Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 18:59:53
|
|
|
|
bubulence
|
nensice beta je savrsena . bas mi je drago da,nam je krenulo, dugo niko nije imao ovako lepe vesti .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 19:06:39
|
|
|
|
nensica
|
hej ali ja sad gledam, to je vrednost koja karakterise 5.nedelju, ja sam mislila da sam treca...hajde sad jos neko nek nabaci svoje betice!! Da sve budu visoke!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 19:17:40
|
|
|
|
nensica
|
u stavri, 5.nedelja od poslednje menstruacije, to je to :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 19:49:07
|
|
|
|
superm
|
Nensice, sa srecom da prodje trudnoca!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 20:19:59
|
|
|
|
manjaa
|
Čestitke i od mene od srca Neka sve prođe u najboljem redu. Lepe vesti daju novu nadu nam koje nastavljamo borbu. Kod mene još ništa. Jutros radila test sačekala dva minuta on negativan, u toku dana ne znam koji đavo mi bi, izvučem taj isti test kad druga crtica se nazire. No, ne nadam se jer se test ne očitava posle određenog vremena niti znam kad se ta bledunjava linija pojavila. Juče sam mislila da ću dobiti, i na ulošku vidim tek, tek kao da kreće ali bledunjavo kao kajsija boje sekret reko evo je do jutros mi nije krenulo. Čekam do sutra, ako je nema idem kod dr pa da radim betu. Temperatura i dalje 37.1. Ako nije trudnoća, onda mi nisi sve koze na broju. Danas sam isto osetila kao da me zanosi na momente, užas... Uglavnom, srećno svima, a ja javljam moje krajnje iskustvo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 20:28:31
|
|
|
|
nensica
|
Manja tako je i meni bilo prvi put kad sam radila tes, pa eto zaista sam trudna. Meni s bledunjava linija pojavila posle 10monuta. Na testu kaze da se rezultati ocitavaju do 30minuta nakon nanosenja urina. Tako da, juhu i za tebe i da ponovis test za 3, 4dana.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 20:53:38
|
|
|
|
superm
|
Manjaa, i ti si trudna! Sigurna sam!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 20:54:09
|
|
|
|
manjaa
|
Neću da se radujem pre vremena, al sreći ne bi bilo kraja :) U svakom slučaju obaveštavam kako god da bude. Ti mazi stomačić i pevuši neke lepe pesmice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 21:01:58
|
|
|
|
manjaa
|
Ne znam draga,test ću da proverim opet sutra ujutro, a svakako idem na kontrolu u sredu. Meni jednino što Temp nije spadala od ovulacije nikako, a ostali siptomi su bili jako slabi do preključe kad sam dobila klasične PMS simptome i opet sa temperaturom oko 37,2 Testove sam radila i uvek negativni, tako bi i jutros, kad sam posle dva min videla jednu zafrljačim ga i vratim se da spavam. Kad se pojavila druga pojma nemam. Znam da je jedna devojka ovde se foruma imala slično iskustvo pa nije bila trudnoća, tako se plašim i da pomislim da se poradujem Al opet IZ TVOJIH USTA U BOŽIJE UŠI ;)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 21:28:56
|
|
|
|
Linaaaa
|
Drage moje evo i mene,moji folikuli jos nisu pukli jedan je 27mm a drugi 19mm doktorka mi je dala Pregnyl primila sam 10 000 ij. i sada za 36 sati muckanje pa u cetvrtak opet na uz. da li neka ima iskustva i da bazalna mi je 37 sa 3.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 21:44:08
|
|
|
|
nensica
|
Moj poslednji post je kucan sa mobilnog, pa je tako nepismen :) manja, verujem kako ti je. ali ja sam imala identicne simptome, bledunjavu crtu, stomak kao da cu svakog casa dobiti i taj braonkasto smedji sekret na papiru..tako da!!! superm je i meni pogodila, sigurno je i tebi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 21:48:34
|
|
|
|
manjaa
|
Uhhh daj Bože tako želim Jeza neka kroz mene prolazi kao da mi je hladno ... P.S i ja se izvinjavam na nepismenosti i pojedenim slovima
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 21:50:07
|
|
|
|
manjaa
|
Ovulacija je to draga moja... zato ne dangubi ovde nego bacaj se na posao. Svakodnevno utvrđivanje :) Srećnooooo :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 22:04:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Nensice, pa svaka čast! Velika beta! Joooj, povuci i nas! :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 22:10:37
|
|
|
|
nensica
|
Vvucem vas sve, svom snagom
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 14.4.2014 23:55:59
|
|
|
|
milica93
|
Nensice cestitaaaam draga! Divnooo ... Evo i mene ... ispiti, obaveze, gosti, majstori, spremanje ... ma ludnica ... Danas prespavah dan ( psihicki ) ... sva sam troma. 13 dpo, pa cemo videti ... ja sam samoj sebi svaki mesec sumnjiva tako da, necu da govorim nista Ljubim vas sve! p.s. nadam se da nisam propustila neke lepe vesti i da ce ih pored nensi biti jos
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 7:59:07
|
|
|
|
IVA 11
|
Ćao Mlice! Super što sve ide po planu.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 8:05:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Nensice čestitam!!! Laku trudnoću ti želim! Ja ću se vrlo verovatno skinuti sa spiska na neko vreme.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 10:16:31
|
|
|
|
rasa_
|
Nensice, cestitam zelim ti laku trudnocu. Drage moje, nije me dugo bilo. Od posla stizem ponekad da procitam po koji post i to je to. Moja jos nije dosla a trebala je pre par dana, dr mi je rekla da nije bilo ovulacije ali nisam bila na folikulometriji pa verujem da je malo mozda kasnila eventualno da je uopste nije ni bilo. Ostaje mi da cekam. Sledeci ciklus idem na HSG. Nadam se da ce uskoro biti jos
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 10:42:43
|
|
|
|
vonavoj
|
nensice,cestitam! neka ti je laka trudnoca! nije velika beta,normalna je! a cim ti kasni vec si 4ta nedelja ,usla u petu! racuna se od prvog dana poslednje menstruacije!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 11:10:09
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Nensice, jesu li te bolele grudi kao ono u PMS pa prestale ili nisi imale sto se toga tice neke jake simptome? Ja polako gubim nadu i u ovaj mesec, jer mislim da me posle 15 dana bol u grudima polako prestaje :( to znaci smao jedno, da je na pomolu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 11:55:02
|
|
|
|
nensica
|
Ipokrisia, mene grudi nisu uopste bolele, cini mi se da tek sad pocinju da bivaju osetljive. stomak me je boleo, kao pred dobijanje identicno. oseti se bol cas sa leve cas sa desne strane nisko u stomaku. i imala sam braon iscedak, koji je kasnije postao beli i kremast, temp.mi nikad nije prelazila preko 37, imam vise vecernje mucnine nego jutarnje i non stop mi se spava i stalno bih lezala. eto to su moji simptomi nadam se da ce nekome biti od koristi i navijam za sve vas, hajde hajde
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 12:08:58
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hvala ti nensice divna si! bas mi je drago zbog tebe jeste li dugo pokusavali ti i muz ili je bilo iz prvog? :) ovo je prvi mesec da me i grudi i krsta bole jos od ovulacije i da 10 dana pred nemam apsolutno nikakav sekret, ja sam uvek imala bas jak sekret koji god period meseca da je u pitanju!! Takodje ne bole me jajnici nego vise krsta, tako me uvek boli i u PMS jer imam zavaljenu matericu,nikad me ne boli stomak... sto kaze IVA cas mislim da sam trudna cas da nema teorije! a kako se priblizava sve vise verujem u ovo drugo :(
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 12:23:15
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nensice čestitam!!! Laku trudnoću ti želim! Ja ću se vrlo verovatno skinuti sa spiska na neko vreme. Nensice, čestitam! Trco, što? Mi radimo i radimo.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 15.4.2014 12:24:11
|
|
|
|
nensica
|
ovo nam je 4.put, jako smo dugo u braku i sve smo odlagali i kad smo krenuli mislili smo da ce ici lako, pa 1.2.3.put nista, i evo sad, 4.sreca! bice sve ok, u nedelju odradi test i bice kako ti zelis draga!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?