Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] (2.4.2014 8:19:16)
|
Dacika, nisi sama, evo mene sa sve [sm=kava.gif] Ja ujutru idem u bolnicu, pa od sutra ne znam ko ce da ti pravi drustvo 'vako rano [sm=smiley36.gif] Jolence, ne sumnjam ja u tebe za temu [sm=smiley1.gif] odlicno ako ne treba da brines za otoke, ali nisam razumela sta je s proteinima [sm=zmeden.gif] LO, ko o cemu, ja o tome, kod nas minimum 6 dana bolnica posle carskog reza [sm=smiley29.gif] Devojke, bas sam se naplasila katetera i klistira, pogotovu sto par zena me vec uzpozorilo na to, a i moje iskustvo od prvog porodjaja je traumaticno. U Le je navodno stigla losa serija katetera, pa su vrlo ceste infekcije i nelagodan osecaj sve vreme nosenja, curenje necu ni da komentarisem [sm=zz_cold.gif] Danas cu morati da se raspitam po apotekama koji da uzmem i ponesem. A, potrazicu i temu ovde. Juce sam svracala kod tatinog druga koji je nefrolog i on mi rekao covek da kupim, ali da se posavetujem sa babicom koji i koje velicine jer oni na nefro koriste razlicite [sm=zmeden.gif] Ciklama, ponekad nastane takvo mrdanje po stomaku da sam se i ja pitala je l' normalno, a mm (covek bez blama) bez pardona opise sve dr-u i pita [sm=jezicek.gif] Normalno je, ne brini. Jedino ne mogu bas da sutiraju jer nemaju mesta, pri kraju 8. i u 9.mesecu. Drugarke moje ostale, sve vas [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|