cookie -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (20.8.2014 20:42:54)
|
Draga Chipsy, ja sam radila poslednji put u Mariboru, ali su meni tražili jedino sveže rezultate ono hiv 1i 2, VDRL, rubela..., ono sto se radi u 29.novembra iz krvi. Ti rezultati ne smeju da budu stariji od godinu dana, pa pošto sam ja imala stare, tražili su da ih ponovim. Slažem se potpuno sa wivern da on samo deluje opušteno i da odlično zna šta radi. Ja sam ti inače puna pitanja i udavim i onu njegovu sestru, a i njega sa pitanjima, a on je tako strpljiv i na sve lepo odgovori. Doduše nema mnogo filozofije kod njega, par puta mi je rekao da kada bi sve to bilo tako jednostavno i kada bi medicina bila svemoguća, sve bi to bilo mnogo lakše. Slažem se i da dosta polaže u kvalitet jc, ali sad ne znam sta bih ja tim povodom mogla da uradim. Inače i njegov embriolog koji dolazi u Bg je takođe mnogo, mnogo fin i pažljiv. Takvi su bar moji utisci o njima i ako mi vto nije uspela. Ynam puno ljudi kojima je uspela i svi naravno hvale one lekare kod kojih su uspeli, ali sta znam... Razumem te što si tako neodlučna i samo polako, mislim da taj neki unutrašnji instikt može puno da pomogne, tako da samo se osloni na ono što ti organizam i tvoji osećaji poručuju. To mi je i prof. rekao, nešto kao, nemojmo da zanemarimo žensko čulo.
|
|
|
|