Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] (7.5.2014 15:09:36)
|
Gde ste drugarice....[sm=smiley31.gif] Nista se ne desava ni kod mene. Mi Gerorgine zakucale i to je to, ni makac. [sm=smiley13.gif] Ja sam bas nestrpljiva, ali kad nece sta da radim. Juce sam bila u Visegradskoj, kaze dr da je nepromenjena situacija, grlic zatvoren, beba ok. Idem u petak opet na ctg i jos nesto, pa cemo videti. Svi kazu da trudnica pred kraj treba da bude sto aktivnije da bi se brze i lakse porodila. Ja to bas i praktikujem ceo 9 mesec i najaktivnija sam od svih meseci - od ciscenja, krecenja, pranja, setanja, izlazaka i ne znam cega sve i opet nista...hahahh. Imam crnogorku u stomaku. [sm=jezicek.gif] Jolence, nase devojke bas zabusavaju...Ja bih isto spavala po ceo dan, al mi nesto zao, narociti sto je ovako lepo vreme. Zato sam do malopre prala prozore i spremala rucak, reko' mozda se od moje aktivnosti Lo smisli da krene, ali mrka kapa. Sad cu malo da odmorim pa na vezbe, a posle cu sa mm u setnju. [sm=smiley1.gif] NM, ti ces izgleda pre nas...Kako ti je danas, jesi li bolje? Dunja RR, kako si ti? Kako deckic? Ljuuubac [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|