New Mom -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] (11.4.2014 20:45:17)
|
Jole, ne cikaj trudnicu, moze svasta da ti posalje.[sm=zz_throwball.gif]I da znas, ja i jesam javila nekad davno na pp za lavicin termin, a neko od modova je zabrljao i stavio za jun. Miko, ja imam skolsku koja je na porodjaju saznala da je beba devojcica. Kupili sve ali sve plavu u iscekivanju decaka. Tako da bolje sto si sad saznala. Moj se dr nikad pre neke 24. ni u jednoj nije hteo izjasniti kog je pola (ok, ja sam preko AC sva tri puta vec znala). Ciklamo, bitno da ste dobro. Lezanje u bolnici... Uh... Samo izbrisi sve to iz glave. To lezanje na patologiji, sta sve vidis, cujes... Uh jos jednom. Daco, mislim bukvalno. Ja sam na medji Betanije i Genezisa (ne znam gde ides), tako da ako budes u prilici, javi se. [sm=smiley1.gif] Dunja, sta mislis o 17.junu?[sm=smiley4.gif] Jole, jao i ja oticem u nogama. Mm me naterao da kupim nove patike, stare ga nerviraju (nosim ih 2 god, misli da su prejadne) i morala sam da kupim broj vece. Ja sam inace danas se susrela sa Pocahontas. Bas je lepo kad tako neocekivano se sretnete. Pocela sam da pakujem torbu. Kupila sam 2 nove spavacice (inace ladno ne mogu da nadjem njih 3 iz prethodnih babinja), kupila uloske, podmetace. Ovih dana cu snabdeti apoteku, a ostaje i da vidimo sta cemo za bebu za izlazak. Danas sam stavila tetra pelene da se peru, cisto jer 5 komada odece peglam prosecno 10 dana. I gde je LO vise? Nikom se nije javila?
|
|
|
|