Anoniman
|
PE bubica je navikla sa vama da spava, pa zna ona gde je lepo i toplo Pazi foru, Tamara uopste nije kao beba spavala sa nama, retko ali eto vremenom nam se potpuno uvalila, kaze plasi se sama, i svaku noc se probudi i evo je ,tako da nema pravila, ako dete kao navikne na krevetac, da ce tako i ostati. A Neda se do skoro treceg meseca sama uspavljivala u krevecu, ako ne zaspi na siki Bila je prehladjena pa je spavala sa nama pocetkom januara, nos joj se zapusavao pa se budila, pa da joj budem pri ruci! Uglavnom, zaspi, prebacim je, ona kao otvori oci, malo njakne, dam joj dudu i mazim po tibi, iskuliram pobunicu. Ma ja se ne opterecujem vise da li je u krevecu ili sa nama, ovo su dragoceni trenuci, dok su bebe, uhvatim je za rukicu i milina. Evo, igrala se u krevecu 20 min dok sam ja se oblacila, kafa, kreveti namestanje, prispavalo joj se, pocela da kuka, samo sam je stavila pored sebe na krevet, duda, koju nekad pljune, umirila se i zaspala g Meni je bitno samo da sam je odvikla od nocmog sisanja na dva sata, kao sto jedna mama rece, to stvarno iscrpljuje i onda nisam ni za sta! A savet, nemam, da budem iskrena, kako je bolje uspavati bebu, jer nismo savrsene, ali smo savrsene majke nasoj deci
|