|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
3.6.2014 11:14:21   
Didy

IZVORNA PORUKA: Klarita

trebam na depilaciju, ali kako i kad da zakazem kad jos imam menstuser posted image

Klarita, ja idem i kad imam menstruaciju. Npr. juče sam bila, to mi je bio prvi dan menstruacije. Stavim tampon i doviđenja. Čak mi se čini da me je manje bolelo nego inače (valjda me je stomak boleo, pa mi skretao misli s ovog drugog bola). user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 651
3.6.2014 11:15:41   
Torbica
user posted image user posted image user posted image Jooj, Lj ti si sou!
Klarita, de naleti pa cemo nesto iskombinovati, po meri, prijavljujem se za haljinu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 652
3.6.2014 11:25:44   
Klarita
Eh, kad bi me videli, znali bi da nosim zastavicu u ovoj temi, ne samo danas.
I dalje nista ne opravljam, nego si kuckam ovde i grickam usta, rane da napravim, da "zablistam" u subotu user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 653
3.6.2014 11:26:43   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Klarita , i imas zahtev za prijateljstvo na fbuser posted image

UM, presla si se, nemam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 654
3.6.2014 11:28:47   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Klarita , i imas zahtev za prijateljstvo na fbuser posted image

UM, presla si se, nemam user posted image

user posted image ,onda je pisala u pravoj temi user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 655
3.6.2014 11:31:02   
Torbica
Al sam ja zato utrefila! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 656
3.6.2014 11:31:30   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Didy

trebam na depilaciju, ali kako i kad da zakazem kad jos imam menstuser posted image

Klarita, ja idem i kad imam menstruaciju. Npr. juče sam bila, to mi je bio prvi dan menstruacije. Stavim tampon i doviđenja. Čak mi se čini da me je manje bolelo nego inače (valjda me je stomak boleo, pa mi skretao misli s ovog drugog bola). user posted image

Ne umem brate da ga stavim, sve ko satka hodam, ako me razumes user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 657
3.6.2014 11:52:05   
Didy

IZVORNA PORUKA: Didy

Ne umem brate da ga stavim, sve ko satka hodam, ako me razumes user posted image

Joj, Klarita, ja bih izludela bez tampona. Sad kako mi je kasnila menstruacija i pre dva meseca isto, potrefilo mi se da ću tačno na moru dobiti. To bi značilo da ću se kupati samo tri dana. Nema šanse, bre. Tampon je zakon u nekim prilikama! user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 658
3.6.2014 11:56:58   
Torbica
Didy ti si moj covek definitivno! I ja sam obozavalac tampona.
Klarita, ako se stavi kako treba, ne smeta, znaci, uhvatis tampon izmedju palca i srednjeg prsta a kaziprst je na drugom kraju tampona. Namestis se u odgovarajuci polozaj, i taj kaziprst mora da zavrsi bar 2 cm unutra.

< Poruku je uredio Torbica -- 3.6.2014 12:01:19 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 659
3.6.2014 12:13:03   
mali_mis
Evo jos jednog obozavaoca tampona user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 660
3.6.2014 12:32:26   
anci kv
leeeeeee,sad imamo i priručnik za tamponiranje!!user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 661
3.6.2014 12:34:19   
Torbica
Anci, tehnika je kljuc svega! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 662
3.6.2014 12:35:34   
Klarita
UM, utrefila si sad, kao i Torbica!

Anci, odma' u kafanu user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 663
3.6.2014 12:36:28   
lanajelena
Ogadiste mi rucak user posted image (sad cu kao Verka,samo vodu)

< Poruku je uredio lanajelena -- 3.6.2014 12:37:15 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 664
3.6.2014 12:36:32   
anci kv
ma kakva tehnika,to zlatne rukeuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 665
3.6.2014 12:39:57   
Didy

IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image Vidiš da smo na tvojoj strani. user posted image

Direktna veza do poruke: 666
3.6.2014 12:43:02   
anci kv

onda nećeš biti nesavršenauser posted image

Direktna veza do poruke: 667
3.6.2014 12:47:04   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: anci kv

onda nećeš biti nesavršenauser posted image

user posted image imam "malo" viska kg,a pri tom sam usla i u pubertet(neke bubulj.me napale ),zbog vas sam zapustila posao (odbice mi od plate) i tako,jos dugo dugo necu biti savrsena user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 668
3.6.2014 12:49:50   
anci kv
to malo se ne računa ovde,ja imam manjakuser posted image

Direktna veza do poruke: 669
3.6.2014 12:54:04   
Misha i Ljisha
jao molim vas jel moze prirucnik za uloske???user posted image ja volem tampone (zahvaljujem Bogu sto sam izgubila nevinost pa mogu da ih koristim ahahahah) ali ne mogu tokom cele menstruacije da ih nosim, a ulozak kako god da stavim negde brate iscuri. Uzas. (zao mi je ako je sad nekom mukauser posted image )

Nego gde hocete da okacim svoju prasicu da je vidite i da shvatite sto se ja stalno cudim kako su vam deca cista. Ovde u vuki ili u slike nase decice? Ja sam nesavrsena i dete mi je 90% vremena ili kaljavo ili musavo ili prasnjavo i td.

Nego da objasnim. Kad krecemo u nasu standardnu setnju kolicima (lanajelena zna put od mene do komsijskih tresnjica) prvo usput imamo u nasem dvoristu visnju. E pa tu malo stanemo pa uzmemo koju. E ondak krenemo preko njive pa malo uberemo zovu da mirisemo, pa malo kamilicu, (prosao jorgovan al dok ga je bilo i njega smo mirisale) pa ima jedan zbun jasmina usput i to omirisemo, pa malo stanemo pored belog duda pa uzmemo koji, proverimo da li je divlja visnja zrela (nije jos bice za par dana) pa produzimo do komsijskih visnjica, pa komsijske tresnjice (prolazimo i pored krusaka i kajsija al to cemo jelte kasnije), i onda se polako vracamo i sve to opetuser posted image samo unazad jelte? I dok se vratimo D spava sva tako umusavljena hihihhi...

Direktna veza do poruke: 670
3.6.2014 12:54:23   
Torbica

Jao sto smo fini! user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 671
3.6.2014 12:59:11   
Didy

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jao molim vas jel moze prirucnik za uloske???user posted image ja volem tampone (zahvaljujem Bogu sto sam izgubila nevinost pa mogu da ih koristim ahahahah) ali ne mogu tokom cele menstruacije da ih nosim, a ulozak kako god da stavim negde brate iscuri. Uzas. (zao mi je ako je sad nekom mukauser posted image )

user posted image user posted image user posted image

Ni ja ih ne koristim stalno, ali u nekim trenucima baš dobro dođu. Kad sam kod kuće, ne nosim ih, ali ako negde idem, uglavnom ih stavim, ne mogu da razmišljam da li je negde skliznulo i da li ću negde imati fleku. user posted image
E, tako, sad i ja ogadih za medalju. user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 672
3.6.2014 13:11:53   
Anoniman
ne volim tampone, a bogami ni tresnje, jedina vocka koju ne jedem. dete me je jutros zajebavalo, stavim je u njen krevetac (to nam je kazna) i odem na bukvalno 2 sekunde da ostavim cetkicu za zube koju je drzala u rukama. nisam stigla do kupatila (bukvalno tri koraka), cujem BUM! ladno je iskocila iz kreveta, pala na pod i udarila se u glavu. nisam znala da li da je grlim i ljubim ili da grdim i psujem (pa sam verovatno od svega po malo). dobrano me je preplasila. sad je dobro.
pod sam brisala prekjuce uvece (znaci nepuna dva dana), a danas na njemu vec ima cokoladnog mleka, soka, onih zitarica iz vocnog jogurta...

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 673
3.6.2014 13:17:30   
Misha i Ljisha
vidis zato ja mm kazem hajde da otfikarimo tri lestvice ili kako god na krevecu da dete lepo moze samo da izadje hihihi... Nece pristati na to dok se D ne razbije kao bundeva. sve je to normalno. Mene mama isamarala kad su kola mogla da me zgazeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 674
3.6.2014 13:27:48   
mali_mis
I moje dete je jutros zveknulo sa kreveta (trosed na rasklapanje), jedva da se culo, ali je sve ok. Odsekla sam se. A u svom kreveticu da spava, nema sanse, tamo skace. Sad mi je zao sto nisam kupila prenosivi krevetic, mada kakav je, taj bi prevrnuo.
Dete mi spava, u kolicima, sto je sigurno sigurno je, i ja mu pijem sok od jagode, ali on jos nema pojma da li mu je popijen ili ne, tako da cu da se pravim blesava dok ne poraste jos malo, a posle cu da primenjujem metode uklanjanja dokaza sa pocetka ove teme user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here