|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
14.4.2014 18:59:53   
bubulence
nensice beta je savrsena user posted image . bas mi je drago da,nam je krenulo, dugo niko nije imao ovako lepe vesti user posted image .

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 526
14.4.2014 19:06:39   
nensica
hej ali ja sad gledam, to je vrednost koja karakterise 5.nedelju, ja sam mislila da sam treca...hajde sad jos neko nek nabaci svoje betice!! Da sve budu visoke!! user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 527
14.4.2014 19:17:40   
nensica
u stavri, 5.nedelja od poslednje menstruacije, to je to :)

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 528
14.4.2014 19:49:07   
superm
Nensice, sa srecom da prodje trudnoca!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 529
14.4.2014 20:19:59   
manjaa
Čestitke i od mene od srca user posted image Neka sve prođe u najboljem redu. Lepe vesti daju novu nadu nam koje nastavljamo borbu. Kod mene još ništa. Jutros radila test sačekala dva minuta on negativan, u toku dana ne znam koji đavo mi bi, izvučem taj isti test kad druga crtica se nazire. No, ne nadam se jer se test ne očitava posle određenog vremena niti znam kad se ta bledunjava linija pojavila. Juče sam mislila da ću dobiti, i na ulošku vidim tek, tek kao da kreće ali bledunjavo kao kajsija boje sekret reko evo je user posted image do jutros mi nije krenulo. Čekam do sutra, ako je nema idem kod dr pa da radim betu. Temperatura i dalje 37.1. Ako nije trudnoća, onda mi nisi sve koze na broju. Danas sam isto osetila kao da me zanosi na momente, užas... Uglavnom, srećno svima, a ja javljam moje krajnje iskustvo user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 530
14.4.2014 20:28:31   
nensica
Manja tako je i meni bilo prvi put kad sam radila tes, pa eto zaista sam trudna. Meni s bledunjava linija pojavila posle 10monuta. Na testu kaze da se rezultati ocitavaju do 30minuta nakon nanosenja urina. Tako da, juhu i za tebe i da ponovis test za 3, 4dana.

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 531
14.4.2014 20:53:38   
superm
Manjaa, i ti si trudna! Sigurna sam!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 532
14.4.2014 20:54:09   
manjaa
Neću da se radujem pre vremena, al sreći ne bi bilo kraja :) U svakom slučaju obaveštavam kako god da bude. Ti mazi stomačić i pevuši neke lepe pesmice user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 533
14.4.2014 21:01:58   
manjaa
Ne znam draga,test ću da proverim opet sutra ujutro, a svakako idem na kontrolu u sredu. Meni jednino što Temp nije spadala od ovulacije nikako, a ostali siptomi su bili jako slabi do preključe kad sam dobila klasične PMS simptome i opet sa temperaturom oko 37,2 Testove sam radila i uvek negativni, tako bi i jutros, kad sam posle dva min videla jednu zafrljačim ga i vratim se da spavam. Kad se pojavila druga pojma nemam. Znam da je jedna devojka ovde se foruma imala slično iskustvo pa nije bila trudnoća, tako se plašim i da pomislim da se poradujem user posted image Al opet IZ TVOJIH USTA U BOŽIJE UŠI ;)

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 534
14.4.2014 21:28:56   
Linaaaa
Drage moje evo i mene,moji folikuli jos nisu pukli jedan je 27mm a drugi 19mm doktorka mi je dala Pregnyl primila sam 10 000 ij. i sada za 36 sati muckanje pa u cetvrtak opet na uz. da li neka ima iskustva i da bazalna mi je 37 sa 3.

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 535
14.4.2014 21:44:08   
nensica
Moj poslednji post je kucan sa mobilnog, pa je tako nepismen :) manja, verujem kako ti je. ali ja sam imala identicne simptome, bledunjavu crtu, stomak kao da cu svakog casa dobiti i taj braonkasto smedji sekret na papiru..tako da!!! user posted image user posted image superm je i meni pogodila, sigurno je i tebi user posted image

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 536
14.4.2014 21:48:34   
manjaa
Uhhh daj Bože tako želim user posted image user posted image Jeza neka kroz mene prolazi kao da mi je hladno ... P.S i ja se izvinjavam na nepismenosti i pojedenim slovima user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 537
14.4.2014 21:50:07   
manjaa
Ovulacija je to draga moja... zato ne dangubi ovde nego bacaj se na posao. Svakodnevno utvrđivanje :) Srećnooooo :)

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 538
14.4.2014 22:04:50   
IVA 11
Nensice, pa svaka čast! Velika beta! Joooj, povuci i nas! :*

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 539
14.4.2014 22:10:37   
nensica
Vvucem vas sve, svom snagom user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 540
14.4.2014 23:55:59   
milica93
Nensice cestitaaaam draga! Divnooo user posted image user posted image user posted image ...
Evo i mene ... ispiti, obaveze, gosti, majstori, spremanje ... ma ludnica ... user posted image
Danas prespavah dan ( psihicki ) ... sva sam troma.
13 dpo, pa cemo videti ... ja sam samoj sebi svaki mesec sumnjiva user posted image tako da, necu da govorim nista
Ljubim vas sve!
p.s. nadam se da nisam propustila neke lepe vesti i da ce ih pored nensi biti jos user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 541
15.4.2014 7:59:07   
IVA 11
Ćao Mlice! Super što sve ide po planu. user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 542
15.4.2014 8:05:51   
Trcosava
Nensice čestitam!!!

Laku trudnoću ti želim!

Ja ću se vrlo verovatno skinuti sa spiska na neko vreme.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 543
15.4.2014 10:16:31   
rasa_
Nensice, cestitam user posted image zelim ti laku trudnocu.
Drage moje, nije me dugo bilo. Od posla stizem ponekad da procitam po koji post i to je to. user posted image
Moja user posted image jos nije dosla a trebala je pre par dana, dr mi je rekla da nije bilo ovulacije ali nisam bila na folikulometriji pa verujem da je malo mozda kasnila eventualno da je uopste nije ni bilo. Ostaje mi da cekam. Sledeci ciklus idem na HSG.
Nadam se da ce uskoro biti jos user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 544
15.4.2014 10:42:43   
vonavoj
nensice,cestitam! neka ti je laka trudnoca!
nije velika beta,normalna je! a cim ti kasni vec si 4ta nedeljauser posted image ,usla u petu! racuna se od prvog dana poslednje menstruacije!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 545
15.4.2014 11:10:09   
Ipokrisia
Nensice, jesu li te bolele grudi kao ono u PMS pa prestale ili nisi imale sto se toga tice neke jake simptome? Ja polako gubim nadu i u ovaj mesec, jer mislim da me posle 15 dana bol u grudima polako prestaje :( to znaci smao jedno, da je user posted image na pomolu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 546
15.4.2014 11:55:02   
nensica
Ipokrisia, mene grudi nisu uopste bolele, cini mi se da tek sad pocinju da bivaju osetljive. stomak me je boleo, kao pred dobijanje identicno. oseti se bol cas sa leve cas sa desne strane nisko u stomaku. i imala sam braon iscedak, koji je kasnije postao beli i kremast, temp.mi nikad nije prelazila preko 37, imam vise vecernje mucnine nego jutarnje i non stop mi se spava i stalno bih lezala. eto to su moji simptomi nadam se da ce nekome biti od koristi user posted image i navijam za sve vas, hajde hajde user posted image user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 547
15.4.2014 12:08:58   
Ipokrisia
Hvala ti nensice divna si! user posted image bas mi je drago zbog tebe user posted image jeste li dugo pokusavali ti i muz ili je bilo iz prvog? :) ovo je prvi mesec da me i grudi i krsta bole jos od ovulacije i da 10 dana pred user posted image nemam apsolutno nikakav sekret, ja sam uvek imala bas jak sekret koji god period meseca da je u pitanju!! Takodje ne bole me jajnici nego vise krsta, tako me uvek boli i u PMS jer imam zavaljenu matericu,nikad me ne boli stomak... sto kaze IVA cas mislim da sam trudna cas da nema teorije! a kako se priblizava user posted image sve vise verujem u ovo drugo :(

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 548
15.4.2014 12:23:15   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nensice čestitam!!!

Laku trudnoću ti želim!

Ja ću se vrlo verovatno skinuti sa spiska na neko vreme.

Nensice, čestitam! Trco, što?
Mi radimo i radimo. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 549
15.4.2014 12:24:11   
nensica
ovo nam je 4.put, jako smo dugo u braku i sve smo odlagali i kad smo krenuli mislili smo da ce ici lako, pa 1.2.3.put nista, i evo sad, 4.sreca! bice sve ok, u nedelju odradi test i bice kako ti zelis draga!!user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here