RE: Vantelesna oplodnja XIII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 8:54:29)

Chipsy cuvamo ti mesrto u trudnickim temama [sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 10:21:57)

Cipsy, divno, ovog puta te saljemo u trudnicke teme, jako jako se radujem i zelim vam srecu najvecu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 11:26:08)

Chipsy, i ja cu u septembru, ali FET. Sad sam na mikroginonu. Nadam se da ce nam uspeti.[sm=smiley1.gif] Ustvari, verujem da ce nam uspeti.[sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 12:03:31)

Beby [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] naravno da ce da uspe , eskimi su cudo

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 12:33:47)

Cipsy devojka iz Kv je isto u septembru kod profe
Eskimi su cudo. Navijamo

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 15:15:33)

Dani, ali ja nemam eskime, prvi put idem kod njega. On nam je preporucio da zaledimo spermu zbog toga sto kod mm nekada bude i 0. Medjutim to kosta 30000 din[sm=sad.gif], a eventualno odmrzavanje jos 20000[sm=zz_eek.png]. Nisu normalni. Pitala sam ga da to ne radimo, nego da ako bas bude trebalo, uradimo punkciju tog dana, rekao je da moze. Nek se malo i mm bocka, al se nadam da nece trebati!
Baby, drago mi je da imam drustvo. Gde ti ides?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 16:03:59)

Chipsy imacete sigurno dovoljno, ne brini i spremaj se psihicki. Tako smo se i mi plasili pa smo imali dovoljno. A mi vucemo i navijamo. I javi kad si u Bg-u ako imas vremena za kafu [sm=bravo.gif]

efes -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.8.2014 22:32:05)

Moj mm je radio punkciju pa nisu nasli nista, nego smo iz vise puta sakupljali i zamrzavali. U leskovcu to kosta 17000 plus mesecno odrzavanje. Ipak vto s mo radili iz nezaledjenog materijala... poenta, punkcija nije garancija da ce biti materijala

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (28.8.2014 10:20:24)

Jao i ja jedva cekam...pogotovo sto u junu nije doslo do transfera, sad bas nesto mislim da mora da uspe.[sm=smiley1.gif]

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (28.8.2014 10:46:26)

Chipsy, mi smo kod Ivanovica, a vi? [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (28.8.2014 12:32:55)

Chipsy, Beby [sm=bravo.gif] jakoooo

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (28.8.2014 13:53:39)

Mi smo kod Vlaisavljevica u jevremovoj. Efes, mm uglavnom kad god radi u boljim laboratorijama ima , a kad radi kod nas u nekoj bzvz laboratoriji 0. Nadam se da ce biti. Jednom kad je kod jednog urologa u bg-u imao 0, on mu uradio punkciju i nasao dosta. Otkud znam...
Joko[sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (28.8.2014 16:11:37)

Chipsy zna Vlaisavljevic sta radi, bice tu dovoljno spermica [sm=bravo.gif]

efes -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (29.8.2014 21:37:42)

chipsy, mi smo u nekim laboratorijama u nisu imali neke rezultate koji su bili daleko od nule, medjutim u Leskovcu potpuno drugacije to rade, mislim da ih dodatno maltretiraju il sta vec, pa retko koji prezivi e te koji prezive oni zele da zamrznu... tako da svima savetujem da zamrznu, zlu ne trebalo... i svima srece da im ne zatreba zamrznut

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 9:38:05)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

TRebala bi da radim histeroskopiju pre VTO a on ce mi raditi,zato pitam onako zbog njegovih dijagnoza nekih kakav je jel dobar ili ne..Citala sam i ja sve clanke koje imaju na netu i svi ga povezuju sa Vrscom...al ja kod njega u gaku bila na konsultacijama,mislim imam pecat njegov potpis sve...Kontam da je prebacen iz Vrsca u NS [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne znam stvarno..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman ja treba da radim histeroskopiju u Betaniji ali radice mi je prof.Vesna Kopitovic.Znam da je kod nje velika guzva ali jako dobro radi vto i ima dosta uspesnis vantelesnih.Tako da ja savetujem i preporucujem nju.

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 9:48:04)

Chipsy,baby blue samo nas obavestavajte sta se desava [sm=bravo.gif]

I ja sam uzbudjena zbog vas. Bas imam osecaj da ce sve biti odlicno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 9:52:39)

Chipsi pa srecan pocetak draga,mi smo jesenje trudnice.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Zelim ti da ovaj put uspes i predjes na trudnicke teme.

Ja cekam da mi prestane ciklus pa zovem za histeroskopiju posto je placam mogu da radim bilo kada,a od cetvrtka krecem sa Mikroginonom i do kraja ovog meseca krecem da se bockam,posto sam opet na dugom protokolu.

Alex mila srecno i bebicetno!!!

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 10:09:52)

Cipsy,baby-blue srećno [sm=bravo.gif]
Baby blue,i ja sam u martu bila kod Ivanovića[sm=smiley1.gif] evo me polako guram trudnoću [sm=smiley1.gif] Goca je mnooooogo čudna,ali je stručnjak.

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 12:35:04)

Hvala. [sm=smiley1.gif] Meni cak i nije cudna, za moj ukus je fantasticna. Kad je nesto pitam, ne uvija kao drugi lekari, sve ti kaze kako jeste i onda predlozi ono sto je najbolje za tebe. [sm=smiley36.gif]Ne volim ni u zivotu kad mi neko nesto uvija u oblande, nego da mi se kaze kako jeste, pa makar bolelo.
Jel vam uspelo iz prve? Koliko embriona ti je ubacila? Jel si isla bas na vto ili FET?

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 13:13:21)

Ivanice draga hvala,takodje srecno i naravno uspesno,ti ces da me vuces za nosic,bice tu male razlike[sm=smiley1.gif]
Chipsy srecno i tebi i ostalim jesenjim [sm=nosecka.gif],bice ovo nasa uspesna godina

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 13:23:21)

Alex,Beby,Cipsy,Ivanice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] svim srcem da se druzite u trudnickim temama

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 13:44:21)

Devojke srecno pa da nas uskoro obradujete.
Navijam za vas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 13:45:59)

Ajde devojcice da nam ovo bude jos jedna uspesna godina.... [sm=bravo.gif]
Vucemo i prasimo [sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 14:56:16)

Alex pa mi smo prije,jer smo se dogovorili za to.Onda moramo biti blizu,ko zna mozda ti vuces mene za nosic...
Bitno da mi budemo trudne [sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.9.2014 16:28:39)

Naravno Ivanice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>