|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
24.5.2014 12:52:58   
alex88
user posted image user posted image tinki,da ti bude skolska trudnoca

(odgovor članu tinki.winki)
Direktna veza do poruke: 1401
24.5.2014 17:32:24   
ivanicasale
Tinki pa cestitam bveta je ekstra sada uzivaj do uz.Bas mi je drago.Gde si radela vto?

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1402
24.5.2014 19:11:21   
tinki.winki
Hvala vam svima punouser posted image user posted image user posted image
Da i vi uskoro ostvarite vase zelje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1403
25.5.2014 10:58:53   
baki78
hm....znaci sa mojim jajnim celijama nesto nije bilo kako treba....
nasla sam neso jako interesantno o jajnim celijamahttp://www.planetazdravlja.com/kako-da-povecate-kvalitet-jajnih-celija-za-90-dana/
od sutra krecem sa novim nacinom zivota
Treniram zumbu ali sad krecem i sa trbusnim plesom...mozda pokrene cirkulaciju u maloj karlici.

Direktna veza do poruke: 1404
25.5.2014 12:07:08   
Dani.kv
Tinki mozda budu dve bebeuser posted image
Baki zao mi je. Znam kako je kad ne dodje do transvera. Ja sam imala 11 jc pa mucak. Sacuvaj pozitivne misli za neki sl pokusaj i bice uspeha

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1405
26.5.2014 1:22:36   
tinki.winki

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Tinki mozda budu dve bebeuser posted image

Hvala dani,ja bi se mnogo obradovala user posted image ahhhh ovih 15 dana do ultrazvuka mislim da ce mi biti duzi nego do bete...jos uvjek imam onaj osecaj kao da ce doci user posted image mnogo me brine...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1406
26.5.2014 7:58:40   
Bebana17
Smejalice, Tinky čestitam od srca obema user posted image user posted image user posted image  uživajte u trudnoći!

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 1407
26.5.2014 13:39:03   
smejalica88
Hvala drage moje user posted image user posted image ovo je bas sreca velika,zelim vam da vam se i vama sto pre ovo ostvari i da osetite ovo user posted image user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1408
26.5.2014 14:04:47   
tillia
Tinky,cestitam!

Baki,zan mi je,a ne znaci to da sa nesto nije u redu sa jajnim celijama.

(odgovor članu smejalica88)
Direktna veza do poruke: 1409
27.5.2014 9:15:55   
baki78
Poslala sam onaj link profesoru V. i zamolila za komentar. Kaze da je prica odlicna i da kavlitet jajnih celija moze da se poboljsa. jedino se neslaze da nisu nosioci nasih godina.
A sto se tice onih jajnih celija sto nisu htele da se oplode...najverovatnije psiha.Odnos partnera treba da bude dobar, ne los i ne odlican. Kako los odnos tako i velika povezanost partnera hoce da dovede to toga.

Dajte neki savet kako da skroz ostavim cigarete. Svela sam na tri dnevno ali...skroz...bas mi je tesko

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 1410
27.5.2014 10:21:05   
baby_blue
Ja danas idem kod hematologa, da cujem sta je sa tom jednom mutacijom zbog koje postoji rizik od trombofilije, verovatno ce mi dati neku terapiju. A u petak prvi ultrazvuk i nadam se da krece priprema za FET.user posted image

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1411
27.5.2014 19:45:31   
17 joka
Bebana user posted image sve znas

Smejalice,Tinki ČESTITAMuser posted image

svima koji su u postupku puno srece i uspehauser posted image

ja sam konacno kuci posle dva meseca

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1412
28.5.2014 15:41:53   
micamica
Hej devojke evo mene....promenila sam kliniku....i ta promena je bio sok za mene...doktor mi je rekao daimam policisticne jajnike te da nemam ovulacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image besna sam sto 5 godina obilaska kod raznih doktora niko mi nije rekao to.. promenio mi je i terapiju dao mi je dipherlin i menopur....imate li iskustva sa tim jajnicima?bila bi jako zahvalna ako bi mi neko odgovorio....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1413
28.5.2014 16:24:12   
Štetica
micamica bez brige,sa policisticnim jajnicima ces verovatno imati veci broj jajnih celija,zato ti je i dao diferelin jer on sluzi da umiri jajnike da nebi doslo do hiperstimulacije sto je cesta pojava kod pcos. Veruj dr koji te vodi kroz postupak i da nas obradujes uskoro sa visokom betom.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1414
28.5.2014 22:12:22   
tinki.winki
Ivanicasale,moju vto sam radila u njemackoj jer vamo i zivim.
A ovo mi je 3 i uspjesni pokusaj.
Inace bih mogla preporuciti dr. Zorana Nikolica kod njega sam bila prije nego sto sam imala ovaj zadnji pokusaj jednostavno na pregledu i moram reci de se covjek stvarno razumije u svoj posao.
Ako neko mozda nije daleko od Loznice ovo je njegova adresa*********. Mislim da je on dosti zasluzan da nam se Hvala Bogu ostvarila nasa zelja. Hvala jos jednom svima od ♡♡♡ i ja vama zelim velike betice user posted image user posted image user posted image

Ako nekoga ineteresuju podaci, neka se obrati na PP.

< Poruku je uredio jole82 RR -- 28.5.2014 22:20:51 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1415
28.5.2014 22:19:51   
IvannaM
Vece devojke evo i mene i mog izvestaja od veceras :) Bili smo na konsultacijama, nadjena cista zutog tela pa je doca odlucio da umiri jajnike. Dao mi je microgynon da pijem i primam jos neke bocke u ruku (nemam pojima koje) i primacu ih svaki dan dok mi se jajnici ne uspavaju :) Racuna da nece duze od dva meseca da traje :D

Direktna veza do poruke: 1416
28.5.2014 22:22:08   
zece
Tinki winki cestitki

Direktna veza do poruke: 1417
29.5.2014 8:19:14   
baki78
Micamaco...sad kad sam bila u Mariboru bila je devojka samnom iz Bosne. Ona ima policisticne jajnike i samo sa semom kod njih je ostvarila prvu trudnocu i sad je bila za drugu.Ispunktirali joj rekordnih 76 jajnih celija.
Ide na FET. Urade joj prvo kombnicaju IVF i ICSI pa odabru najbolje i zamrznu. U dogovori sa njima koristi terapiju.Kad se jajnici smire ona dodje na FET.

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1418
29.5.2014 9:06:47   
jess021
U problemu sam:) 26.06. sam popila poslednju tbl. Microginona, a 28.08. poceo ciklus. Po semi, od 01.06. treba da krenem sa Gonalom i Menopurom, a 26.06. idem da kontrolisem E2 i na uz, a to ce biti vec 10. dan ciklusa. Ne mogu da se setim kako je bilo prosli put, ali nesto mislim da mi je ranije kontrolisala stanje?! Ne znam da li da joj pisem sms ili je to ok?!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1419
29.5.2014 9:27:57   
jess021
Vidim da sam pobrkala datume, 26.05. sam popila poslednji Microginon i dobila 28.05., 01.06. krecem sa stimulacijom, a 06.06.idem na uz.
Sve sam u prethodnom postu izmesala, ne znam sta mi bi.
Pitanje ostaje isto!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1420
29.5.2014 9:37:34   
wivern
Jess ne brini ni ja prvih nedelju dana stimulacije nisam isla na uz, a e2 su mi vadili samo jednom u toku postupka. Samo se ti bockaj i uzivaj a mi navijamo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1421
29.5.2014 9:43:40   
jess021
Wivern draga, hvala puno!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1422
29.5.2014 11:18:56   
micamica
Hvala Vam...ja sam koristila samo puregon...i ocito da mi on nije pomogao nista... to mi je i sad novi doktor rekao da je jako slabo bilo,sad sam promeila kliniku i dao mi je diperlin +menopur..videcemo kako ce on delovati..kaze da je problem do kvaliteta jajne celije... a da li ima neke veze i do terapije,tj inekcija koje dobijes?Hvala vam puno devojke..jaka ste podrska u ovim trenucima.... ljubim vas....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1423
29.5.2014 11:30:33   
wivern
.kaze da je problem do kvaliteta jajne celije.

Micamico ovo zvuci kao da je moj doktor user posted image a nadam se i da jeste..
Ja sam zbog jc pocela ranije da pijem elevit, cisto kao pripremu..
Drzim palceve da ovo sad bude uspesno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1424
29.5.2014 11:53:38   
micamica
ii a koliko si vremenski pila_

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here