|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Flasica..
6.9.2010 11:39:36   
Anoniman
Pa i ja sam kontala da to ne mora da bude baš "po naredbi" za mleko , ali rekoh , da priupitam ... Mama mi je kupila i onu jednu veliku od 200 i nešto ml , ona je sasvim prozirna , a ove dve mutne.
Znači , možem da frknem šta oću u tu "mlečnu" flajku? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 351
6.9.2010 11:40:38   
bratzz
Prvi put cujem za iskljucivo mlecne flasiceuser posted image

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 352
6.9.2010 11:42:38   
Anoniman
Vule, samo nešto izmišljaju, majku im njihovuuser posted image

Bubo...a jesi probala da ideš na njihov sajt, ili da pitaš apotekarke, ili gde si već kupila flašice, da to objasne zbog čega tačno može samo mleko u njih? Ja sad pretpostavljam da moe sve, po nekom zdravom razumu...al otkud znamuser posted image

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 353
6.9.2010 15:06:43   
Lu
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

IZVORNA PORUKA: Nedja

Meni su svojevremeno pokušali da uvale posebne kašičice za voće a posebne za povrćeuser posted image Umalo nisam tetu oterala gde sunce ne sijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i to postoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha, e pa ovo je vrh glupostiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 354
6.9.2010 15:08:38   
Lu
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pa normalno Bubo user posted image
Jedino razmisli o ovim kašičicama za voće i povrćeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 355
6.9.2010 21:57:33   
Anoniman
Ha ha , fora sa kašičicama je user posted image  user posted image user posted image . Meni je bilo smešno i kad sam videla (čini mi se) Pampers pelene posebno za dečake a posebno za devojčice .

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 356
7.9.2010 23:03:38   
Anoniman

Pa i ja sam kontala da to ne mora da bude baš "po naredbi" za mleko , ali rekoh , da priupitam ... Mama mi je kupila i onu jednu veliku od 200 i nešto ml , ona je sasvim prozirna , a ove dve mutne.

Ja sam neki dan kupila dve male flashice, nukove...i shto vi kazete..."mlechne" boje su....ali ja tju ih upotrebljavati za sok ili vodu....a jedina razlika izmedju njih i onih providnih...shto su ove "mlechne" bpa free

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 357
7.9.2010 23:18:45   
Anoniman
E , sad mene zanima , je l' taj BPA baš toliko zeznut ??? Mislim , šta ako mi "promakne" , recimo , neka flašica na kojoj nije naznačeno ima li tog BPA andraka ili ne user posted image Ova jedna prozirna flašica nema pojma da li je s' tim ili nije . Jesu li sve vaše flašice striktno bez tog BPA ili ste kupile bez previše opterećivanja time ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 358
8.9.2010 0:03:32   
Anck Su Nmaun
I moja je NUk tako mlecna ... a eto slucajno sam je potrfila !
Prve flasice su bile obicne...BubaMIro ja se nisam preterano opterecivala.... nece bebi nista biti ni od obicne!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 359
8.9.2010 0:06:59   
Anoniman
Eee više od tih "štetno ovo , štetno ono" varijanti ne može da se živi user posted image . Danas am na netu našla toliko novoizmišljenih gluposti , da nisam mogla da verujem . 

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 360
8.9.2010 0:10:06   
liliana
Joj, Bubo, ne opterečuj se glupostima. Tako je bila povika na Avent, pa šta bi?!? Tresla se gora-rodio se miš!!!!!!!!!!!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 361
8.9.2010 0:16:55   
Anoniman
Ma nije da se opterećujem , nego kupih te flaše famozne , a na njima piše da su ZA MLEKO. E sad , mene bre nervira to "forsiranje" - ovakva za mleko , onakva za vodu ... Zato sam i htela ovde da pitam za mišljenja , što baš to mora tako , i koliko mame u stvari povlađuju tim "specifikacijama" .
Na drugom forumu naleteh , pod "obavezne stvari za bebu" - jastuk za dojenje . Ma nemoj . Šta , nećeš moći da dojiš bez jastuka ?? Mislim , smešno .

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 362
8.9.2010 0:46:43   
liliana
Da, kako da ne! Samo mi je još jastuk falio!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
21.9.2010 23:45:49   
Tufna
Ja od pocetka koristim Avent, jer sam u startu kupila onaj paket sa pumpicom. I samo smo vremenom dokupljivali vece flasice, cucle, dvojku, trojku, varijabilnu. Od pocetka sam ih sterilisala sa nekim termo baby tabletama. Pumpica mi je odlicna, stvarno radi posao. Samo sto sam ja za pet meseci izmazanja (cica nije htela da sisa pa smo se hranili na flasicu) unistila nekih 6 zvezdica. Vidim da su neke od vas pisale da ne uspevaju da izvuku mleko sa Aventovom pumpicom, meni se to desilo samo kad se zeznem pa okrenem zvezdicu naopako user posted image pa vucem na prazno

"AKO SI BOGAT SAMO ONIM STO LOPOVI MOGU UKRASTI I MOLJCI POJESTI, SA CIM CES OSTATI, AKO LOPOVI ZBILJA UKRADU I MOLJCI POJEDU?" - Vladika Nikolaj Velimirovic

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 364
21.9.2010 23:54:36   
choopa choops

E , sad mene zanima , je l' taj BPA baš toliko zeznut ??? Mislim , šta ako mi "promakne" , recimo , neka flašica na kojoj nije naznačeno ima li tog BPA andraka ili ne user posted image Ova jedna prozirna flašica nema pojma da li je s' tim ili nije . Jesu li sve vaše flašice striktno bez tog BPA ili ste kupile bez previše opterećivanja time ?

Kad smo kupili prve flasice, jos nije bila aktuelna afera BPA. Naravno flasice su bile plasticne Aventove sto idu uz pumpicu. OndaK su se pojavili natpisi o svemu tome i ja sam odlucila da predjem na staklene (Chiccove sa sirokim grlom na koje idu zatvaraci od Aventa user posted image )
O BPA moras sama da odlucis, evo neke info na inglišu
KLIK
i kroatišu
KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 365
22.9.2010 0:24:53   
Nensi*
Tufna,gde si uzimala zvezdice za pumpicu? Ja sam u pakovanju dobila 2,jedna je otisla,pa ne znam sta cu ako ode i ova druga...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 366
22.9.2010 9:11:50   
mihi
Aventove su vidno označene 0% BPA ali i imaju žućkastu boju to je ona gold edition tako da se razlikuju od ostalih Avent flašica.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 367
22.9.2010 9:12:47   
Anoniman
Baš su grozne tako žute, izgledaju prljavo! user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 368
22.9.2010 9:15:45   
red sonia
tasho,ja sam mislila da je prljavauser posted image ...nisam u pocetku obracala paznju i posle vidim zuto mi spolja kad gledam mleko i ja se zdala u ribanje,a ono flasica po prirodi takvauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 369
22.9.2010 9:19:19   
mihi
Nije to je žuta staklasto providna i kad ih opereš u mašini za sudove sijaju super....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 370
22.9.2010 9:20:07   
mihi
Meni su ružnije one kao mlečno bele ali ipak providne.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 371
22.9.2010 14:37:31   
Tufna
Uzimala sam ih preko Milupina iz Zemuna, mada su te rezervne loseg kvaliteta, mnogo brze pucaju nego one u originalnom pakovanju. Nisu mi nista naplacivali, e sad da li sto sam im stalni kupac ili i oni to dobijaju besplatno. Kada je bila ona frka sa Aventom, cekala sam tri nedelje na zvezdice ( i ludela jer sam po desetak puta otvarala pumpicu i namestala zvezdicu) jer je roba stajala na carini do daljnjeg, a prvi put kad mi zena dala tri komada ja greskom kesicu bacim u smece user posted image i ubrzo smece u kontejner, kad sam skapirala navucem rukavice i trk do njega user posted image mislili ljudi da klosarim, blam me pojeo user posted image al' sve za moju bebu user posted image

"AKO SI BOGAT SAMO ONIM STO LOPOVI MOGU UKRASTI I MOLJCI POJESTI, SA CIM CES OSTATI, AKO LOPOVI ZBILJA UKRADU I MOLJCI POJEDU?" - Vladika Nikolaj Velimirovic

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 372
8.10.2010 17:42:13   
MASHKA
može li neko da mi kaže šta je to BPA??
razmišljam da sa NUK-ove flašice pređemo na Avent...ima li neko savet?
bebu mi muče grčići a pročitala sam da su ove druge bolje.

(odgovor članu Tufna)
Direktna veza do poruke: 373
8.10.2010 17:48:02   
Anoniman
Kupi te BPA free. Nisam sigurna šta je BPA, ali su sada super flašice koje ga ne sadrže. 

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 374
8.10.2010 18:25:17   
MASHKA
hvala Tash!  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Пузање.
пеперутка16

Када је ваше дете пузало, наслоњено на руке?

6 месеци. (100%)

8 месеци. (0%)

1 година. (0%)

Није пузало. (0%)

Ukupan broj glasova: 1

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here