Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 9:11:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Opet ja sa pitanjem NM ovi tvoji ćućosi, jel ima opcija da se peku u rerni, bez da ih potapam u ulje? I kako 'urolaš'? Kao kiflice?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 10:44:20
|
|
|
|
Modessty
|
TRco i ja da pitam za ćućose Jel se onaj žumanac za fil umuti pa se u to doda vruće mleko ili kako ? Deluju njam!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 11:22:30
|
|
|
|
New Mom
|
1. Trebalo bi da se peku u masnoci. Tesko posle mogu da uhvate secer u koji ih valjas ako nije tako. A i to je koliko sam skopcala tradicionalno jelo u Kataloniji koje se tako sprema. 2. Da, uroluju se kao kiflice. 3. Zumance u jednoj zasebnoj posudi umutis sa skrobom (ja to zicom odradim), a onda ono ugrejano mleko sa secerom i cimetom sipas malo po malo u tu posudu sa zumancetom, stalno mesajuci, da ne bude grudvica vec glatko. I onda sve to sad spojeno vratis na sporet da se stvori lep krem. Mozda ima malo vise rada ovde, ali stvarno su prelepi!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 11:54:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala na odgovoru
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 11:58:36
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala NM! Deluju ukusno! A i podsetili me na crtać koji je Danilo voleo da gleda a u kome se pominju kolačići "čurosi" Mislim da su to ovi tvoji ćućosi
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 15:02:48
|
|
|
|
New Mom
|
Ne, ne, curosi su nesto skrooz drugo. Hoces da ti stavim recept i za to?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 1.10.2014 9:44:51
|
|
|
|
Modessty
|
hoću Hvala NM!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 1.10.2014 9:49:45
|
|
|
|
Modessty
|
Pitanje za lelu za ovu bundevaru: jedna kora jedan rolat? A kako ih ređaš?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.10.2014 23:44:18
|
|
|
|
Bibilib
|
Drage moje imam jedno pitanje za vas odnosno za one koji su glavni za C kuhinju,objavila sam recept u tom teceptu idu zacini C i senf i cak bujon za supu a da i plus 4 slike a imam samo 17 zvezdica... kako je to moguce=?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.10.2014 23:58:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Proverićemo ujutru, moguće je da sistem nije ubeležio bodove zato što si pisala npr bujona C, umesto C bujona, i sl. Najbolje je pisati sastojke (koji donose bodove) onako kako su imenovani u pravilniku. Trudili smo se da pokrijemo sve varijacije reči (naziva sastojaka koji donose bodove) ali nije bilo moguće predvideti sve varijacije koje će autori recepata koristiti. Ukoliko postoji neslaganje ispravićemo.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 0:21:44
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa da li da pisem ponovo taj recept ili cete ispraviti... Izvini sto sam malo dosadna iiii stvarno nisam obratila paznju da moram da napisem kako ste vi rekli,odnodno napisali po pravilu
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 0:37:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja već poslala da se ispravi, ali možda je bolje da dodaš ponovo, pa ćemo stari izbrisati, samo unesi reči kao u pravilniku molim te :)
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 0:58:48
|
|
|
|
mati
|
Pitanjce za Lelu... Za ove Cake Pops kakav je to topljeni fondan? Koji ti pravis? Ja sam pravila onaj Minjin, jer takav fondan topis? A boje?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 9:21:00
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Drage moje imam jedno pitanje za vas odnosno za one koji su glavni za C kuhinju,objavila sam recept u tom teceptu idu zacini C i senf i cak bujon za supu a da i plus 4 slike a imam samo 17 zvezdica... kako je to moguce=? Koji je recept tacno u pitanju? Desava se da ne prihvati poene zbog pogresnog unosa, vec se desavalo. Ja sam sve tvoje recepte pregledala redom detaljno. Slike su bas kvalitetne i originalne. Recepti takodje. Neverovatno. Vise o tome na temi.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 30.10.2014 11:16:08 >
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 9:27:11
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: mati Pitanjce za Lelu... Za ove Cake Pops kakav je to topljeni fondan? Koji ti pravis? Ja sam pravila onaj Minjin, jer takav fondan topis? A boje? Ja koristim kupovni fondan, na njega sam se navikla zbog posla i ne želim da menjam. ALi svejedno koji god fondan da koristiš, topiš ga ovako: Iscepkaš komadiće fondana u činiju, greješ u mikrotalasnoj, ali ne sme da provri. Onda dodaš kašičicu tople vode i mešaš dok se lepo ne sjedini, ako treba dodaš još vode, da dobiješ željenu gustinu. Možeš beo, možeš i obojen.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 9:33:16
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Pitanje za lelu za ovu bundevaru: jedna kora jedan rolat? A kako ih ređaš? Ja dosad nisam znala da postoji ova tema, pa nisam odgovarala na pitanja. Mod, urolam jednu koru pa je stavim u tepsiju, sledećupored nje...i tako.. IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sam malopre pravila Najbolje krofne ikada od Leleigor...i mogu reći da su zaista najbolje a naročito mi se sviđa što nemoram da čekam da narastu ispale su super Ja ih obožavam iz istog razloga.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 10:15:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Lelaigor divne recepte stavljas dosta sam ih prepisala
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 10:17:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala veselice!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 2.11.2014 0:21:42
|
|
|
|
mati
|
Torbice ovi medvedici su ti fantasticni, za ideju. Pravim cim ugrabim malo vise vremena. A posto cu sada Da pravim i fondan za M tortu, u planu su mi i Cake pops od Lele, uvek mi ostane puno fondana, od kog pravim deci lizalice ili se Mata igra sa drugarima i jede...
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 2.11.2014 8:28:48
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Mati
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 4.11.2014 17:45:04
|
|
|
|
Bibilib
|
Moze mala pomoc drage...poslala sam recept sa tortom Zekom objavljena su tri a ni jedan nije ceo,da pisem ponovo ili sta da radim...?I uopste neznam zasto se to tako desava...
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 14:35:43
|
|
|
|
Torbica
|
Bibilib,izvini,dva puta si objavila recept za Kapri tortu,17.10 i 6.11.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 15:01:52
|
|
|
|
Bibilib
|
pa od proslog meseca rekla je Lesica da ce mi obrisati sve recepte...zato sam pisala ponovo...
< Poruku je uredio Bibilib -- 7.11.2014 15:03:12 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:08:57
|
|
|
|
Torbica
|
Pa nije ti obrisala, svi stoje. Ne verujem da ce ti se isti recepti brojati za ovaj mesec. Nesto je bilo price o diskvalifikaciji, ja se ne secam da je spominjano brisanje recepata
< Poruku je uredio Torbica -- 7.11.2014 21:10:31 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:12:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, da, moramo obrisati, jer su korišćene tuđe slike, i nije u skladu sa pravilnikom. Tako da Bibilib može da piše te recepte sli isključivo sa svojim fotkama, ili bez istih.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.