|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
3.5.2014 14:07:18   
Ivanka 75
UM user posted image user posted image U napad za koji dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 51
3.5.2014 14:11:06   
Anoniman
E ali interesantno nikada mi pre user posted image ciklusi nisu bili redovni, od kako sam prestala sa dojenjem tacno dobijam na vreme,ma 28 dana, i uvek, ali uvek oset_im O...
Iva, ima li kod tebe novosti?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 52
3.5.2014 16:24:30   
Linaaaa
Evo i mene. Radila sam prvu smenu pa su mi javili rezultate beta danas 15.2 user posted image i meni nista nije jasno, a krvarenje juce skoro nista, danas par kapi. i odem ja posle prve smene kod dr koji je bio dezuran i objasnim celu situaciju,posto kod moje dr mogu tek u cetvrtak. on me pogleda na uz, kaze rano je za sve nista se ne vidi samo sto mi je endometrijum lep slojan ne izgleda kao da krvarim...i rekao mi za 7 dana da se javim jer mu ne lici na user posted image a rano da se vidi trudnoca na uz. I sad ja vas pitam sta biste vi uradile? Ostaje mi smao da cekam jos nedelju dana i da se nadam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
3.5.2014 16:51:44   
ana07
Pozdrav crtkeuser posted image . Lina znam da si ko na iglama, ali bice to u redu, samo glavu gore...
Mene jutros urnisao levi jajnik, a sekret vodenast. Po bolu bih rekla da mi je ovulacija danas, a po sekretu bas i ne. Videcemo sutra sta kaze bazalna. Jedino mi preostaje da za svaki slucaj jurim muza. Samo se bojim da jadan ne pocne da se sakriva od mene user posted image .
Bubulence lepo se provedi na svadbi sutra user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 3.5.2014 16:53:20 >

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 54
3.5.2014 17:14:51   
gogili75
Linaaaa meni tu nešto nije u redu, tebi bi beta trebala da bude već preko 100, ne dupla ti se...

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 55
3.5.2014 17:46:59   
bubulence

IZVORNA PORUKA: ana07

Bubulence lepo se provedi na svadbi sutra user posted image .

hvala draga user posted image user posted image . a gde si ti danima? nema te user posted image .
lina cekaj, sada sam nesto pomesala. jesi ti vec radila betu ili test?

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 56
3.5.2014 17:50:28   
gogili75
radila je dva puta betu, ova poslednja je 15, prva oko 11, to je jako malo

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 57
3.5.2014 17:55:37   
bubulence
pa da, tako nesto i ja mislim, nije mi jasno sta onda da proveri za nedelju dana user posted image ? jer beta treba do sada da bude mnoogoo veca... ali valjda doktori znaju sta rade...
u svakom slucaju lina ja te mnogo user posted image

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 58
3.5.2014 18:03:39   
gogili75
beta bi na dan očekivane menstruacije trebala da bude oko 100

Direktna veza do poruke: 59
3.5.2014 18:04:37   
Maslacak15
Pozdrav crtke,

Lina ne moze to nikako da bude u redu, beta bi vec morala da bude neuporedivo veca. U pitanju je biohemijska trudnoca. Ali mislim da treba da uradis jos jednu kontrolnu da bi bila sigurna da je pocela da pada i iskljucila vanmatericnu. Ali ja mislim da je mnogo verovatnije da je najobicnija biohemijska... Kad padne na nulu ti u nove radne pobede. Bice uskoro dve crtice!

Direktna veza do poruke: 60
3.5.2014 19:41:29   
ana07
Tu sam, tu samuser posted image . Pratim ja vas iz prikrajka. Zauzeta sam ovih dana jurim muza i ovulaciju, pa koga prvog navatam user posted image .

Direktna veza do poruke: 61
3.5.2014 22:11:04   
madre

IZVORNA PORUKA: bubulence

ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim...

isto tako rece i von, a eno je, polako ulazi u drugo tromesecjeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 62
3.5.2014 22:30:50   
IVA 11
Lina, mala je beta, premala, isto kao meni što je bila...Ništa. idući mjesec u nove radne pobjede. UM, kod mene nema ništa novo, niti će skoro biti, mm u drugu zemlju, mućkali smo za vrijeme M, pa se ne nadam ničemu, ali za sve vas navijam, i pratim vas user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 63
3.5.2014 22:59:15   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: madre

ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim...

isto tako rece i von, a eno je, polako ulazi u drugo tromesecjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image ..bubulence,mi smo imali odnos 5 dana pre Ouser posted image ..i evo me vec 17.ta nedelja! a pazili smo se u januaru,jer je T isla na operaciju krajnika..pa da ne idem trudna u bolnicu.i naravno da sam isla!user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 64
3.5.2014 23:35:55   
bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: madre

user posted image user posted image user posted image ..bubulence,mi smo imali odnos 5 dana pre Ouser posted image ..i evo me vec 17.ta nedelja! a pazili smo se u januaru,jer je T isla na operaciju krajnika..pa da ne idem trudna u bolnicu.i naravno da sam isla!user posted image

ipak nista od mene, dobila sam malo pre user posted image . znala sam da nema nista od trudnoce jer ne trckam u wc... ali je zato maj nas mesec user posted image .

Von vec si 17. nedelja??? masala

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 65
3.5.2014 23:41:23   
Ivanka 75
Mene grudi razvaljuju, jedem slatkise ko luda, dolazi user posted image za koji dan... znam joj rutinu...

Direktna veza do poruke: 66
3.5.2014 23:50:54   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mene grudi razvaljuju, jedem slatkise ko luda, dolazi user posted image za koji dan... znam joj rutinu...

...ili mozda i ne dolazi... user posted image

Direktna veza do poruke: 67
4.5.2014 0:26:13   
Ivanka 75
Ma dolazi Bubu... cim krene glavobolja eto nje narednog dana user posted image

Direktna veza do poruke: 68
4.5.2014 7:56:56   
ana07
Dobro jutro cure user posted image . Jel ko za user posted image ? Ivanka i mene ta glavobolja izludjuje, nije jaka, samo onako da nervira, probudim se sa njom i znam da ce ili u toku dana, ili sutradan stici user posted image . Uz to imam i dosadne spotinge, ali ovaj mesec pijem caj od virka i hajducke trave pa se nadam da cu se bar njih resiti user posted image . Htela sam da vas pitam da li taj egg iscedak mora da se javi u toku ciklusa ili moze samo da bude wotery, tj. voden? Vec tri dana imam taj vodeni iscedak, bez mirisa, gacice mi mokre pa pomislim da sam se upiskila user posted image (izvinjavam se na izrazu) . Prema bazalnoj ovulacija mi je bila ili juce ili prekjuce, ali egg nisam primetila

< Poruku je uredio ana07 -- 4.5.2014 7:59:28 >

Direktna veza do poruke: 69
4.5.2014 8:25:06   
bubulence
dobro jutro!
mi smo na putu za NS, vreme je uzasno...
ana ja se opet ne razumem u te stvari oko ovulacije, bazalne i toga ali mogu popiti kaficu user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 70
4.5.2014 8:41:50   
ana07
Vazi, moze kafica, ceka te user posted image . Vreme je bas uzasno, ova kisa izludjuje user posted image . Ma ja nisam pametna gde da pitam, a znam da ste spominjale egg pre neki dan, valjda ce neko znati user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 4.5.2014 8:46:30 >

Direktna veza do poruke: 71
4.5.2014 9:34:47   
Ipokrisia
anci i ja sam zbunjena...ranije sam uvek imala taj egg , i ne samo egg nego sto vrsta sekreta tokom celog meseca...i sad od kada smo krenuli da radimo na bepcu 2-3 meseca meni gacice da prostis nikad cistije!! nista mi nije jasno!!

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 72
4.5.2014 10:16:45   
nata11
Dobro jutro i ja cu jos jednu user posted image Egg krece nekih 6-7 dana pre O i najgusci je 2-3 dana pre O, nakon O mi nestaje. Tako je bar kod mene.

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 73
4.5.2014 11:12:18   
ana07
Ja sam prosli mesec imala jedan dan vodenasti sekret, sledeci dan egg i to je bilo to sto se tice plodnog sekreta. Ovaj mesec samo vodenasti nekoliko dana , pa mi nije jasno. Ma ko ga sisa, bicemo vrdni ovih dana pa valjada ubodemo ovulaciju user posted image .

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 74
4.5.2014 14:59:52   
milica93
Dan crtice user posted image
Jel ima koja nova trudnica, jesam propustila nesto? user posted image
Lina, ne daj se draga ...
Ivo, brzo ce to proci, dok trepnes i budes obavljala sve sto imas neces ni osetiti.
Sve koje vijaju da i uhvate user posted image
Ja jos nista ... evo mesec dana i vise bez M. Pomalo zigaju jajnik i hvata me neka nesvestica sto ne pamtim kad je. Sinoc smo listali neka imena za devojcicu. Ja zapela za Tea i Nika, al nesto kao kazu ne valja davati deci imena po Boginjama. E sad ko veruje i zasto je tako ...
Slava u utorak, pa bacanje na posao. Bice gusto

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Ime za devojcicu

Koje je po vama najlepse ime za devojcicu ?

Magdalena (33%)

Emilija (29%)

Natalija (39%)

Ukupan broj glasova: 466

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here