Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:24:17
|
|
|
|
Torbica
|
Pardon, ja sam to propustila. Vidim da su dva, pa rekoh da pitam.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:28:44
|
|
|
|
Olga75
|
i meni su nekako cosavi recepti bez fotke ali posto ja svoje kulinarije retko fotkam ja ne objavljujem mada ako se latim i zamotanice cu da vam okacim
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:35:37
|
|
|
|
Torbica
|
hihi.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:44:37
|
|
|
|
Olga75
|
Torbicice dragaaa ja se tebi skidam kapu na kuvarancijama mislim moze lako da se kopi - past i kraj ali gde je tu izazov i uzivanje
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:51:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Pardon, ja sam to propustila. Vidim da su dva, pa rekoh da pitam. No frks, mi nismo obrisali još, malko kasnimo pa napravismo pometnju, izvinjajem se :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.11.2014 21:52:23 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:53:52
|
|
|
|
Torbica
|
Sta cu kad volem Mada, neke od nas vise fotkaju, tu je glavna razlika, kao ona objava na FB - Znate i mi kuvamo, samo ne kacimo slike. A za tudje slike - nemam reci, pretuzno... Dunja, sta cu kad volem ovu rubriku pa pratim koliko mogu. Istrcah pred rudu!
< Poruku je uredio Torbica -- 7.11.2014 21:56:56 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:56:24
|
|
|
|
Olga75
|
ja volim da vidim da nije svaka domaca kuvarica profesionalna ocu da kazem kad neko okaci fotku klope koja je paaaaa savrsena ja se smorim i dodje mi da serviram samo masti i leba sala mala ali nije lepo kakav god recept bio ako ga pratis uvek je manje - vise uspeo
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:59:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ljudi ne budite na kraj srca. .. Ja isto nasla gresku -za mafine sa lesnikom sam ja kuvar a ne admin. E tako. I nemam ni jednu zvezdicu smrc
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 22:02:22
|
|
|
|
Olga75
|
ME , kud bih bila na kraj srceta , kuvam retko , jos redje fotkam a kad ga skuvam na sva zvona se hvalim a kako je tvoj recept dospeo kod admina ? pukla je internet konekcija ?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 22:11:24
|
|
|
|
serpica
|
Zene svaka vam cast,za recepte,objave,slike...ja sam u pocetku i uspevala da glasam,ali mi je net toliko spor da dok otvori stranicu ja zaboravim gde sam...evo i sad dok ovo pisem cekacu da vidim da li je poruka uspesno objavljena Jos jednom za sve a uskoro menjam provajdera pa cu valjda i neki recept sa slikom da objavim..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 22:28:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ME , kud bih bila na kraj srceta , kuvam retko , jos redje fotkam a kad ga skuvam na sva zvona se hvalim a kako je tvoj recept dospeo kod admina ? pukla je internet konekcija ? Haha! e da, bila sam u trenutku izlogovana pa nisam imala sliku pa onda ovo. Tri greske za redom..hm hm
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 23:48:49
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja volim da spremam i potrudicu se da slikam recepte koje delim sa vama. Mozda bude nekih i bez ali bicu korektna ovaj put,a ne kao prosli...Nisam znala da su kazne velike I da ME evo i moji recepti su bez zvezdica i glasova sigurno se nikom ne svidjaju...
< Poruku je uredio Bibilib -- 7.11.2014 23:50:14 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 8.11.2014 11:36:27
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ne, ne, curosi su nesto skrooz drugo. Hoces da ti stavim recept i za to? Ja ne mogu u receptima da pronadjem ove čurose. Da li su postavljeni? Ako nisu, da li mogu da zamolim NM da postavi recepAt ?! Hvala
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 14:55:21
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 14:56:51
|
|
|
|
Modessty
|
I ja našla neke recepte koji su nepotpuni. Samo ovde prijavite kad nešto sa vašim recopisom ne valja i biće ispravljeno. samo malo strpljenja molim
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 15:09:03
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Torbiceee ne svidja ti se ili smatras da mu mesto nije tu?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 15:16:22
|
|
|
|
Torbica
|
Bibi,jako lepo izgleda!Više je za ikebanu nego za kuvar!Opet, mogla bih štošta takvog objaviti,ali nekako volim da je recept-recept,ne dekoracija.Možda grešim
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 15:25:33
|
|
|
|
Bibilib
|
Mozda si u pravu ali ja sam rekla ako moderatori smatraju da mu mesto nije tamo,nek slobodno brisu a mozemo otvoriti novu temu sa idejama,ako niko nema nista protiv...
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 15:41:17
|
|
|
|
Torbica
|
Znam Bibi, ali i mi treba da promisljamo gde ćemo šta pisati.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 23:41:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Devojke imate li neki recept za pravljenje mančmeloa,sin hoće da mu to napravim a ja to do sada nisam pravila
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 23:44:56
|
|
|
|
superm
|
Jednom je neko okacio u C kuhinji recept za manch. Ako me secanje ne vara
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 10.11.2014 23:52:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Išla sam u C kuhinju i ukucala u pretraživač ali nije mi ništa izbacilo...pokušaću opet
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 11.11.2014 0:37:09
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Devojke imate li neki recept za pravljenje mančmeloa,sin hoće da mu to napravim a ja to do sada nisam pravila Viki, imam ja recept za Mancmelou kolač-jako je lep, Tina ga obozava. U stvari-mislim da joj je to jedan od omiljenih kolača. Sad nešto razmišljam-mislimd a sam ga svojevremeno okačila na RR.Sad ću baš da potražim.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 11.11.2014 10:20:14
|
|
|
|
lelaigor
|
Imam i ja recept, nisam ga stavljala u kuhinju, nemam sliku. Ako treba napisaću ti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.