Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 14:07:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
UM U napad za koji dan
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 14:11:06
|
|
|
|
Anoniman
|
E ali interesantno nikada mi pre ciklusi nisu bili redovni, od kako sam prestala sa dojenjem tacno dobijam na vreme,ma 28 dana, i uvek, ali uvek oset_im O... Iva, ima li kod tebe novosti?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 16:24:30
|
|
|
|
Linaaaa
|
Evo i mene. Radila sam prvu smenu pa su mi javili rezultate beta danas 15.2 i meni nista nije jasno, a krvarenje juce skoro nista, danas par kapi. i odem ja posle prve smene kod dr koji je bio dezuran i objasnim celu situaciju,posto kod moje dr mogu tek u cetvrtak. on me pogleda na uz, kaze rano je za sve nista se ne vidi samo sto mi je endometrijum lep slojan ne izgleda kao da krvarim...i rekao mi za 7 dana da se javim jer mu ne lici na a rano da se vidi trudnoca na uz. I sad ja vas pitam sta biste vi uradile? Ostaje mi smao da cekam jos nedelju dana i da se nadam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 16:51:44
|
|
|
|
ana07
|
Pozdrav crtke . Lina znam da si ko na iglama, ali bice to u redu, samo glavu gore... Mene jutros urnisao levi jajnik, a sekret vodenast. Po bolu bih rekla da mi je ovulacija danas, a po sekretu bas i ne. Videcemo sutra sta kaze bazalna. Jedino mi preostaje da za svaki slucaj jurim muza. Samo se bojim da jadan ne pocne da se sakriva od mene . Bubulence lepo se provedi na svadbi sutra .
< Poruku je uredio ana07 -- 3.5.2014 16:53:20 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 17:14:51
|
|
|
|
gogili75
|
Linaaaa meni tu nešto nije u redu, tebi bi beta trebala da bude već preko 100, ne dupla ti se...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 17:46:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: ana07 Bubulence lepo se provedi na svadbi sutra . hvala draga . a gde si ti danima? nema te . lina cekaj, sada sam nesto pomesala. jesi ti vec radila betu ili test?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 17:50:28
|
|
|
|
gogili75
|
radila je dva puta betu, ova poslednja je 15, prva oko 11, to je jako malo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 17:55:37
|
|
|
|
bubulence
|
pa da, tako nesto i ja mislim, nije mi jasno sta onda da proveri za nedelju dana ? jer beta treba do sada da bude mnoogoo veca... ali valjda doktori znaju sta rade... u svakom slucaju lina ja te mnogo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 18:03:39
|
|
|
|
gogili75
|
beta bi na dan očekivane menstruacije trebala da bude oko 100
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 18:04:37
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdrav crtke, Lina ne moze to nikako da bude u redu, beta bi vec morala da bude neuporedivo veca. U pitanju je biohemijska trudnoca. Ali mislim da treba da uradis jos jednu kontrolnu da bi bila sigurna da je pocela da pada i iskljucila vanmatericnu. Ali ja mislim da je mnogo verovatnije da je najobicnija biohemijska... Kad padne na nulu ti u nove radne pobede. Bice uskoro dve crtice!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 19:41:29
|
|
|
|
ana07
|
Tu sam, tu sam . Pratim ja vas iz prikrajka. Zauzeta sam ovih dana jurim muza i ovulaciju, pa koga prvog navatam .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 22:11:04
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim... isto tako rece i von, a eno je, polako ulazi u drugo tromesecje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 22:30:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Lina, mala je beta, premala, isto kao meni što je bila...Ništa. idući mjesec u nove radne pobjede. UM, kod mene nema ništa novo, niti će skoro biti, mm u drugu zemlju, mućkali smo za vrijeme M, pa se ne nadam ničemu, ali za sve vas navijam, i pratim vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 22:59:15
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: bubulence ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim... isto tako rece i von, a eno je, polako ulazi u drugo tromesecje ..bubulence,mi smo imali odnos 5 dana pre O ..i evo me vec 17.ta nedelja! a pazili smo se u januaru,jer je T isla na operaciju krajnika..pa da ne idem trudna u bolnicu.i naravno da sam isla!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 23:35:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: bubulence ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim... isto tako rece i von, a eno je, polako ulazi u drugo tromesecje ..bubulence,mi smo imali odnos 5 dana pre O ..i evo me vec 17.ta nedelja! a pazili smo se u januaru,jer je T isla na operaciju krajnika..pa da ne idem trudna u bolnicu.i naravno da sam isla! ipak nista od mene, dobila sam malo pre . znala sam da nema nista od trudnoce jer ne trckam u wc... ali je zato maj nas mesec . Von vec si 17. nedelja??? masala
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 23:41:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene grudi razvaljuju, jedem slatkise ko luda, dolazi za koji dan... znam joj rutinu...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 23:50:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mene grudi razvaljuju, jedem slatkise ko luda, dolazi za koji dan... znam joj rutinu... ...ili mozda i ne dolazi...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 0:26:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma dolazi Bubu... cim krene glavobolja eto nje narednog dana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 7:56:56
|
|
|
|
ana07
|
Dobro jutro cure . Jel ko za ? Ivanka i mene ta glavobolja izludjuje, nije jaka, samo onako da nervira, probudim se sa njom i znam da ce ili u toku dana, ili sutradan stici . Uz to imam i dosadne spotinge, ali ovaj mesec pijem caj od virka i hajducke trave pa se nadam da cu se bar njih resiti . Htela sam da vas pitam da li taj egg iscedak mora da se javi u toku ciklusa ili moze samo da bude wotery, tj. voden? Vec tri dana imam taj vodeni iscedak, bez mirisa, gacice mi mokre pa pomislim da sam se upiskila (izvinjavam se na izrazu) . Prema bazalnoj ovulacija mi je bila ili juce ili prekjuce, ali egg nisam primetila
< Poruku je uredio ana07 -- 4.5.2014 7:59:28 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 8:25:06
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! mi smo na putu za NS, vreme je uzasno... ana ja se opet ne razumem u te stvari oko ovulacije, bazalne i toga ali mogu popiti kaficu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 8:41:50
|
|
|
|
ana07
|
Vazi, moze kafica, ceka te . Vreme je bas uzasno, ova kisa izludjuje . Ma ja nisam pametna gde da pitam, a znam da ste spominjale egg pre neki dan, valjda ce neko znati .
< Poruku je uredio ana07 -- 4.5.2014 8:46:30 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 9:34:47
|
|
|
|
Ipokrisia
|
anci i ja sam zbunjena...ranije sam uvek imala taj egg , i ne samo egg nego sto vrsta sekreta tokom celog meseca...i sad od kada smo krenuli da radimo na bepcu 2-3 meseca meni gacice da prostis nikad cistije!! nista mi nije jasno!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 10:16:45
|
|
|
|
nata11
|
Dobro jutro i ja cu jos jednu Egg krece nekih 6-7 dana pre O i najgusci je 2-3 dana pre O, nakon O mi nestaje. Tako je bar kod mene.
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 11:12:18
|
|
|
|
ana07
|
Ja sam prosli mesec imala jedan dan vodenasti sekret, sledeci dan egg i to je bilo to sto se tice plodnog sekreta. Ovaj mesec samo vodenasti nekoliko dana , pa mi nije jasno. Ma ko ga sisa, bicemo vrdni ovih dana pa valjada ubodemo ovulaciju .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 4.5.2014 14:59:52
|
|
|
|
milica93
|
Dan crtice Jel ima koja nova trudnica, jesam propustila nesto? Lina, ne daj se draga ... Ivo, brzo ce to proci, dok trepnes i budes obavljala sve sto imas neces ni osetiti. Sve koje vijaju da i uhvate Ja jos nista ... evo mesec dana i vise bez M. Pomalo zigaju jajnik i hvata me neka nesvestica sto ne pamtim kad je. Sinoc smo listali neka imena za devojcicu. Ja zapela za Tea i Nika, al nesto kao kazu ne valja davati deci imena po Boginjama. E sad ko veruje i zasto je tako ... Slava u utorak, pa bacanje na posao. Bice gusto
|
|
|
Anketa
Ime za devojcicu Koje je po vama najlepse ime za devojcicu ?Magdalena (
33%)
Emilija (
29%)
Natalija (
39%)
Ukupan broj glasova: 466Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!