|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: O receptima iz C kuhinje
26.9.2014 9:11:29   
Trcosava
Opet ja sa pitanjem user posted image

NM ovi tvoji ćućosi, jel ima opcija da se peku u rerni, bez da ih potapam u ulje? I kako 'urolaš'? Kao kiflice?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 126
26.9.2014 10:44:20   
Modessty
TRco i ja da pitam za ćućose user posted image Jel se onaj žumanac za fil umuti pa se u to doda vruće mleko ili kako ?

Deluju njam! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 127
26.9.2014 11:22:30   
New Mom
1. Trebalo bi da se peku u masnoci. Tesko posle mogu da uhvate secer u koji ih valjas ako nije tako.
A i to je koliko sam skopcala tradicionalno jelo u Kataloniji koje se tako sprema.
2. Da, uroluju se kao kiflice.
3. Zumance u jednoj zasebnoj posudi umutis sa skrobom (ja to zicom odradim), a onda ono ugrejano mleko sa secerom i cimetom sipas malo po malo u tu posudu sa zumancetom, stalno mesajuci, da ne bude grudvica vec glatko. I onda sve to sad spojeno vratis na sporet da se stvori lep krem.

Mozda ima malo vise rada ovde, ali stvarno su prelepi!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 128
26.9.2014 11:54:48   
Trcosava
Hvala na odgovoru user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 129
26.9.2014 11:58:36   
Modessty
Hvala NM! Deluju ukusno! A i podsetili me na crtać koji je Danilo voleo da gleda a u kome se pominju kolačići "čurosi" Mislim da su to ovi tvoji ćućosi user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 130
26.9.2014 15:02:48   
New Mom
Ne, ne, curosi su nesto skrooz drugo. user posted image Hoces da ti stavim recept i za to?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 131
1.10.2014 9:44:51   
Modessty
hoću user posted image Hvala NM! user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 132
1.10.2014 9:49:45   
Modessty
Pitanje za lelu za ovu bundevaru: jedna kora jedan rolat? A kako ih ređaš?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 133
29.10.2014 23:44:18   
Bibilib
Drage moje imam jedno pitanje za vas odnosno za one koji su glavni za C kuhinju,objavila sam recept u tom teceptu idu zacini C i senf i cak bujon za supu a da i plus 4 slike a imam samo 17 zvezdica... kako je to moguce=?

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 134
29.10.2014 23:58:44   
dunja RR
Proverićemo ujutru, moguće je da sistem nije ubeležio bodove zato što si pisala npr bujona C, umesto C bujona, i sl. Najbolje je pisati sastojke (koji donose bodove) onako kako su imenovani u pravilniku. Trudili smo se da pokrijemo sve varijacije reči (naziva sastojaka koji donose bodove) ali nije bilo moguće predvideti sve varijacije koje će autori recepata koristiti. Ukoliko postoji neslaganje ispravićemo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 135
30.10.2014 0:21:44   
Bibilib
Pa da li da pisem ponovo taj recept ili cete ispraviti... Izvini sto sam malo dosadna iiii stvarno nisam obratila paznju da moram da napisem kako ste vi rekli,odnodno napisali po pravilu user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 136
30.10.2014 0:37:47   
dunja RR
Ja već poslala da se ispravi, ali možda je bolje da dodaš ponovo, pa ćemo stari izbrisati, samo unesi reči kao u pravilniku molim te :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 137
30.10.2014 0:58:48   
mati
Pitanjce za Lelu... Za ove Cake Pops kakav je to topljeni fondan? Koji ti pravis?
Ja sam pravila onaj Minjin, jer takav fondan topis? A boje?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 138
30.10.2014 9:21:00   
Cakana84
IZVORNA PORUKA: Bibilib

Drage moje imam jedno pitanje za vas odnosno za one koji su glavni za C kuhinju,objavila sam recept u tom teceptu idu zacini C i senf i cak bujon za supu a da i plus 4 slike a imam samo 17 zvezdica... kako je to moguce=?

Koji je recept tacno u pitanju? Desava se da ne prihvati poene zbog pogresnog unosa, vec se desavalo.

Ja sam sve tvoje recepte pregledala redom detaljno. Slike su bas kvalitetne i originalne. Recepti takodje. Neverovatno. Vise o tome na temi.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 30.10.2014 11:16:08 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 139
30.10.2014 9:27:11   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: mati

Pitanjce za Lelu... Za ove Cake Pops kakav je to topljeni fondan? Koji ti pravis?
Ja sam pravila onaj Minjin, jer takav fondan topis? A boje?

Ja koristim kupovni fondan, na njega sam se navikla zbog posla i ne želim da menjam. ALi svejedno koji god fondan da koristiš, topiš ga ovako:
Iscepkaš komadiće fondana u činiju, greješ u mikrotalasnoj, ali ne sme da provri. Onda dodaš kašičicu tople vode i mešaš dok se lepo ne sjedini, ako treba dodaš još vode, da dobiješ željenu gustinu.
Možeš beo, možeš i obojen.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 140
30.10.2014 9:33:16   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Pitanje za lelu za ovu bundevaru: jedna kora jedan rolat? A kako ih ređaš?

Ja dosad nisam znala da postoji ova tema, pa nisam odgovarala na pitanja.
Mod, urolam jednu koru pa je stavim u tepsiju, sledećupored nje...i tako..

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja sam malopre pravila Najbolje krofne ikada od Leleigor...i mogu reći da su zaista najbolje a naročito mi se sviđa što nemoram da čekam da narastuuser posted image ispale su super

user posted image Ja ih obožavam iz istog razloga. user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 141
30.10.2014 10:15:12   
veselicaa
Lelaigor divne recepte stavljas dosta sam ih prepisalauser posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 142
30.10.2014 10:17:52   
lelaigor
Hvala veselice! user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 143
2.11.2014 0:21:42   
mati
Torbice ovi medvedici su ti fantasticni, user posted image za ideju. Pravim cim ugrabim malo vise vremena.
A posto cu sada Da pravim i fondan za M tortu, u planu su mi i Cake pops od Lele, uvek mi ostane puno fondana, od kog pravim deci lizalice ili se Mata igra sa drugarima i jede...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 144
2.11.2014 8:28:48   
Torbica
Hvala Mati user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 145
4.11.2014 17:45:04   
Bibilib
Moze mala pomoc drage...poslala sam recept sa tortom Zekom objavljena su tri a ni jedan nije ceo,da pisem ponovo ili sta da radim...?I uopste neznam zasto se to tako desava...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 146
7.11.2014 14:35:43   
Torbica
Bibilib,izvini,dva puta si objavila recept za Kapri tortu,17.10 i 6.11.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 147
7.11.2014 15:01:52   
Bibilib
pa od proslog meseca rekla je Lesica da ce mi obrisati sve recepte...zato sam pisala ponovo...

< Poruku je uredio Bibilib -- 7.11.2014 15:03:12 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 148
7.11.2014 21:08:57   
Torbica
Pa nije ti obrisala, svi stoje. Ne verujem da ce ti se isti recepti brojati za ovaj mesec.
Nesto je bilo price o diskvalifikaciji, ja se ne secam da je spominjano brisanje recepata user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 7.11.2014 21:10:31 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 149
7.11.2014 21:12:39   
dunja RR
Da, da, moramo obrisati, jer su korišćene tuđe slike, i nije u skladu sa pravilnikom.
Tako da Bibilib može da piše te recepte sli isključivo sa svojim fotkama, ili bez istih.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here