|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
13.4.2014 22:24:07   
IVA 11
Mislim da je veća od 0, 3 stepena pa na dalje. Tvoje je i više nego dovoljno. Inače, mene tako bole jajnici, ovako me boli kad dobijem, nikad prije M. Uf, da oće proći ovo. Grudi me ne bole, samo su mi vruće user posted image

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 501
13.4.2014 22:38:11   
Linaaaa
Ako ti ista znaci ja sam imala pms simptome ukljucujuci i grudi kada sam ostala trudna,cak mi je i test bio negativan 4 dan kasnjenja,tek sam gtad digla ruke,u medjuvremenu mi je krenuo neki sekret koje kajsije i ponovim test 12 dan i ugledam moje prve user posted image tako da jako navijam za vas sveeeeeeee i ne odustajte

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 502
14.4.2014 8:13:29   
IVA 11
Lina, srećno danas! Meni raste bazalna, još ima nade user posted image

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 503
14.4.2014 8:52:18   
nensica
Iva, drzimo fige jako jako!!! ja sam opet uradila test, sad se druga crtica vidi jasnije, nije bas intenziteta kao kontrolna ali ok je..icicu danas posle posla da odradim betu, pa posle uskrsa kod ginekologa!! jaoooj :) ovo je osecaj za ne verovati, sva se tresem, oci mi pune suza, nadam se da ce sve biti ok..uh!! :)user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 504
14.4.2014 8:56:31   
IVA 11
Nensiceeeee, pa čestitam draga! user posted image Linija ti i ne mora biti iste jačine kao kontrolna, bitno je da je ima! Bravo :***

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 505
14.4.2014 8:57:01   
eca89
Cestitam nensica, bas lijepa vijest za rano jutro. Sigurno je user posted image , a za ostale cure user posted image .

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 506
14.4.2014 9:08:25   
nensica
navijam svim srcem svojim da do uskrsa i vi vidite crtice!!! pa da i ja vama cestitam..videcemo sta ce dalje biti..bas sam uzbudjena!! moja prva trudnoca!!user posted image user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 507
14.4.2014 9:25:36   
madre
nensice, superrr, cestitamuser posted image
a za vas zene, i za sebe, navijam jakooouser posted image
pratim vas, ali stvarno nemam sta za napisatiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 508
14.4.2014 13:52:18   
amelia
Nensice bravo user posted image cestitam ti draga i zelim ugodnu trudnocu user posted image koliko ste se trudili oko bebice? iva ivanka ana i ostale drzim vam fige da ovog meseca opale user posted image user posted image . Meni vestica prosla ne mozemo da muckamo kad god hocemo kod mojih smo u stanu pa se ne nadam previse ali valjda ce biti jedn x kad primetim pludnu sluzuser posted image sve vas jako user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 509
14.4.2014 14:03:00   
IVA 11
Amelia user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 510
14.4.2014 14:16:57   
IVA 11

IZVORNA PORUKA: madre

nensice, superrr, cestitamuser posted image
a za vas zene, i za sebe, navijam jakooouser posted image
pratim vas, ali stvarno nemam sta za napisatiuser posted image

Madre, ima li što novo? Ovulacija, bila, prošla, mućkate li? user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 511
14.4.2014 14:45:23   
ana07
Nensice cestitam user posted image . Nemoj da se sekiras zbog jacine crtice. Kad sam ostala trudna sa cerkom, test sam radila kada mi je user posted image kasnila 9 dana i crtica je bila svetlija od kontrolne. Bitno je da je druga crtica tu user posted image . Sve najbolje ti zelim .user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 512
14.4.2014 14:50:22   
amelia
Ivo user posted image user posted image jos koliko brojis do ne ocekivane ? Koji tije dan dpo

Ayan <3

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 513
14.4.2014 14:57:41   
IVA 11
10 dpo sam, Ne bi trebalo 20-og aprila da dobijem, pa da vidimo smućkasmo li što. Ja kad sam bila trudna prvi put radila sam posle 3 nedjelje kašnjenja, koliko sam bila opuštena! Bila sam skoo cijelo ljeto na moru, pa sam mislila da mi se od klime i mora poremetio ciklus... Eh, da mi je to strpljenje sad! user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 514
14.4.2014 15:09:08   
superm
Nensice, znala sam! Cestitam!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 515
14.4.2014 16:05:53   
megi85
Nensiceee CESTITAMuser posted image zelim ti laku i ugodnu trudnocu a javi kad dobijes nalaze bete.
O kako lijepe vijesti danas nadam se da cemo ih cuti jos ovih danauser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 516
14.4.2014 16:09:51   
IVA 11
Mene tek danas uhvatila frka oko toga što je dan D blizu! :/ Jedan dan mislim da sam trudna, sjutradan da ću dobiti i sve tako :)

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 517
14.4.2014 16:38:19   
Ipokrisia
Ivaaaa znaci ja i ti cekamo zajedno :) i meni je nedelja, s tim sto nekad ume i dan ranije... Ulepsalo bi nam Uskrs!!! user posted image Trudim se da se ne opterecujem previse, ali malo mi je mucna ta agonija svakog meseca, nekako mislim da ako sad ne zabebim, ne verujem da cu pokusavati narednih meseci, jer blizi se leto, putovala bih, ne mogu ovako nista zivo da planiram :(

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 518
14.4.2014 16:42:09   
bubulence
nensice draga cestitam ti od srca

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 519
14.4.2014 16:48:10   
eca89
Cure, imam jedno pitanje. Danas mi je 16dc, pa ja kontam da mi je ovulacija bila 14dc, e sad imam kao neku bol u desnom jajniku, onako podmuklo, da li je neka imala slicno iskustvo, ili je možda to znak ovulacija? Možda mi je ovulacija zakasnila, sta vi mislite?user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 520
14.4.2014 17:17:24   
megi85
Ja cu da dobijemuser posted image svakog trenutka i to prije vremenauser posted image
Od kad sam dosla s posla bas me boli identicno kao kada krece vjestica i idem svaki cas da virim je li krenulo,
izgleda da se selim u sljedeci mjesec i bas sam se razocaralauser posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 521
14.4.2014 18:29:45   
mamica3
Pozdrav za sve..
Cestitam nensi od srca
megi tek kad dodje onda se razocaraj nemoj unaprijed..mozda i ne dodje jer simptomi su isti u obje situacije
ja bila na uz dva zuta tijela lijevo,a desno upravo prsno folikul al me brine endo metrij samo 8 al sta bog da od juce pijem dabroston i sad cekam

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 522
14.4.2014 18:42:47   
ana07
Megi meni user posted image treba da NE dodje danas ili sutra. Danas temperatura malo pala, stomak me boleo celo pre podne kao kad treba da dobijem, trcim celo vreme da proveravam. U istoj smo situaciji. Ja cu sutra da radim test, ako ne dobijem, pa sta mi bog da. Valjda nije previse rano user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 14.4.2014 18:46:04 >

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 523
14.4.2014 18:47:12   
nensica
Zenice, hvala!! zaista, samo ste vi upucene u ovu pricu, danas sam rekla i muzu, doduse preko telefona. rezultat bete mi je 1280. jel normalno da je tako visoka?po mojim proracunima ja sam tek treca nedelja. iva, bubulence, ipokrisia, i sve ostale jako navijam za vas! mene stomak i dalje boli, tako da ako i vas boli, to je dobar znak!!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 524
14.4.2014 18:51:36   
megi85
Mamice bice to ok,ana07 znam da je tebi dan D malo prije mene a ja sam trebala u srijedu i razumijem te u potpunosti a kod mene je ovo prava menstruacijska bol i samo zavirujem bas sam sigurna da ce stici do veceras ali opet dok je ne vidim ostaje jos malo nade premda je i nje sve manjeuser posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here