|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Flasica..
2.12.2010 17:52:04   
lanajelena
Eto ga doca user posted image ...Verus nije bio u pitanju kvalitet nego oblik,da lici na maminu bradavicuuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 401
2.12.2010 17:52:20   
Anoniman
A znači od tebe sam čula? user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 402
2.12.2010 18:05:55   
Verus
jeste..i tommie je super zamisljena ali cesto curi sa strane, bas mi je to islo na zivce...posle puno ceprkanja sam svela na 3: tommie, dr. brown, i first years breastfeedin flow ili tako nesto: i dr. brown je najbolji: sada imam 7 komada i stalno ih koristim, ali krecemo polako na one case: sippy cups -sa malom pipom na vrhu, i tu mi je najbolja Avent magic cup...
Ima mekani vrh, pljosnat i napravljen je za bebe od 6 meseci i starije, i one koje prelaze sa dojke na casu, a i one koje prelaze sa flasice na casu....probala sam 3,4 druge vrste i nije htela (a par mi bilo preporuceno od drugih mama), a ova je mala lako je drzi, hoce da vuce pipu...

user posted image
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Eto ga doca user posted image ...Verus nije bio u pitanju kvalitet nego oblik,da lici na maminu bradavicuuser posted image

< Poruku je uredio Verus RR -- 2.12.2010 18:07:19 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 403
2.12.2010 18:06:08   
Verus
dauser posted image
IZVORNA PORUKA: Tash

A znači od tebe sam čula? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
2.12.2010 20:21:33   
pepeljuga
mi smo kupili ovu avent flasicu sa piskom i danas i juce probali, polako user posted image
a vuk vec nekoliko dana sam pije, sipam mu malu kolicinu vode ili caja i dam mu u ruke, posle nekoliko dana se bas izvestio user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 405
2.12.2010 20:58:45   
choopa choops
Ja sam kupila ooooodlicnu Nuby (BPA free) samo je prevelika rupica (za kasice i mlijeko), a ne mogu da nadjem nigdje posebno samo duduuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 406
2.12.2010 21:02:56   
choopa choops
Evo ovakvu
KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 407
2.12.2010 23:47:11   
pepeljuga
nuby su preslatke ali mi imamo sve avent pa mi je bitno da moze da se kombinuje user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 408
3.12.2010 9:00:00   
Trudnicica83
Mi koristimo Chiccove flasice staklene za mleko, plasticne za vodu i kasnije sok. One su nam ok, s tim sto sam pre 7 dana resila da joj promenim cucle - da uzmem one sa malo vecom rupicom (od pocetka sam koristila one 0+) i nigde nisam mogla da nadjem odgovarajuce. Prvo uzeh one sa varijabilnom rupicom - dete se davi, vristi nece da jede. A one su kao od 2+. Pa one za 4+, ista stvar. Posle nadjem u njihovom katalogu da imaju isto 2+ ali 1 rupica, samo malo veca od one 0+. Medjutim, ni u jednoj radnji nema silikonskih, samo od kaucuka, a mi od pocetka na silikonu. Jedva nekako nadjem u Chiccu u Uscu, dobili valjda i hvala Bogu sad sam ih sve promenila..

Muka ziva, a da glupi Avent pravi staklene flasice, ne bi bilo problema, oni lepo imaju vise vrsta cucli i ima ih svuda..user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 409
6.12.2010 20:17:14   
Anoniman
user posted image

Regulator vaduha za flashice...odgovara nukovim flashicama.... ovo je info iz druge ruke...pa neznam gde ima da se kupi user posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
  Direktna veza do poruke: 410
6.12.2010 21:14:46   
Nensi*
Hvala Smeski,potrazicu user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 411
21.1.2011 14:18:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MladenovicM

Imam jedno pitanje:
Da li je neko cuo za DR Browns flasice i sta misli o njima?

Mi ih koristimo od pocetka,zadovoljni smo. Nije cak ni toliko dosadno i komplikovano pati ih sa svim onim delovima,a mnogo mi znaci to sto ne unosi dodatni vazduh jer je beban bas imao jake grceve.

(odgovor članu MladenovicM)
  Direktna veza do poruke: 412
30.1.2011 11:28:34   
Vika
Ja sam korisnik Avent flašica i zadovoljna sam. Doduše, nisam druge probala, ali sam se za njih opredelila čitajući iskustva RR mamica!
Koristim i druge njihove proizvode.

Mame, kada se bebi nude čaše sa kljunom?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 413
30.1.2011 11:53:29   
Lu
Ja sam sa 6 mjeseci, takođe Avent.
Na uputstvu piše da se krene sa navikavanjem od 4. mjeseca sa gumenim kljunom a od 6 sa plastičim.
Recimo to je bila  priprema za pravu čašu odnosno šolju, iz kljunaste je pio vodu a iz prave bočice sa dudom AD mlijeko i tako do godine.
Sa godinu je sve pio iz kljunaste do 1,5god. otprilike a onda samo  prava čašauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 414
30.1.2011 19:22:18   
Vika
Hvala Lu!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 415
30.1.2011 20:17:15   
maja19
I mi koristimo Avent, i stvarno sam prezadovoljna..

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 416
31.1.2011 10:36:26   
bebablue
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja sam sa 6 mjeseci, takođe Avent.
Na uputstvu piše da se krene sa navikavanjem od 4. mjeseca sa gumenim kljunom a od 6 sa plastičim.
Recimo to je bila  priprema za pravu čašu odnosno šolju, iz kljunaste je pio vodu a iz prave bočice sa dudom AD mlijeko i tako do godine.
Sa godinu je sve pio iz kljunaste do 1,5god. otprilike a onda samo  prava čašauser posted image

Ja sam uzela gumeni avent kljun, medjutim Simona se bas zagrcne sa njim, a veliki nam je problem i to sto ona nece da prihvati druge dude za svoj "uzrast" 6+, vec samo stare dude, cak ni onu varijabilnu nije htela. A inace imamo i plasticni kljun od 4 meseca sto ide, ali ona ga samo grize, valjda ne kapira da treba da pije iz togauser posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 417
31.1.2011 10:44:20   
Lu
Bebablue, ja nisam tip koji mora sve po datumu i protokolu da radi što se tiče djece, tako da mislim da joj treba vremena da se navikne.
Meni moj nije prihvatio sa 4 mjeseca kako piše, neka djeca jesu, eto on je sa 6 a tvoja lutkica ima 6 mjeseci i ako ste tek krenuli, polakouser posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 418
31.1.2011 10:47:39   
bebablue
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Bebablue, ja nisam tip koji mora sve po datumu i protokolu da radi što se tiče djece, tako da mislim da joj treba vremena da se navikne.
Meni moj nije prihvatio sa 4 mjeseca kako piše, neka djeca jesu, eto on je sa 6 a tvoja lutkica ima 6 mjeseci i ako ste tek krenuli, polakouser posted image

user posted image user posted image user posted image Lu
i ja sam vremenom ukapirala da ne moze dete da bude po sablonuuser posted image , ali konkretno oko kljuna, uplasi me kad se zagrcne, naravno treba polako privikavati, biti uporan, nego ja kad vidim da se zagrcne, ja odmah odustanem, pa mi opet padne na pamet posle nekoliko dana da pokusam i tako u kruguser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 419
31.1.2011 10:54:36   
Lu
Beba na dobrom ste putu, daji joj ponekaduser posted image
Stavi joj u blizini da može dohvatiti, naspi vodu, sok ili čaj, ako je u hranilici recimo da ona sama pokušava i svidjet će joj seuser posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 420
31.1.2011 20:23:17   
Anck Su Nmaun
Jao ja tu sa kljunom nisam davala jer se davila...sad kad joj dajem ona samo grize, kao sto kaze baby kao da ne zna da treba da povuce...ali vezbamo

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 421
7.2.2011 14:14:42   
sirena
Pomoc.
Sve sam lep iscitala, ali i dalje ne znam sta da radim?
Naime, dobila sam na poklon Avent pumpicu onu rucnu, par puta samo koriscenju, i mnogo mi je pomogla u bolnici, i kada smo stigli kuci. ali sada saznajem o stetnosti tog BPA. Na mojoj pumpici nema oznake, te koja je potrebna, i sada ne znam da li mogu i dalje da je koristim, a puno mi znaci, i kako mogu da je sterilisem?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 422
7.2.2011 14:17:41   
sirena
Da budem  jasnija, da li mogu da je koristim toliko da se izmuzem, prepbacim mleko u drugu NUK flasicu, da ga ne bih bacala, i kako da muzilicu sterilisem?

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 423
7.2.2011 14:23:05   
tijana86
Od sveg srca preporucujem sve sto ima veze sa NUK-om ! Posto nisam dojila od prvog dana je koriscen nuk ! Grceve nismo ni imali , a rekla nam je patronazna sestra i pedijatar sva zahvaljujuci dobri flasicama !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 424
7.2.2011 14:29:07   
mati
I mi imsmo Nuk flasice, ali su koriscene svega mesec dana, sada sluze za grickanje. Inace imamo OVU soljicu i Matija samo iz njih pije. Jako su dobre, kljun im je gumen tako da moze da cese i desni, i lake su za drzanje.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcicu
pahuljce91

Koje je najlepse ime za devojcicu?

Milica (32%)

Mirjana (3%)

Marija (17%)

Valentina (14%)

Sara (30%)

Dusica (4%)

Ukupan broj glasova: 316

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here