|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
7.4.2014 18:39:27   
mamica 91
Nije me bilo punih mesec dana user posted image ne mogu sve da pohvatam sta se desava...user posted image za sve a posebno LO drzim ti fige da sve prodje kako treba ( ja sam mislila da si se ti vec porodila)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 176
7.4.2014 18:51:55   
New Mom
Mamice, pa gde si ti?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 177
7.4.2014 20:02:28   
mamica 91
Uhh evo me user posted image konacno... zavrsavali smo kucu, pokrili konacno, resili s majstora ( za sad) ostao jos laminat i krecenje dok se zidovi prosuse... a u svom tom haosu se i laptop pokvario tako da je tek danas on dosao na red za popravak, jedva sam docekala... i mi se polako blizimo terminu,grlic skracen otvorena 2cm, iskreno volela bih odmah posle Vaskrsa da se porodim, ali mi se nekako sve cini da ce biti kao i prosli put, da cemo pregurati i preko termina... kako si ti NM ? user posted image kako se boris sa stomacicem i malom decicom ?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 178
7.4.2014 22:24:53   
pocahontas
ja danas bila na kontroli, kaze doca da je sve super, beba ima oko 2700gr, grlic skracen ali nisam pocela da se otvaram, kaze da me stomak verovatno boli od silnog kasljanja...etoooo

cmoka za sve! user posted image

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 179
8.4.2014 7:00:08   
mika79
Dobro jutro user posted image ko je za user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 180
8.4.2014 7:13:29   
pari
dobro jutro! divan danas danas user posted image
ja imam sutra ekspertski uz...jedva čekam da vidim bebicu i da li je sve u redu, kako napredujemo...
a danas odmaranje, šetanje...

kako ste trudnice?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 181
8.4.2014 7:31:30   
mika79
Pari verujem da jedva čekaš euz, ja imam u četvrtak pregled ne mogu da dočekam , malo me frka hvata, juče sam vadila krv danas rezultati. Sva sam u iščekivanju.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 182
8.4.2014 8:08:16   
daca77
Dobro jutro!!!user posted image
A sta ja da kazem sto cekam svoj prvi UZ...user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 183
8.4.2014 8:16:46   
pari
daco, biće sve u redu!
znam da je taj prvi uz najbitniji...sad će brzo!
ako ti je za utehu, i posle ćeš da iščekuješ svaki pregleduser posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 184
8.4.2014 8:25:01   
daca77
Pari, vazno da mi nece biti dosadno...non stop nesto cekam i razmisljamuser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 185
8.4.2014 11:59:52   
Jeltje
Cao drugarice user posted image

Ja ne stizem da pisem jer smo u haosu...Cela kuca je okrenuta na glavacke...krecenje, lepljenje tapeta, farbanje ormana i krevetca, narucili novi krevet za spavacu sobu, jurimo dusek za nas i bebu...Nikako da vidim da se ovo privodi kraju, jer svaki dan iskace nesto novo sto treba doraditi. A sve mm sam radi, osim tapeta i farbanja krevetca. Ja naravno pomazem maksimalno, juce sam montirala neka vratanca i fioke na novoj biblioteci u trpezariji, pa sad imam upalu misica na rukama od zatezanja. A sada moram da se latim male cetke i da popravljam ako su ponegde ostale neke fleke od razlicitih boja. user posted image

Inace, isla sam prosle nedelje kod kiroprakticara (jer niko drugi nije hteo da se bavi mojim isijasom) i covek me iskrckao posteno, i u startu mi nista nije bilo bolje, ali kako dani prolaze mm me maze nekom kremom i malo masira na tom mestu i mogu reci da ide na bolje. Samo se nadam da ce do porodjaja da prodje.

Medjutim, sada imam novi problem, a to je oticanje, noge su mi bas otecene,a i sake...sva sreca pa mi ne trnu, ali se osecam kao krofnica i noge mi uzasno izgledaju. user posted image

Jedva cekam da sve ovo sredimo i da onda malo uzivamo do porodjaja...user posted image

Ja bi trebalo od pune 36 (cetvrtak) da se javim u Vosegradsku i da krenem na CTG...takodje mi je dr iz dz dala uput da vadim krv za porodiliste - ono za zuticu i sta vec...Ali mi niko nije rekao briseve da radim, a negde sam videla da sada u ovom periodu treba odraditi neke briseve...Zna li neko o tome ista?

Ljuuuuub user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 186
8.4.2014 12:03:30   
New Mom
Ovde u NS su brisevi pre 4 i pre 2 godine bili na spisku ali u sustini ih niko nije trazio jer i inace dobijas preventivno vaginalete. A i moj dr je u fazonu: kod trudnica je ionako sve izmenjeno i pod 2. ne treba tamo cackati kad je tako odmakla trudnoca.
Sad visi ni nisu na spisku za porodiliste.

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 187
8.4.2014 12:20:29   
Jole84
Ćao ženske user posted image
Mamice baš te nije bilo dugo user posted image Kako si? Bitno da si završila s majstorima.
Poc bravo za bebija user posted image
Miko,Pari držim palčeve za uz,javljajteeee user posted image
Dacika kad dočekaš prvi uz,to nije kraj user posted image posle toga stalno čekaš sledeći i brojiš promene,ali sve su to slatke muke user posted image
Jelt znači sređivanje unajveće juhuuuu user posted image jedva čekamo sličice user posted image Kako je mala LO? I ja sam sva naduvena a ruke mi mnogooo trnu,nikako ne prolaze,jedva držim viljušku nekih dana...sve mi ispada,baš grtko. Al još malo pa gotovo.
Ja sam uradila briseve (i vaginalne i grlo i nos),koprokulturu,žuticu i ks,danas mi je dr dao zeleni uput i to je to,sad samo čekanje.
Eto čitam da vi sve u devetom mesecu idete najčešće na uz,a kod nas suprotno,baš me to buni. Sledeća kontrola mi je tek na dan termina,a dotle ako se porodim nikom ništa user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 188
8.4.2014 12:23:28   
New Mom
Ja sam zavrsila sa UZ prosle nedelje. Ni u prethodne 2 nisam imala nijedan posle neke 35.nedelje.
A i na CTG idem tek sa ulaskom u 39.nedelju.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 189
8.4.2014 12:24:44   
Jeltje
NM, thanks user posted image

Ja sam dva puta pitala ovu iz dz da li je to sve sto treba da uradim za porodiliste, u smislu da li je dovoljno samo izvaditi krv za zuticu i ostalo, da li treba jos nesto i ona rece to je to...Ali sam ipak htela da proverim da li druge zene rade i te briseve, jer sam to negde procitala, a i neko mi je rekao da je radio. Ako ne treba jos bolje. user posted image

Ja sam bas minimalno radila i testova i briseva uopste u trudnoci...samo oni redovni uz-ovi, krvna slika, urin i na pocetku oni brisevi, posle dabl, kvadripl i amniocenteza...A kad cujem sta sve zene rade zapitam se da li je meni nesto preskoceno. Bas za vikend od druga zena prica kako svake nedelje bar jednom nedeljeno ima neke preglede i vadkenja krvi...user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 190
8.4.2014 12:30:14   
Ana13
Dobro jutro,zenskaci user posted image
Bas je divan dan danas.Obozavam sunce user posted image Jos su mi i mucnine prestale sad u subotu.Bas sam puna energije i ne stajem. Sutra imam pregled kod dr da vidimo sta se desava.Ovo mi je drugi uz.I to jos kod nove dr u drugoj ambulanti. Jedva cekam user posted image
Sad cu da vas citam,da vidim sta sam propustila ovih dana user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 191
8.4.2014 12:33:59   
lesica
Trudničice, samo da vam mahnem. user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 192
8.4.2014 12:34:32   
Jeltje
Hej Jole,

Sad si me opet zbunila...Ja sam isto cula da treba to sve sto si ti radila, a ova moja kaze ne treba, a vidis i NM kaze kod njih u NS isto ne treba...Da izvinete "j... lud zbunjenog"...

Lo je super, i dalje je aktvina maksimalno, sutira, proteze se, izvodi piruete...izgleda da joj se izlazi napolje...Bilo mi je smesto pre neki dan u prodavnici, pita mala devojcica mamu, kada me videla: "Zasto je ovoj teti veliki stomak?" Kaze mama: "Ona ima bebu u stomaku", a mala ko iz topa: "Pa zasto je ne izvadi?"...Hahahahah....kako su deca slatka to je sou. user posted image

Ja Jole, kao sto rekoh nemam trnjenje i ispadanje predmeta iz ruku, ali noge mi uzasno izgledaju...Iako mazem onu kremicu za umorne noge sto sam dobila od Mella Cosmetics ovde na Ringeraji...Uvece pred spavanje kad krenem da se mazem, te kicmu, te noge, kao baba neka...A i mm zabolela kicma od krecenja i premestanja stvari, pa se i on maze i mnogo mi je smesna situacija, kao da imamo po 70godina, skroz smo kljakavi.

Kako tvoja devojka Jole, jes skakuce po stomaku? user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 193
8.4.2014 12:42:38   
Jole84
Anči javljaj se posle pregleda user posted image Bitno da nema mučnina više pu pu,samo skitaaaaj user posted image
Les sad se baš smejem na temi o tapetama,samo da znaš da nam je to i namera,da Lenka dobije i društvo i nov raspored user posted image user posted image
Jelt ma ne brigaj za briseve,ja ih ne bih radila da dr ne insistira,mrzim to čačkanje dole,u našem higijenskom je katastrofa,mnogo su grubi. Bitno da se ti osećaš dobro i da nemaš promene sekreta,a tvoja dr sigurno zna šta radi.
Jao da znaš,kljakavi je prava reč,tako je i kod nas user posted image al bitno da se spreme sobice za naše princeze. Jesi li kupovala još nešto? Ja sam juče sve završila,spakovala torbu,mada imam još neke sitnice da dodam,i za bebu spremila sve za početak od garderobice i pelena,ostalo će majke u hodu. Danas mi stiže ormarić,pa da sve properem,opeglam i naređam,jedva čekam user posted image
I ona je besna kao Lo,šutira na sve strane,kao što kažeš,deluje da je nestrpljiva da vidi svet user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 194
8.4.2014 13:22:51   
Jeltje
Evo malo da vam prenesem radne atmosfere user posted image

user posted image

Jole, mi smo skoro sve kupili za babanu, sve sto pise po spisku, pa i vise od toga...tacnije mm je kupio u Holandiji i dovukao ovamo, ostalo nam je jos dusek za krevetac i posteljina, kao i kadica za kupanje. user posted image Ja sam tek juce raspakovala kolica i vozila ih po dn sobi da vidim kako izgleda...I nisam posle htela da ih sklapam, neka ih da ih gledam malo user posted image

A sto se torbe za porodiliste tice tu jos zabusavam, jer ovo radimo, ali verovatno sutra idemo da kupimo sve po spisku i da je imam spremnu do kraja nedelje. Za vikend cu verovatno da perem i peglam bebine stvarcice i da ih pakujem, jer racunam da ce do tada soba i sve biti gotovo, najkasnije pocetkom sledece nedelje. A onda naaaadaaaam se opustanje i cekanje sa sve 4 u vis...hahah user posted image

Izgleda da su nase dovejke osetile da je doslo prolece i da je toplo napolju, pa bi i one da se malo svrckaju napolju, a ne samo mi...zato im se zuri user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 195
8.4.2014 13:44:23   
daca77
Konacno se trudnice probudise user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 196
8.4.2014 13:50:26   
wivern
Blago vama kako ste samo pune nergije. Ja sam juce ceo dan prelezala, ne znam da li mi je bilo muka ili sam bila stalno gladna ili msam imala gorusicu ili... sve u svemu nisam imala snage da ustanem iz kreveta... Danas kao malo bolje, ali me generalno ubi ovo prvo tromesecje, nisam navikla da nemam energije..bas sam bljak user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 197
8.4.2014 13:53:47   
daca77
Au, Wivern...ja na poslu samo kruzim i ne mogu da zamislim drugac.situaciju.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 198
8.4.2014 13:58:07   
wivern
Daco cuti i ne zamisljaj...user posted image
Uzivaj zeno, i ja cu samo da me prodje ovo cudo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 199
8.4.2014 13:59:38   
daca77
Ako meni krenu takve tegobe, zamolite moderatore da mi zabrane pristup forumu....inace ste ga nadrljale user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here