Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 16:23:07
|
|
|
|
Linaaaa
|
Ja sam sada ubedjena da je ovo samo cekam betu da je pala pa da potvrdim... ali zato cemo se druziti i u maju . A tako sam bila srecna kad su dve bete bile pozitivne ovaj mesec sam bila i na klomifenu i primila pregnyl pa utrogestan i na kraju opet nista od
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 16:30:25
|
|
|
|
cmokic
|
hvala vam na dobrodoslici nekako je lepse o ovoj temi razmenjivati misljenje sa vama,zato sto se mozemo odlicno razumeti u nasim mukama. ja sam posle dve i po godine pokusavanja da u februaru radila hsg i sada koristim lh tracice,ovog meseca bila je pozitivna 19. dc odnosno 28.04. muckali smo tako da se nadam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 16:46:02
|
|
|
|
madre
|
lina, pa sta kaze danasnja beta? cmokic, dobro nam dosla! ti i gogili u isto vreme ne ocekujete M bubulence, da u maju puca od akcije mishu, navijam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 16:52:09
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: madre bubulence, da u maju puca od akcije da puca, nego kako ! a to je egg, ok. hvala devojke! ja vec 3 dana imam kao neki sekret, koji je bas bas zute boje ali nema nikakav miris... i jaako me nervira jer nikada nisam imala problema sa tim... lina a kada su rezultati?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 17:08:51
|
|
|
|
madre
|
bubulence, mogu li te zvati bubi? ja tek kada smo poceli da pravimo drugu bebu pocinjem da zapazam te promene sekreta u toku ciklusa... mada koliko dugo meni ciklus traje cudi me da nemam i ljubicas_ti i meni je zuckast pred , a inace je karakteristican i za trudnocu...
< Poruku je uredio madre -- 2.5.2014 17:09:24 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 17:24:42
|
|
|
|
Linaaaa
|
Rezultati ujutru u 9? zato sto rade skraceno praznici su. Pa sta vi mislite dal je moguce da sam trudna sa krvarenjem? Kao je samo malo oskudnije,inace crvene boje...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 17:36:59
|
|
|
|
madre
|
mislim da su jako male sanse ali ipak postoje! ja sam krvarila do 5og meseca trudnoce zbog hematoma! da li te boli stomak kao kad imas ?
< Poruku je uredio madre -- 2.5.2014 17:38:58 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 17:54:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: madre bubulence, mogu li te zvati bubi? jes jes jes ! pa i ja cu dobiti ali mi se nikada to nije pojavljivalo... IZVORNA PORUKA: madre mada koliko dugo meni ciklus traje cudi me da nemam i ljubicas_ti ti jos nisi dobila? koji ti je dc? covece ti mozes biti jedna od onih sto nisu znale da su trudne . samo nam se za 3-4 meseca javis iz porodilista
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 17:56:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Linaaaa Rezultati ujutru u 9? zato sto rade skraceno praznici su. Pa sta vi mislite dal je moguce da sam trudna sa krvarenjem? Kao je samo malo oskudnije,inace crvene boje... jao stvarno se ne razumem... u prvoj trudnoci sam krvarila jedno vece samo. mislila sam da sam dobila, nisam ni znala da sam trudna... ujutro ustala a ulozak cist i kroz par dana saznam da sam trudna... i evo mi moje cudoviste od 3 godine... ali kazem kod mene je trajalo bas kratko
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 18:28:17
|
|
|
|
zece
|
Linaa mislam kaj tebe e bila biohemiska trudnoca u sredata kolku bese betaaahcg 13,2a denes 9znaci paga pitaj go ginekologot I ako treba prekini so terapijata
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 20:00:15
|
|
|
|
gogili75
|
Linaaaa i meni ovo liči na biohemijsku, ja sam kroz to prošla dva puta, s tim sto mi je beta bila preko 500 pa je počela da pada. a i krvarenje je počelo oskudno pa sve jace i to je bila .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 21:53:53
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro veče ženice drage! Da vam ovaj maj donese puno crtica! Navijam za sve!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 22:01:21
|
|
|
|
gogili75
|
Iva nek ti ovaj mesec donese sreću, kažu da hoće to posle biohemijske...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 22:04:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Narednih mjeseci kod mene ništa, mm je pošao u USA. Mućkali smo pred kraj M, ali se to ne računa nikako... Hvala, i srećno!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 22:19:19
|
|
|
|
Linaaaa
|
Evo mene, zece ne znam jos rezultate danasnje bete, ujutru ce da mi jave. Inace ja celo popodne nisma krvarila, malo braonkasto kad se obrisem i toliko. Sad tek ne znam do ujutru bas nista.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 22:26:40
|
|
|
|
slatkiss
|
dobro vece drage uradila sam test danas i nista negativan je a jos uvek nema uz sve to osecam mucninu i grudi mi otpadaju. cekacu do ponedeljka da vidim sta ce biti. ako nedodje ponovicu test.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 2.5.2014 22:48:55
|
|
|
|
Linaaaa
|
Slatkisu koji ti je dc? Sto ne uradis betu sigurnija je od testa mnogo. Navijam za sve majske crticeeeee
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 9:50:52
|
|
|
|
gogili75
|
Linaaaa šta kaže beta...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 12:08:56
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Devojke, da li znate mozda kad se jave bolne grudi oko sredine ciklusa da li to onda znaci da je ovulacija vec prosla ili tek treba da nastupi...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 12:34:51
|
|
|
|
gogili75
|
nema pravila, meni posle ovulacije, koji ti je dc...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 12:57:02
|
|
|
|
Ipokrisia
|
16...verovatno prolazi sad plodni period...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 13:29:54
|
|
|
|
bubulence
|
lina cekamo rezultate! ja danas treba da dobijem... stomak boli vec 4 dana, a 2 dana nosim ulozak jer stalno imam osecaj da cu dobiti. da se odmah razumemo, trudna nisam, ali me nervira sto nikako ne krece jer mi se sutra zeni brat i sada cu sigurno dobiti kada krenem u svadbu. a nikada nikada mi ne kasni, ali ce zato sada, kad ne treba, morati da zakasni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 13:36:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sutra treba da dobijem, ovaj mesec nismo bili mnogo vredni, pa slabije pisem... Bubulence mozda je
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 13:44:05
|
|
|
|
bubulence
|
ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 3.5.2014 13:50:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja upravo dobila pihhh kakav sam maler, a mm sutra dolazi, misila sam da ga jurim sutra vece pa u ponedeljak neka dodje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
NAPISITE u komentar koje vam je najlepse ime od ovih:pisuljica1. Teodora
2. Anastasija
3. Irina
4. Adrijana. (
68%)
. (
9%)
. (
24%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!