|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
2.5.2014 16:23:07   
Linaaaa
Ja sam sada ubedjena da je ovo user posted image samo cekam betu da je pala pa da potvrdim...user posted image user posted image ali zato cemo se druziti i u maju user posted image . A tako sam bila srecna kad su dve bete bile pozitivne ovaj mesec sam bila i na klomifenu i primila pregnyl pa utrogestan i na kraju opet nista od user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 26
2.5.2014 16:30:25   
cmokic
hvala vam na dobrodoslici user posted image
nekako je lepse o ovoj temi razmenjivati misljenje sa vama,zato sto se mozemo odlicno razumeti u nasim mukama.
ja sam posle dve i po godine pokusavanja da user posted image u februaru radila hsg i sada koristim lh tracice,ovog meseca bila je pozitivna 19. dc odnosno 28.04. muckali smo tako da se nadam user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 27
2.5.2014 16:46:02   
madre
lina, pa sta kaze danasnja beta?
cmokic, dobro nam dosla! ti i gogili u isto vreme ne ocekujete Muser posted image
bubulence, da u maju puca od akcijeuser posted image
mishu, navijamuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu cmokic)
Direktna veza do poruke: 28
2.5.2014 16:52:09   
bubulence
IZVORNA PORUKA: madre

bubulence, da u maju puca od akcijeuser posted image

da puca, nego kako user posted image !
a to je egg, ok. hvala devojke!
ja vec 3 dana imam kao neki sekret, koji je bas bas zute boje ali nema nikakav miris... i jaako me nervira jer nikada nisam imala problema sa tim...
lina a kada su rezultati?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 29
2.5.2014 17:08:51   
madre
bubulence, mogu li te zvati bubi?user posted image user posted image user posted image
ja tek kada smo poceli da pravimo drugu bebu pocinjem da zapazam te promene sekreta u toku ciklusa... mada koliko dugo meni ciklus traje cudi me da nemam i ljubicas_tiuser posted image i meni je zuckast pred user posted image , a inace je karakteristican i za trudnocu...

< Poruku je uredio madre -- 2.5.2014 17:09:24 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 30
2.5.2014 17:24:42   
Linaaaa
Rezultati ujutru u 9? zato sto rade skraceno praznici su. Pa sta vi mislite dal je moguce da sam trudna sa krvarenjem? Kao user posted image je samo malo oskudnije,inace crvene boje...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 31
2.5.2014 17:36:59   
madre
mislim da su jako male sanseuser posted image ali ipak postoje! ja sam krvarila do 5og meseca trudnoce zbog hematoma! da li te boli stomak kao kad imasuser posted image ?

< Poruku je uredio madre -- 2.5.2014 17:38:58 >

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 32
2.5.2014 17:54:26   
bubulence

bubulence, mogu li te zvati bubi?user posted image user posted image user posted image

jes jes jes user posted image !
pa i ja cu dobiti ali mi se nikada to nije pojavljivalo...

mada koliko dugo meni ciklus traje cudi me da nemam i ljubicas_tiuser posted image

user posted image user posted image
ti jos nisi dobila? koji ti je dc? covece ti mozes biti jedna od onih sto nisu znale da su trudne user posted image . samo nam se za 3-4 meseca javis iz porodilista user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 33
2.5.2014 17:56:42   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Linaaaa

Rezultati ujutru u 9? zato sto rade skraceno praznici su. Pa sta vi mislite dal je moguce da sam trudna sa krvarenjem? Kao user posted image je samo malo oskudnije,inace crvene boje...

jao stvarno se ne razumem... u prvoj trudnoci sam krvarila jedno vece samo. mislila sam da sam dobila, nisam ni znala da sam trudna... ujutro ustala a ulozak cist i kroz par dana saznam da sam trudna... i evo mi moje cudoviste od 3 godine... ali kazem kod mene je trajalo bas kratko

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 34
2.5.2014 18:28:17   
zece
Linaa mislam kaj tebe e bila biohemiska trudnoca u sredata kolku bese betaaahcg 13,2a denes 9znaci paga pitaj go ginekologot I ako treba prekini so terapijata

Direktna veza do poruke: 35
2.5.2014 20:00:15   
gogili75
Linaaaa i meni ovo liči na biohemijsku, ja sam kroz to prošla dva puta, s tim sto mi je beta bila preko 500 pa je počela da pada. a i krvarenje je počelo oskudno pa sve jace i to je bila user posted image .

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 36
2.5.2014 21:53:53   
IVA 11
Dobro veče ženice drage! Da vam ovaj maj donese puno crtica! Navijam za sve! user posted image user posted image

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 37
2.5.2014 22:01:21   
gogili75
Iva nek ti ovaj mesec donese sreću, kažu da hoće to posle biohemijske...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 38
2.5.2014 22:04:42   
IVA 11
Narednih mjeseci kod mene ništa, mm je pošao u USA. Mućkali smo pred kraj M, ali se to ne računa nikako... Hvala, i srećno! user posted image

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 39
2.5.2014 22:19:19   
Linaaaa
Evo mene, zece ne znam jos rezultate danasnje bete, ujutru ce da mi jave. Inace ja celo popodne nisma krvarila, malo braonkasto kad se obrisem i toliko. Sad tek ne znam do ujutru bas nista.user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 40
2.5.2014 22:26:40   
slatkiss
dobro vece drage uradila sam test danas i nista negativan je a user posted image jos uvek nema uz sve to osecam mucninu i grudi mi otpadaju. cekacu do ponedeljka da vidim sta ce biti. ako nedodje user posted image ponovicu test.

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 41
2.5.2014 22:48:55   
Linaaaa
Slatkisu koji ti je dc? Sto ne uradis betu sigurnija je od testa mnogo. Navijam za sve majske crticeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slatkiss)
Direktna veza do poruke: 42
3.5.2014 9:50:52   
gogili75
Linaaaa šta kaže beta...

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 43
3.5.2014 12:08:56   
Ipokrisia
Devojke, da li znate mozda kad se jave bolne grudi oko sredine ciklusa da li to onda znaci da je ovulacija vec prosla ili tek treba da nastupi...

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 44
3.5.2014 12:34:51   
gogili75
nema pravila, meni posle ovulacije, koji ti je dc...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 45
3.5.2014 12:57:02   
Ipokrisia
16...verovatno prolazi sad plodni period...

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 46
3.5.2014 13:29:54   
bubulence
lina cekamo rezultate!
ja danas treba da dobijem... stomak boli vec 4 dana, a 2 dana nosim ulozak jer stalno imam osecaj da cu dobiti. da se odmah razumemo, trudna nisam, ali me nervira sto nikako ne krece jer mi se sutra zeni brat i sada cu sigurno dobiti kada krenem u svadbu. a nikada nikada mi ne kasni, ali ce zato sada, kad ne treba, morati da zakasni

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 47
3.5.2014 13:36:18   
Anoniman
Ja sutra treba da dobijem, ovaj mesec nismo bili mnogo vredni, pa slabije pisem...

Bubulence mozda je user posted image

Direktna veza do poruke: 48
3.5.2014 13:44:05   
bubulence
ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 49
3.5.2014 13:50:16   
Anoniman
Ja upravo dobilauser posted image

pihhh kakav sam maler, a mm sutra dolazi, misila sam da ga jurim sutra veceuser posted image pa u ponedeljak neka dodjeuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

NAPISITE u komentar koje vam je najlepse ime od ovih:
pisuljica

1. Teodora 2. Anastasija 3. Irina 4. Adrijana

. (68%)

. (9%)

. (24%)

Ukupan broj glasova: 80

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here