Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 5.5.2014 22:48:18
|
|
|
|
bubulence
|
joliska dobro nam dosla! hvala drugarice moje sto navijate ali mislim da ipak nema nista. veceras se oglasavaju creva, to je znam da stize za par sati... a,bas sam se ponadala iako sam htela da preskocim ovaj mesec...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 5.5.2014 23:15:50
|
|
|
|
Linaaaa
|
Vonavoj daj receept i nama za puno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 8:01:04
|
|
|
|
bubulence
|
stigla
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 9:02:53
|
|
|
|
vonavoj
|
bas je vestica!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 9:04:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja cekam da moja vestica stigne... zategao mi se stomak samo tako...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 9:07:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Linaaaa Vonavoj daj receept i nama za puno uh..nema ga..i prvu bebu i ovu smo napravili u periodu kad smo imali najvise stresa na poslu,briga..a inace smo radili na bebi 6meseci i nista...i kad smo u januaru rekli da cemo da pauziramo,da ne jurimo plodne dane..evo .. merila sam bazalnu,malo pratila svoje telo.. svaka od nas je drugacija!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 14:31:09
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari evo konacno da i ja imam nesto novo da napisem, dobila sam juce! iskrena da budem ja se obradujem i , bolje da se nesto desava, nego nista.... u poslednjih par ciklusa ovulacije su mi oko 45og dana, a M stizu na oko 60...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 14:56:18
|
|
|
|
joliska
|
mene interesuje da li neka od cekalica ima da je bila trudna vec jednom ali da je imala i menstruaciju prvi messec??? i da li se ta mucnina javlja odma u vreme kasnjenja menstruacije, posto je drugarica tako kad je ostala trudna, ona umesto dobila mucninu i povracanje :D
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 15:09:52
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,a da li meris bazalnu? kakve su ti temperature!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 22:01:34
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece crtice. Madre a da meris bazalnu temp. bice ti lakse da uhvatis O a i da znas kada otprilike da ocekujes Ja moju (ne)ocekujem sutra najkasnije prekosutra. Stomak me probada i to je sve.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 22:11:33
|
|
|
|
madre
|
osetim ja moju ovulaciju, od novembra smo je pokrivali lepo, ali eto ipak stize ... mozda bih mogla malo na uz kada je osetim da vidim u kakvom mi je stanju endometrijum, koliki su mi folikuli i da li pucaju... mishu, hajde da nas obradujes
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 22:40:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene ceeeo dan boleo stomak, stavim ulozak da je na vreme docekam, nesto malo ga uprljalo, sad me nista ne boli, barem da odmorim malo dok ne krene
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 22:42:18
|
|
|
|
joliska
|
eo recimo sad, temperatura zadnje dve veceri mi je skoro 37, preko dana je bila 36,5, a danas ceo dan 37, zima mi je u stanu :D znaci ovuliram, muz na poslu :D
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 23:34:03
|
|
|
|
amelia
|
Madre znaci konacno dosla ....ivanka ne mora nista da znaci mozda ipak jesi pokrili ste O mozda te zaobidze ovih 9 meseci..joliska dobro nam dosla medzu crticama i da sto pre sve zajedno odemo u one lepse trudnicke teme...zovi muza sposla imate vazniji posaoo ... meni drugi dan M stomam pomalo bolucka. Mm spava umoran je a ja visim prelistavam rr . Za koga navijamo ovih dana ko sitno broji?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 6.5.2014 23:44:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm zeva u neki tupavi film o vanzemaljcima... Ja vecerala pa kuliram pored njega dok malena spava jos od pola 10. I spava mi se i ne spava...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 8:22:17
|
|
|
|
Maja1309
|
Jutro žene. Kako ste mi. Evo mene po savijet. Od spontanog je evo godina dana. Od toga 9 ciklusa da radimo na bebi (pokrili smo svaku ovulaciju praćenu trakicama i bazalnom) Izvadili sve nalaze, papu, 4 brisa cerviksa, hormone spolne i štitne, PROGESTERON U 3 CIKLUSA 36,6, 33,6 i 42. Spermiogram, TORCH sve uredno. Dr kaže da je sljedeći korak HSG. Mene zanima jel vam se progesteron čini ok u ovim vrijednostima? I pred kraj ciklusa uvijek imam smeđi iscjedak? i ima li potrebe već sada raditi HSG ako sam ja već jednom bila trudna? jel moguće da su začepljeni jajnici?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 9:51:31
|
|
|
|
mamin mish
|
IZVORNA PORUKA: madre mishu, hajde da nas obradujes Stigla jurtros . Nistaod mada joj se nisam ni nadala posto nismo ni bili vredni ovog meseca.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 11:15:35
|
|
|
|
17 joka
|
Samo da vas sve jako i da znate da svim srcem navijam Lelaigor cestitam videh na poveznij strani u zatrudneli smo.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 12:20:44
|
|
|
|
7marii
|
Dan zenice jel ima novih ? nisam mogla nekoliko dana da se javljam i ne stigoh da vidim sta sam propustila pa zato pitam? Da vam javim da je drugarica dobila,test bio ispravan a teckice nisu znacile nista a bas se ponadah da cu da postanem kuma Kod mene sve po starom,jedino sto mi danas nije dobro pokvarila sam stomak pa povracam,bas sam nesto bljak. E htela ja kod doce na pregled kad cujem u DZ neradi ultrazvuk vec mesec dana,strasno jadne ovog grada.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 13:00:10
|
|
|
|
vonavoj
|
majo1309,bolje odradi i hsg..postoji sansa da je jedan zapusen,a durgi nije..pa je doslo do nemas sta da izgubis..samo vreme..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 14:14:30
|
|
|
|
superm
|
Mislim da cu preskociti i maj mesec, mozda bude u junu, na moru
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 14:16:10
|
|
|
|
superm
|
A mozda i odustanemo od ideje, za par meseci se vracam na posao. Kada me pritisne surova realnost, obaveze, bojim se da cu pokleknuti.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 15:31:28
|
|
|
|
joliska
|
uvek je sve bolje uraditi, da si mirna i da znas da si sve uradila a ostalo je u bozijim rukama! citala sam malo nocas na nekom sajtu da ako od ovulacije do momenta sledece menstruacije tih 15ak dana kako kome, bude svaki dan povisena temperatura kao u ovulaciji, da ste sigurno trudni, a ako se posle ovulacije vrati na bazalnu, onda verovatno ne...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 16:05:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Gdje si Majo.Koji dan si radila prog.3-5 il 21? Vucem te jako,i sve oatale cekalice.. Pozz od Georgine,
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 7.5.2014 17:07:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joliska, temp ostaje povisena sve do dana kada treba da pocne Taj dan naglo pada, zato i treba cekati do kraja samog ciklusa.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
promena poslanata11Da otvarate novi biznis sta biste od navedenog izabrali:kapkejk kafe (
22%)
deciji butik (
27%)
knjizara (
10%)
pet shop (
10%)
ketering (
23%)
prodavnicu slatkisa (
9%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!