sad hoću Stefanu da pustim crtani dok Sofija spava da bih mogla da ispeglam veša što imam, a on hoće da igramo neku društvenu igru. I tako... Stalno sam na klackalici biti ili ne biti. Poješće me sve to!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 19.6.2014 10:33:55
|
|
|
|
Verolina
|
Za Vuki mame...
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?