Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 22:22:10
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Jovice, samo udri po knjizi, bez imalo grize savesti! jooj da znas da me malo grize savest sto ce aleks ici u dezurni... ali sta da radim, kad niko vise i ne pita, a kamoli da cuva decu dok ja ucim, to je misaona imenica, iskreno ne znam ni kako ce pored makija to ici, a kamoli da su obojica na raspustu.. mada aleks ce imati raspust te tri nedelje dok budemo na letovanju...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 22:42:04
|
|
|
|
Torbica
|
Nema zasto da te grize ali zaista. radis to za dobrobit svih vas. Ja mojima kazem - tako zivot funkcionise. kad bi nam uvek bilo sve po volji ne bismo znali da se radujemo i uzivamo, sve bi obljutavilo. Moj najmladji ce biti kuci dok ovo dvoje budu na gostovanju kod mame i svekijevaca..
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 22:43:48
|
|
|
|
New Mom
|
Evo na temi "nesavrsenih mama" da prijavim svog "savrsenog muza tj. tatu". Nece da ove 3 nedelje iko od klinaca bude ijedan dan kod baba i deda na cuvanju jer "sto je on onda uzimao godisnji, a ionako nema puno vremena da se sa njima druzi". A ja vec pravim planove gde ce ko za 10ak dana kad se mm vrati na posao.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 22:48:20
|
|
|
|
lanajelena
|
...stvarno si nemajka
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 22:50:11
|
|
|
|
New Mom
|
Moje culo sluha ima svoj limit. Vec TV slusam pojacano sa nekadasnjih 8 na sadasnjih 26. Sa 50 cu biti gluva ko top.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 22:54:24
|
|
|
|
lanajelena
|
Skroz te razumem moji su malopre dosli sa rodjendana(ko li je izmislio one duvaljke sto mozak probijaju) niko srecniji od mene kad su se pokvarile(citaj mama probusila )
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:00:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: bubulence moje dete sutra ide kod bake i deke i buce tamo do nedelje . moram pruiznati da se pomalo radujem Moje od jutros ..a previse mi nedostaju A bice tamo citavo leto, jer sad oboje radimo, nema vrtica...nema ko da ih cuva. Tuzna sam... fale mi sada sam srecna ali znam da cu sutra vec kukati. mada je njoj tamo super, bude problem kada odemo po nju, nece kuci. a i ko bi hteo pored dvorista da se vrati u stan... dzaba ako idu uvrtic a roditelji rade do 16-17h... i E je isla u Gulivera, takodje dezurni vrtic ali sam ja radila do 16h ali retko kada i zavrsavala, uglavnom posle 17h... a mm u 18. a u NS nismo imali ama bas nikoga. tako da je vec onda uglavnom bila na selu pa sam dala otkaz. niti je moja mama mogla da se preseli kod nas nisti nam je bilo resenje da je vidjamo 2 dana nedeljno
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:07:00
|
|
|
|
anci kv
|
toliko sam umorna da mi sve deluje savršeno A garant ću ujutru nešto da zaboravim
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:07:47
|
|
|
|
bubulence
|
samo nemoj dete da zaboravis, sve drugo je dozvoljeno
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:08:35
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi, uzas... Moja je ogromna sreca sto mm radi od 6 i 45 do 14 i 45 i u 15h su deca na putu kuci, nevezano od toga kad ja zavrsavam... Ta tvoja situacija je bila nemoguca misija
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:09:58
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: bubulence samo nemoj dete da zaboravis, sve drugo je dozvoljeno Zapisaću,za svaki slučaj
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:11:45
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence samo nemoj dete da zaboravis, sve drugo je dozvoljeno I da imenujes zamenika u birtiju!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:11:52
|
|
|
|
bubulence
|
pa jeste, ni ovde mi sada nije bolje, opet nemamo nikoga ali za sada necu ni raditi. mada smo konkurisali u vrtic da se druzi sa decom. ona vec 6 meseci neide u vrtic a samo prica o drugarima iz skolice...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:12:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: bubulence samo nemoj dete da zaboravis, sve drugo je dozvoljeno I da imenujes zamenika u birtiju! obavezno, eno narucila sam a niko ne sipa
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:14:49
|
|
|
|
anci kv
|
pa klarita!!izgleda da se zanela u izjedanju čokolade,opet..tcccccc...
< Poruku je uredio anci kv -- 3.6.2014 23:15:22 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:15:59
|
|
|
|
bubulence
|
ili "nagovara" muza da joj nadje kucnu pomocnicu
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:19:05
|
|
|
|
anci kv
|
pa,bubi,da si ti u pitanju znala bi da je do peškira,a kad se radi o klariti tu su slatkiši u kasne sate,sigurno
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:19:54
|
|
|
|
Torbica
|
Sram vas bilo
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:21:46
|
|
|
|
anci kv
|
a štooo? zar ti nisi otišla na spavanje?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:22:46
|
|
|
|
bubulence
|
hihihihihih od juce nije spadao peskir, tako da bez prozivanja molim
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:25:25
|
|
|
|
anci kv
|
pa kad si se izvežbala
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:28:02
|
|
|
|
bubulence
|
sta da ti kazem . e draga, lep provod na moretu ti zelim i jedva cekamo slicice! odoh da spavam, treba ujutro poraniti....
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 23:31:46
|
|
|
|
anci kv
|
o fala,fala
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 4.6.2014 0:15:02
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Skroz te razumem moji su malopre dosli sa rodjendana(ko li je izmislio one duvaljke sto mozak probijaju) niko srecniji od mene kad su se pokvarile(citaj mama probusila ) Jaooooooooooo, uzasavam se njih...ali uzasavam
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 4.6.2014 0:49:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Ova ne savršena majka još decu nije stavila u krevet,danas sam došla kući jako kasno tek posle 18h i dok smo ručali oni svi polegali...i spavali do 20 i ja sa njima,i sda im se naravno ne spava...tako mi je to kada sam ceo dan provela na poslu
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?