|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Flasica..
18.8.2010 17:37:54   
LillyT
Flašice nisu veliki izdatak, pa ako kupite neke koje nećete ni koristiti, nema veze. Ja sam uzela i staklene i plastične i gumenu i silikon cuclu i sve nam je odgovaralo. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 326
18.8.2010 17:50:49   
Grejs
ja imam  avent flasice njih je od pocetka prihvatio prvo sam imala 3 male od 125ml ali ubrzo sam morala da kupim vece tako da sada imam 7 vecih od 260ml njih koristim i za caj a male cu koristiti za sokove kad pocne da ih pije.Kupila sam i neke diznijeve al ne zna da pije sa tih duda davi se.

"Neki traže da budemo ne njihovi prijatelji, već prijatelji njihovih zabluda. Zbog toga se ne ostvaruju ili kvare mnoga prijateljstva.", Duško Radović

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 327
18.8.2010 18:48:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Bubo, moje mišljenje je da je sika-sika, a flašica-flašica, i da tu i treba da postoji razlika.

user posted image

Ja sam Luki uzela AVENT, i sada sam Marku uzela AVENT. One su... ni uske ni široke. user posted image

Kaučuk ili silikon? Isprobaš pa vidiš šta beba voli. Meni je kaučuk gadan, pa sam uzela silikon, Luka prihvatio, i nikada nisam probala kaučuk.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 328
18.8.2010 20:45:32   
bebablue
Ja sam uzela Avent, ali dojim bebu, flasica mi sluzi da sacuvam mleko kad izmlazam, za slucaj da mi taj dan zatreba da je dohranim i prihvatala je ok, mada kako je navikla na sisanje, kada joj dam flasicu, suvise jako joj ide mleko pa se zagrcne, zato sam joj uzela Dr.Browns, kao ta flasica sprecava grceve, jer beba ne uvlaci vazduh, duda joj je mnogo meksa, bas podseca na bradavicu po mekoci, a i manji je mlaz nego Avent i beba mi se ne zagrcne.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
18.8.2010 21:04:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tashke

Meni je kaučuk gadan, pa sam uzela silikon, Luka prihvatio, i nikada nisam probala kaučuk.

Ovo mi je bio jedini kriterijum. Slučajno je prva cucla koju sam uzela bila od kaučuka, i odmah sam je odložila i kupila silikonsku, grozna mi je i smrdi mi na gumuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 330
19.8.2010 13:59:31   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: BubaMira

user posted image

Danas sam uzela ovu ali veliku... nadam se da ce potrajati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 331
19.8.2010 18:06:51   
Anck Su Nmaun
Probali smo i odlicna jeee.... neko je spominjao podseca na siku.... malo... i tako je mekana ma  fantasticna je user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 332
19.8.2010 22:03:51   
Anoniman
Mekana? Šta je mekano? Duda? Luka nije znao da pije iz mekanih duda. Valjda je jako povukao, duda se slepila, i tu je bio kraj. user posted image

Direktna veza do poruke: 333
20.8.2010 15:30:47   
Anck Su Nmaun
Ne vrh nego onaj siroki deo... tako se uklopi ..ja odusevljena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
26.8.2010 8:28:22   
soca
aventove flasice protiv grceva,zna li neko nesto o tome?user posted image

danco sonja

(odgovor članu Suncica)
Direktna veza do poruke: 335
28.8.2010 19:37:09   
Daca88
Imam nekoliko flasica i svaka ima svoju svrhuuser posted image
Aventova flasica od 125 ml-dobila je uz Aventovu pumpicu za izmlazanje,i koristim je bas za to.Kada se muzem,mleko ide direktno u flasicu,posle navrtim cuclu sa poklopcem,i dam mu moje mleko(kada smo negde).
Nukova flasica br.1 od 150 ml-koristim je za caj,a kuvam mu kamilicu.
Nukova flasica br.2 od 250 ml-koristila sam je za muckanje dohrane,i ponekad jos uvek koristim za dohranu.
Nukova flasica br.3 od 300 ml.-ne koristim je nizasta,stoji u rezerviuser posted image
Disney flasica od 125 ml.koristim je za vodu(koristimo odmenjsku baby vodu).
...E da vas pitam,sve nase cuce imaju samo jednu rupicu,jer smem ja da probusim jos jednu rupicu(Alen ima 8 ned) ili jos uvek mora jedna rupica da se ne zagrcneuser posted image .
Imam aventovu cucu O+ ta je kao od rodjenja do punih mesec dana i ima jednu rupicu,i imam aventovu cucu 1+ koja se koristi od drugog meseca,pa valda do pola godine,i ima dve rupice.
Jel smem koristit vec tu sa dve rupice da mu lakse ideuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu soca)
Direktna veza do poruke: 336
28.8.2010 21:16:41   
Lu
IZVORNA PORUKA: soca

Da, na njima piše da su anti-colic ili protiv grčeva, nacrtano je kako kroz dudu (cucu) struji zrak ne ulazeći u bebina usta kao bi se izbjegli grčevi, znači sve su Aventove takve, i ja sam koristila Aventuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu soca)
Direktna veza do poruke: 337
28.8.2010 21:18:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: soca

Mi imamo Nukove flasice i njihove cucle takodje ne pustaju vazduh u bebin stomacic....mada ne znam da li je do toga,ali mi uopste nismo imali grceve.

(odgovor članu soca)
  Direktna veza do poruke: 338
28.8.2010 21:19:24   
Lu
IZVORNA PORUKA: Daca88

Imam aventovu cucu O+ ta je kao od rodjenja do punih mesec dana i ima jednu rupicu,i imam aventovu cucu 1+ koja se koristi od drugog meseca,pa valda do pola godine,i ima dve rupice.
Jel smem koristit vec tu sa dve rupice da mu lakse ideuser posted image

Ako vidiš da teže vuče iz ove prve probaj drugu sa dvije rupice, ako se ne zagrcava onda je u redu.
Inače mislim da nije pametno da sami bušimo rupice na dudama, bilo da se radi o Nuk, Avent ili bilo kojim drugim, sve imaju oznake za koju su dob user posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 339
28.8.2010 22:18:58   
Anoniman
I ja bih jednostavno kupila dude sa većim brojem rupica, ali moram da pitam, zašto nije pametno da bušimo same rupice? Jer, recimo, kada je Luka prešao sa mleka na jogurt, ništa mi nije značio veći broj rupica, jogurt je gust, meni je trebala veća rupica. Morala sam širiti postojeće rupice. 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 340
28.8.2010 22:21:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

I ja bih jednostavno kupila dude sa većim brojem rupica, ali moram da pitam, zašto nije pametno da bušimo same rupice? Jer, recimo, kada je Luka prešao sa mleka na jogurt, ništa mi nije značio veći broj rupica, jogurt je gust, meni je trebala veća rupica. Morala sam širiti postojeće rupice. 
Ima rupetina na cucli da se kupi za jogurte i ostale guste napitke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 341
28.8.2010 22:24:45   
Lu

Zato što su pametni ljudi napravili veličine rupica kolike trebaju biti.user posted image
Prvenstveno se može pogriješiti kod manjih beba kada mi mislimo da njima treba veća rupica pa onako odokativno širimo i beba se može zagrcnuti,je ne bi to radila.
Zamjenske dude nisu skupe i zašto se zamarati i možda pogriješitiuser posted image
A što se tiče jogurta, zašto mu nisi davala iz čaše, eto ja mislim da bočice nisu napravljene za jogurtuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
28.8.2010 22:27:33   
Anoniman
Zato što je imao godinu dana, i zato što tada nije pio iz šolje, i zato što je tada, nakon onog već milion puta spomenutog proliva, vratio noćni obrok: jogurt! Samo mi je šolja falila u 3h ujutru!
Nisam znala da AVENT ima dude sa rupetinama za guste napitke, znam za 1, 2, 3, 4, i varijabila.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 343
28.8.2010 22:42:06   
Lu

Zato što je imao godinu dana, i zato što tada nije pio iz šolje, i zato što je tada, nakon onog već milion puta spomenutog proliva, vratio noćni obrok: jogurt! Samo mi je šolja falila u 3h ujutru!
Nisam znala da AVENT ima dude sa rupetinama za guste napitke, znam za 1, 2, 3, 4, i varijabila.

Ok, nemoj da se nervirašuser posted image
Ne mislim da je to bilo opasno za Luku jer je već bio veliki i vjerojatno mu je i ta "rupetina" bila mala.
Ja bi dala jogurt na čašu sa kljunom dok ne nauči na pravu, ali čini mi se da Luka baš nije ni nju volio?
Nebitno, nisam ništa loše mislilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
28.8.2010 22:44:52   
choopa choops
Ja sam busila sama rupice na nekim dudama kad smo uveli kasice sa grizom user posted image
A jogurt smo odmah pili iz casice, ali ne velike, vec male rakijske. Kasnije se bas lagano navikla na casu. Tako da preporucujem buducim mama da tako probaju da daju jogurt. Ovo pod uslovom da nema nocne klope user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
28.8.2010 22:45:42   
Anoniman
Ma znam da nisi, i ne nerviram se. user posted image Samo sam pitala.

Da, Luka je prezirao kljun... user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 346
6.9.2010 11:33:04   
Anoniman
Imam i ovde pitanje user posted image :

Kupila sam 2 flašice , Nuk , od po 125 ml , i kad sam došla kući primetila sam da su obe nekako mlečno bele boje , znači - nisu prozirne , već "zamlečenih" zidova . I na njima piše da su ZA MLEKO . E sad , pošto sam ja kupila obe takve mlečne , pitam - da li mi jedna flašica može koristiti i za nešto drugo (čaj , vodu , sok) ili su te mlečne flajke  baš samo za mleko . Zbunilo me , pa reko' da pitam ? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 347
6.9.2010 11:33:37   
Vučko.ba.
ma može ...to im je novi fol ...

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
6.9.2010 11:36:28   
Anoniman
Bubice, to su te njihove bezobrazne fore...pa da kupiš nekoliko za mleko, pa nekoliko za čaj, pa posebno za vodu, pa posebno za sok...serendaju. Meni su svojevremeno pokušali da uvale posebne kašičice za voće a posebne za povrćeuser posted image Umalo nisam tetu oterala gde sunce ne sijauser posted image

(odgovor članu Vučko.ba.)
  Direktna veza do poruke: 349
6.9.2010 11:39:03   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: Nedja

Meni su svojevremeno pokušali da uvale posebne kašičice za voće a posebne za povrćeuser posted image Umalo nisam tetu oterala gde sunce ne sijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i to postoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

odmor
mati

Sta vise volite?

letovanje (97%)

zimovanje (3%)

Ukupan broj glasova: 62

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here