Nitrogirl -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] (9.4.2014 11:51:00)
|
Dobro jutro, nova sam na ovim stranama, jos uvijek pokusavam da se snadjem ali imam par pitanja pa vas molim za odgovore. Trudna sam 9 nedelja, vto trudnoca, imam dvorogu matericu i insulinsku rezistenciju. Napeta sam od prvog dana, nikako da se opustim, strecam jer moji dr kazu da ce biti izazov iznijeti trudnocu sa anomalijom koju imam na materici....svako jutros se budim sa mislju...to je taj dan :-( znam da ovakvo razmisljanje nije zdravo ali... Stomak mi je kao da sam u 5 mjesecu, nadut jako, medjutim nalazi ok, nema nigdje slobodne tecnosti ali ja samo sto ne puknem. Da li je to uobicajno? Ne povracam, nemam mucnine, osim sto piskim 2-3 puta na sat. Ne spavam, mozda po 2-3 sata nocu. Svako vece se budim u 2h30, trcim u wc, budna do 4 i onda mozda uspijem do 6 da razvucem spavanje i to je sve. Ocekivala sam da cu biti pospana ali i to je vjerovatno kod mene drugacije... Koristim utorgestan 3x1 i progesteron depo injekciju svaki drugi dan. Da li je moguce da su ovo posledice od ove terapije? Tu su i grcevi u nogama koji se jave nocu, pred spavanje, to me izluduje jer nisam naisla na nikog ko je imao slcan problem i ne znam da li postoji nacin nekako to da ublazim?b Za sve ovo dr kaze da se naviknem na promjene, nista neobicno ali zbog svega se lose osjecam, iscrpljeno, naduveno i bezvoljno....nadam se da ce proci i da ce sve biti ok. Izvinite zbog ovog dugog posta, voljela bih da cujem da je neko imao slicna iskustva, bila bih malo mirnija [sm=smiley31.gif] za sve
|
|
|
|