Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] (10.5.2014 0:19:29)
|
NM, ocigledno je da bebe nece da krenu kad mi hocemo i kada je nama dosta svega vec kad se njima hoce. [sm=duda.gif] I ja sve zivo radim ne bi li ova moja krenula i nista. [sm=smiley13.gif] A ti jos plus imas i klince i obaveze oko njih, ali to je dokaz da je svaka trudnoca razlicita. Degu, drz' se...To sto se osecas odjednom veliko je sigurno tvoj subjektivni osecaj. Tako je i meni bilo, a svi mi zivi kazu da izgledam super i da se nisam puno ugojila, a ja se osecam kao nilski konj...[sm=smiley1.gif] Jole, izgleda da cemo ti i ja od ponedeljka da se trkamo ko ce pre...hahah [sm=kuza.gif] Danas sam bila opet kod dr, rece da se grlic malo skratio, ali je i dalje zatvoren. Ctg mi je super, uz takodje. I rekao mi je da dodjem u nedelju ponovo na ctg, i ako se nista ne desi verovatno ce me u ponedeljak primiti u bolnicu pa da tamo cekam da krene. Kaze dr posto je sve ok ne bi me stavljao na indukciju, sto se i ja slazem, ako ne mora. Pitala sam ga kolika je beba, a on je vec bio zavrsio gledanje na uz, a nije je izmerio...pa mi je rekao da ce po njegovoj slobodnoj proceni imati 3100 - 3200gr...Tako sam i ja mislila i bas me interesuje da li ce biti tako [sm=smiley1.gif] Sve vas grlim i zelim laku noc [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|