|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
28.5.2014 20:34:49   
Maslacak15
Lepterija tako i treba. Neka ih u stomaku jos malouser posted image . Pribilizilo se, brzo ce i tih par dana da proleti,

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 751
28.5.2014 22:57:08   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Trudničice moje kako steeeee user posted image Mnogo mi nedostajete! Vidim štetko povraća slatke muke user posted image Ne stižem da vas čitam puno vas ljubimo Mila i ja user posted image

Jole ljubim te u Milu.
A "slatko" je bilo samo dok smo pravila,sad mm-a proklinjem svaki put kad zagrlim solju.
Da mi je neka vremenska kapsula pa da se teleportujem u stanje kad nece biti mucnina.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 752
29.5.2014 0:16:28   
wivern
A "slatko" je bilo samo dok smo pravila,sad mm-a proklinjem svaki put kad zagrlim solju.

Mene su svi kritikovali zbog ovakvog razmisljanja user posted image pa sam cak pocela i lose da se osecam zbog moje kuknjave... sad vidim nisam jedina

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 753
29.5.2014 6:32:11   
serpica
Meni su mucnina i povracanje bili sastavni deo svako dana,od 24h,18h mi je bilo muka a 6h sam povracala i tako maltene do kraja trudnoce.Probala sam sve da bih ublazila mucnine,nesto je pomoglo,a najgore je to sto mi je nailazila mucnina odjednom pa sam mnogo puta povratila i na ulici,autobusu,parku.
Jednom prilikom dok se to desavalo rano ujutru jedan deka mi je dobacio "vidi je nalizala sa od ranog jutra" user posted image
ali sve to prodje i verujte svaka mucnina se isplati.mazite stomacice i uzivajte koliko mozete user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 754
29.5.2014 8:11:16   
pari
meni je bilo muka malo više od 2 meseca i to 24h, jedino što nisam puno povraćala...
Serpice, svaka čast kako si izdržala!

ja bila juče kod dr, sve je ok, beba lepo napreduje, možda čak i previše jer ima već 2,2 kg! a tek sam na početku 8.meseca... Kaže dr da nisu uvek uz precizni...

pitala sam je ponešto za porođaj, kakva je procedura, da bih ja volela da ona bude tu...ona kaže da je bezveze da plaćam porodilištu, da ćemo videti da se dogovorimo da to bude tu prepodne kad je ona u bolnici...sve je to lepo, ali šta ako meni krene porođaj noću ili popodne? ipak ću morati još jednom da popričam sa njom o svemu...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 755
29.5.2014 8:48:33   
mamica 91
Dobro jutro zenice user posted image samo da vam mahnem, pa idem da se porodim user posted image pocelo je, imam bolove od sinoc, juce na kontr. otvorena 4cm evo sad i sluzni cep poceo da ispada... cekam mm da se spremi pa krecemooo user posted image drzite mi palceve user posted image za sveeee

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 756
29.5.2014 8:54:04   
Klarita
Ajmo user posted image Ocemo temu za navijanje user posted image

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 757
29.5.2014 8:57:11   
little_one
IZVORNA PORUKA: mamica 91

Dobro jutro zenice user posted image samo da vam mahnem, pa idem da se porodim user posted image pocelo je, imam bolove od sinoc, juce na kontr. otvorena 4cm evo sad i sluzni cep poceo da ispada... cekam mm da se spremi pa krecemooo user posted image drzite mi palceve user posted image za sveeee

Sretno mamice! user posted image

Otvorih temu user posted image

< Poruku je uredio little_one -- 29.5.2014 8:59:21 >

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 758
29.5.2014 8:59:28   
dijana1*
Mamice da otvaramo temuuser posted image srecnoooouser posted image
Zeno pozuri da stignesuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 759
29.5.2014 9:02:31   
little_one

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Zeno pozuri da stignesuser posted image

Bas tako....a ko joj kaze...jedna sto je isla prvo da plati racune na putu do porodilista user posted image

Mamice imas PP ako imas vremena da procitas user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 760
29.5.2014 9:14:55   
tillia
Mamice,super!da beba sto pre stigne!

Lepto,extra,bice pravi momci!Svaka cast!

Pari,dobro da je sve ok.Ja sam juce isto isla na kontrolu,dr kaze da su bebe super,lepo napreduju.Oko 1,400kg ímaju.Trebam se paziti,da sto duze ostanu.
I mene neka frka oko porodjaja hvata,bice vreme godisnjjh,nisam se ni jednom pojavila u Betaniji.Kaze dr da ne brinem,ima ona dr tamo,ali opet...

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 761
29.5.2014 9:40:09   
vonavoj
pari user posted image
evo mene kod kuce,ne radim,bas se premorim..ali od sledece nedelje opet na posao..kombinujem kako mogu!
ali me je cera provalila,htela sam da je vodim u vrtic,nece,kao da oseti da ne radim,..tako da smo kod kuce zajedno!user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 762
29.5.2014 9:45:49   
plačljiva
Mamice,srećnooooouser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 763
29.5.2014 10:07:45   
Cakana84
Devojke drage,

Sve koje su se prijavile za gel (vas 10), trebalo bi da dobiju isti postom danas do 19h. Juce su poslati. Javite mi na pp da li su vam stigli. Pozdrav

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 764
29.5.2014 10:55:05   
degu
Gde ste drugarke user posted image
Lepterija kako leti vreme, još malo i finiš. Sad će i Anđela i Dunja user posted image
A naravno pre svih mamica user posted image
Mi smo bili kod dr-a na 33 + 6 i beba je bila već 2650, otišla je 10 dana unapred, izgleda će biti velika beba, a ja mala user posted image Vadim sutra kks, šećer i nosim urin, nadam se da nije zbog šećera beba otišla unapred.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 765
29.5.2014 11:07:07   
Štetica
Degu dr cim vidi krupnu bebu odmah sumljaju na secer,ma kako da ne,po njima svaka beba treba da bude oko 3-3,5kg,kao da se deca radjaju po sablonu. A to za 10 dana unapred sto ide,pa znas i sama da je bila rana O i da ste je napravili pocetkom ciklusa.
Masala oj da bidne velika devojka vec u porodilistuuser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 766
29.5.2014 11:17:17   
degu
Štetko to ja sumnjam na šećer, ne doktor user posted image
A mm je bio preko 4kg kad se rodio, tako da ima na koga. Kuku a ja jadna 157cm, biće veselo, al gledam obim glave nije velik, pa valjda ćemo izgurati nekako user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 767
29.5.2014 11:17:18   
daca77
Dobar dan!
Sta se ovde desava? Mamica nam je otisla u porodilisteuser posted image
Degu, i ja sutra radim KKS i urin i ukoliko mi eritrociti nisu preko 4, ubicu se...vise mi je muka da se nalivam sokom od cedjene cvekle, sargarepe i limuna.
Stetice, kako si ti?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 768
29.5.2014 11:21:05   
dunja RR
I meni je bila baš toliko, isto 10 dana napred, hihi. A i mm je bio 4.500, čak mislim i malo više, ima na koga user posted image
IZVORNA PORUKA: degu

Gde ste drugarke user posted image
Lepterija kako leti vreme, još malo i finiš. Sad će i Anđela i Dunja user posted image
A naravno pre svih mamica user posted image
Mi smo bili kod dr-a na 33 + 6 i beba je bila već 2650, otišla je 10 dana unapred, izgleda će biti velika beba, a ja mala user posted image Vadim sutra kks, šećer i nosim urin, nadam se da nije zbog šećera beba otišla unapred.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 769
29.5.2014 11:29:34   
daca77
A ja i dalje mislim da su nase bebe naprednije zbog secera...moj je i jutros bio 4,9.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 770
29.5.2014 11:30:04   
degu
hehe biće da je genetika user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 771
29.5.2014 11:31:19   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Devojke drage,

Sve koje su se prijavile za gel (vas 10), trebalo bi da dobiju isti postom danas do 19h. Juce su poslati. Javite mi na pp da li su vam stigli. Pozdrav

Stigao gel! Odmah sam ga namazala!

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 772
29.5.2014 11:32:48   
vonavoj
Sto se tice velikih beba i moja TIka je po uz bezala 2 nedelje,pa je rodjena sa 3600..i uz omane..a nisam imala secer..
Nadam se da ce tako i sad biti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 773
29.5.2014 11:37:04   
Maslacak15
Zdravo trudnice user posted image Pa to je ok secer vrsnjakinjo. A koliko sam te shvatila beba ide samo 2-3 dana unapred uodnosu na fiksnu racunicu koja ide na ciklus od 28 dana sto se poklapa zapravo u dan sa danom fertiilizacije.user posted image . A i rano je, ta genetika obicno krece od neke 20 te nedelje ozbiljnije da se ispoljava, vezana za masu. Do tada se organi razvijaju i diferenciraju, pa tek onda krece gojenje user posted image .
Ja isto imam utisak, premda za to nemam nekih dokaza da je vezano za majcinu genetiku. Jel bebin rast je kombinacija bebinih gena ( majcinih je pola) ali i uslova u stomaku posteljice krvotoka metabolizma. Moj muz i njegova sestra su bili vrlo sitni, manje od 3 kg kad su se rodili. Ja sam imala 4kg i rodila sam dva velika detetauser posted image . Bez pomoci secera, proveravali su me x puta smaraci.... Ovde bas dave oko toga.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 29.5.2014 11:38:16 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 774
29.5.2014 11:38:02   
wivern
Ma ja prosto ne mogu da verujem u taj secer. Iskreno, koliko je dobro sto je medicina napredovala toliko mislim da se to negde i zloupotrebljava. Pa kako do pre par godina nikome nisu histerisali za secer koji je bio u granicama normale, a da ne pricam o nekim desetinama godina unazad gde se to nije ni kontrolisalo. Nekada stvarno imam utisak da je pola stvari u farmaceutskoj mafiji koja nas prosto tera da se kljukamo lekovima. Sad zvucim kao neki freak sa teorijama zavere ali mislim da za neke stvari stvarno preteruju.user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here