Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 9:11:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Opet ja sa pitanjem NM ovi tvoji ćućosi, jel ima opcija da se peku u rerni, bez da ih potapam u ulje? I kako 'urolaš'? Kao kiflice?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 10:44:20
|
|
|
|
Modessty
|
TRco i ja da pitam za ćućose Jel se onaj žumanac za fil umuti pa se u to doda vruće mleko ili kako ? Deluju njam!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 11:22:30
|
|
|
|
New Mom
|
1. Trebalo bi da se peku u masnoci. Tesko posle mogu da uhvate secer u koji ih valjas ako nije tako. A i to je koliko sam skopcala tradicionalno jelo u Kataloniji koje se tako sprema. 2. Da, uroluju se kao kiflice. 3. Zumance u jednoj zasebnoj posudi umutis sa skrobom (ja to zicom odradim), a onda ono ugrejano mleko sa secerom i cimetom sipas malo po malo u tu posudu sa zumancetom, stalno mesajuci, da ne bude grudvica vec glatko. I onda sve to sad spojeno vratis na sporet da se stvori lep krem. Mozda ima malo vise rada ovde, ali stvarno su prelepi!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 11:54:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala na odgovoru
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 11:58:36
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala NM! Deluju ukusno! A i podsetili me na crtać koji je Danilo voleo da gleda a u kome se pominju kolačići "čurosi" Mislim da su to ovi tvoji ćućosi
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 26.9.2014 15:02:48
|
|
|
|
New Mom
|
Ne, ne, curosi su nesto skrooz drugo. Hoces da ti stavim recept i za to?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 1.10.2014 9:44:51
|
|
|
|
Modessty
|
hoću Hvala NM!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 1.10.2014 9:49:45
|
|
|
|
Modessty
|
Pitanje za lelu za ovu bundevaru: jedna kora jedan rolat? A kako ih ređaš?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.10.2014 23:44:18
|
|
|
|
Bibilib
|
Drage moje imam jedno pitanje za vas odnosno za one koji su glavni za C kuhinju,objavila sam recept u tom teceptu idu zacini C i senf i cak bujon za supu a da i plus 4 slike a imam samo 17 zvezdica... kako je to moguce=?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.10.2014 23:58:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Proverićemo ujutru, moguće je da sistem nije ubeležio bodove zato što si pisala npr bujona C, umesto C bujona, i sl. Najbolje je pisati sastojke (koji donose bodove) onako kako su imenovani u pravilniku. Trudili smo se da pokrijemo sve varijacije reči (naziva sastojaka koji donose bodove) ali nije bilo moguće predvideti sve varijacije koje će autori recepata koristiti. Ukoliko postoji neslaganje ispravićemo.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 0:21:44
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa da li da pisem ponovo taj recept ili cete ispraviti... Izvini sto sam malo dosadna iiii stvarno nisam obratila paznju da moram da napisem kako ste vi rekli,odnodno napisali po pravilu
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 0:37:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja već poslala da se ispravi, ali možda je bolje da dodaš ponovo, pa ćemo stari izbrisati, samo unesi reči kao u pravilniku molim te :)
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 0:58:48
|
|
|
|
mati
|
Pitanjce za Lelu... Za ove Cake Pops kakav je to topljeni fondan? Koji ti pravis? Ja sam pravila onaj Minjin, jer takav fondan topis? A boje?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 9:21:00
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Drage moje imam jedno pitanje za vas odnosno za one koji su glavni za C kuhinju,objavila sam recept u tom teceptu idu zacini C i senf i cak bujon za supu a da i plus 4 slike a imam samo 17 zvezdica... kako je to moguce=? Koji je recept tacno u pitanju? Desava se da ne prihvati poene zbog pogresnog unosa, vec se desavalo. Ja sam sve tvoje recepte pregledala redom detaljno. Slike su bas kvalitetne i originalne. Recepti takodje. Neverovatno. Vise o tome na temi.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 30.10.2014 11:16:08 >
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 9:27:11
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: mati Pitanjce za Lelu... Za ove Cake Pops kakav je to topljeni fondan? Koji ti pravis? Ja sam pravila onaj Minjin, jer takav fondan topis? A boje? Ja koristim kupovni fondan, na njega sam se navikla zbog posla i ne želim da menjam. ALi svejedno koji god fondan da koristiš, topiš ga ovako: Iscepkaš komadiće fondana u činiju, greješ u mikrotalasnoj, ali ne sme da provri. Onda dodaš kašičicu tople vode i mešaš dok se lepo ne sjedini, ako treba dodaš još vode, da dobiješ željenu gustinu. Možeš beo, možeš i obojen.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 9:33:16
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Pitanje za lelu za ovu bundevaru: jedna kora jedan rolat? A kako ih ređaš? Ja dosad nisam znala da postoji ova tema, pa nisam odgovarala na pitanja. Mod, urolam jednu koru pa je stavim u tepsiju, sledećupored nje...i tako.. IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sam malopre pravila Najbolje krofne ikada od Leleigor...i mogu reći da su zaista najbolje a naročito mi se sviđa što nemoram da čekam da narastu ispale su super Ja ih obožavam iz istog razloga.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 10:15:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Lelaigor divne recepte stavljas dosta sam ih prepisala
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.10.2014 10:17:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala veselice!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 2.11.2014 0:21:42
|
|
|
|
mati
|
Torbice ovi medvedici su ti fantasticni, za ideju. Pravim cim ugrabim malo vise vremena. A posto cu sada Da pravim i fondan za M tortu, u planu su mi i Cake pops od Lele, uvek mi ostane puno fondana, od kog pravim deci lizalice ili se Mata igra sa drugarima i jede...
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 2.11.2014 8:28:48
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Mati
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 4.11.2014 17:45:04
|
|
|
|
Bibilib
|
Moze mala pomoc drage...poslala sam recept sa tortom Zekom objavljena su tri a ni jedan nije ceo,da pisem ponovo ili sta da radim...?I uopste neznam zasto se to tako desava...
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 14:35:43
|
|
|
|
Torbica
|
Bibilib,izvini,dva puta si objavila recept za Kapri tortu,17.10 i 6.11.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 15:01:52
|
|
|
|
Bibilib
|
pa od proslog meseca rekla je Lesica da ce mi obrisati sve recepte...zato sam pisala ponovo...
< Poruku je uredio Bibilib -- 7.11.2014 15:03:12 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:08:57
|
|
|
|
Torbica
|
Pa nije ti obrisala, svi stoje. Ne verujem da ce ti se isti recepti brojati za ovaj mesec. Nesto je bilo price o diskvalifikaciji, ja se ne secam da je spominjano brisanje recepata
< Poruku je uredio Torbica -- 7.11.2014 21:10:31 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.11.2014 21:12:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, da, moramo obrisati, jer su korišćene tuđe slike, i nije u skladu sa pravilnikom. Tako da Bibilib može da piše te recepte sli isključivo sa svojim fotkama, ili bez istih.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.