|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
20.5.2014 19:20:08   
tillia
Smejalice,super!Cestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1376
20.5.2014 19:35:24   
plačljiva
ČESTITAM DRAGA user posted image user posted image .Neka ti je laka i lepa trudnoca...user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 1377
20.5.2014 20:08:51   
uplasenaa
smejalice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1378
20.5.2014 23:35:54   
alex88
user posted image user posted image user posted image Smejalice,cestitam od srca

(odgovor članu smejalica88)
Direktna veza do poruke: 1379
21.5.2014 8:15:44   
smejalica88
Hvala vam drage moje.. Ovo je neopisiva radost user posted image e sada cekamo prvi ultrazvuk koji je za 10 dana da nam potvrde da je sve u redu,i posle mogu mirna da budem user posted image user posted image tako vam zelim da sto pre ostvarite ovo,i samo budite pozitivne i bice sve kako treba,sve doje na svoje. user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1380
21.5.2014 10:57:46   
Štetica
Smejalice user posted image user posted image user posted image .

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1381
21.5.2014 11:11:55   
vonavoj
smejalice,cestitam! zelim ti laku trudnocu!user posted image user posted image
bebana,zao mi jeuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1382
21.5.2014 22:43:30   
alex88
Slazem se sa tobom sve ce doci na svoje samo ceka svoj red,mazi svoju mrvicu ili mrvice i uzivaj u trudnoci.Nema lepseg osecaja kad nosis malo bice u stomaku.user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1383
21.5.2014 22:48:02   
zece
Bebina zal mi e smejalica cestitki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1384
23.5.2014 9:03:01   
baki78
Pozz...za nove trudnice...cestitam.....bebana zao mi je...
Moja druga Vto
Nisam ni stigla do transfera. Imala sam 4 j.c a oplodila se samo jedna.....nemamu pojma zasto se nisu oplodile. Ova jedna hm....oplodila je dva spermatozoida...kazu da to njje dobro.
Danas se vracam kuci iz Maribora neobavljena posla.

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1385
23.5.2014 9:23:25   
baby_blue
Devojke, ne znam da li je ovo u redu...treba da radim FET, i juce sam dobila, i danas se javim na kliniku gde to treba da se radi, a oni mi kazu da doktorka par dana nije tu, i zakazali mi tek za 9. dan ciklusa, u iduci petak...user posted image Da li je to u redu? Sta ako je npr. trebalo da uzimam neke lekove za pripremu endometrijuma za tih 8 dana, a ja ih ne primam?

< Poruku je uredio baby_blue -- 23.5.2014 9:25:52 >

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1386
23.5.2014 10:01:51   
Štetica
Baki78 zao mi je sto nije doslo do transfera,predpostavljam da su radili IVF cim su dva spermatozoida oplodila jednu celiju.Neznam sto ti nisu radili isci kad je vec bio mali broj celija.
Baby blu Fet se 99% radi iz prirodnog ciklusa,tako da sigurno nije kasno za uz 9dc.Ako te muci endometrijum,mozes da jedes brazilski orah cim prodje M. Srecno

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1387
23.5.2014 10:31:27   
baby_blue
Ma ne sumnjam ja u njihovu strucnost, nego mi je samo bilo cudno...jer kod klasicne vto sam isla na uz od 2. dana ciklusa, ali dobro, to je drugo...mislim da mi je ranije na predgledima uvek endometrijum bio dobar, ali sacekacemo da vidimo kakav ce sad biti...obicno mi je oko 13. dana bio oko 7,5 mm, ako se dobro secam...

< Poruku je uredio baby_blue -- 23.5.2014 10:32:00 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1388
23.5.2014 11:46:05   
plačljiva
Baby blue,ovako ja mislim da endometrijum od 7,5 mm nije najsjajniji...Što veći to bolji.Kreni odmah da jedeš brazilski orah 4-5 dnevno,cveklu i naravno da piješ po jednu limenku kvasa-on je extra za endometrijum...

Direktna veza do poruke: 1389
23.5.2014 11:55:21   
baby_blue
To je bilo ranije, bez stimulacija, nemam pojma sad kakav je i ne secam se ni bas tacno kad je koliki bio. Rekli su da dodjem 9. dana ciklusa, i tad krecemo u postupak, a mozda ce mi onda dati i neke lekove. A ti orasi pretpostavljam da ne mogu da skode.user posted image

< Poruku je uredio baby_blue -- 23.5.2014 11:59:18 >

Direktna veza do poruke: 1390
23.5.2014 12:54:56   
plačljiva
Baby,naravno da ne može ništa od toga da škodi.Sve sam ja lično isprobala u prošloj VTO.user posted image ovo sam i ja saznala na raznim forumima user posted image
Tako da ne brini što je 9 dc...Biće to dobro...

Direktna veza do poruke: 1391
23.5.2014 13:06:35   
baby_blue
Nadam se, verujem u to.user posted image

Direktna veza do poruke: 1392
23.5.2014 21:44:09   
ivanicasale
Baki zao mi sto nije doslo do transvera,ali ne odustaj.

Bebana bas mi je zao sto je tako ispalo.user posted image user posted image user posted image

Smejalice pa cestitam user posted image user posted image user posted image zelim ti skolsku trudnocu.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1393
23.5.2014 23:51:07   
tinki.winki
Drage moje,evo da se i ja javim.... 15 dan od transfera moja beta iznosi 400
user posted image user posted image [sm=bravo.gif
Sreca sreca radost user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1394
24.5.2014 9:34:14   
Meisje
IZVORNA PORUKA: Bebana17

Nažalost, moja beta je danas (četiri dana posle merenja) samo 67 (a bila je 74), što bi se reklo: dosta sam i bila trudna, najkraća trudnoća u istoriji trudnoće user posted image
Moram da proveravam betu za dva dana, nalog klinike, kao da će volšebno krenuti da se dupla...
Jbg...

user posted image user posted image user posted image
bas mi je krivo..mrzim kad se tako desi..to je i najveci strah,prvo strah od neuspeha,pa kad uspe jos gori strah da se ne desi nesto..Nista..idemo dalje,sl put mora da bude dobitno,tako je mnogima ovde!
user posted image

Tinki winki cestitam,uzivaj u user posted image

< Poruku je uredio Meisje -- 24.5.2014 9:35:09 >

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1395
24.5.2014 11:11:36   
baki78
Jeste radjena klasicna IVF....pojma nemam....verovatno zbog dobrog spermograma ili zato sto se prosli put oplodila. Bila je samo jedna upitanju jer sam radila iz prirodnog ciklusa.
Rekli su da ce sledeci put ICSI raditi....Neznam zasto je to lose sto su dva spermatozoida oplodila istovremeno jajnu celiju....to se desave i kod prirodne trudnoce i to su dvojajcani blizanci. Kazu da je to geneticka greska.
bas sam razocarana.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1396
24.5.2014 11:19:17   
baki78
baby blue///sto se tice endometrijuma///od7 do 14 mm je dobar....nemas potrebe da brinis....on je bitniji kad se radi VTOjer na osnovu.E2 velicine folikula i debljine endometrijuma odredjuju dali su jajne celije dovoljno zrele.
Sve sto ima B vit. u sebi je dobro za endometrijum.....ananas, orasi, pivo, cvekla.....meni sad u Mariboru rekli da svakog dana popijem po casu piva posle rucka zbog folikula i endometrijuma.

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1397
24.5.2014 11:28:40   
Maraj
Baki,to jeste teška genetska aberacija. A to nisu dvojajcani blizanci. Sama reći ti kaže- dva jaja a ne 2 spermatozoida.

< Poruku je uredio Maraj -- 24.5.2014 11:29:27 >

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1398
24.5.2014 11:40:21   
Maslacak15
Baki zao mi je sto se tako zavrsilouser posted image Ali pomesala si nesto, ni u jednom slucaju nije dobro da jajnu celiju oplode dva spermatozoida, tj takav embrion ni ne moze da se razvija. U slucaju dvojajnih blizanaca bude prosto dve jajne celije u ciklusu, svaka je oplodjena sa po jednim spermatozoidom. U slucaju identicnih blizanaca jedna jajna celija + 1 spermatozoid pa se embrion podeli na dva dela u stadijumu blastule. Jajna celija ima 23 hromozoma i spermatozoid 23. Tako dete dobija 46 odnosno normalan set. Ako udju dva spermatozoida to je automatski 69 hromozoma i embrionalni razvoj je nemoguc.
Nadam se da ce u sledecem pokusaju biti bolje. Nemoj da odustajes dragauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1399
24.5.2014 12:37:08   
suncica83
koliko ja zanam do jednojajcanih blizanaca dolazi kada jedan spermatozoid oplodi jednu jajnu celiju pa se ona posle podeli..tako nastaju jednojajcani blizanci...dvojajcani blizanci nastaju kada dve jajne celije budu oplodjene sa po jednim spermatozoidom

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here