|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
30.4.2014 10:21:18   
micamica
Devojke moze jednp pitanje,u nedelju sam imala transfer na peti dan,dva su mistavili..juce sam osetila dva puta kao neki grc..kao mehur neki,da le je to materica odbacila ta dva...moze li mi neko reci,molim vas!Hvala!

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 1176
30.4.2014 10:47:38   
alex88
Micamaco opusti se,normalno da dolazi do grcenja i to nemora nista da znaci,sta vise moze da znaci i usadjivanje,prerano je za sintome zato probaj da manje mislis i osluskujes svoje telo,bice ti mnogo lakse.Znam da je najteze to cekanje i da je tesko ne misliti ali .... potrudi se

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1177
30.4.2014 11:01:46   
micamica
Hvala Alex,pokusavam,ali ovo mi je treci transfer i bojim se neuspeha...ne znam vise ni kako da se ponasam..lezala sam dva dana i dosta mi je vise danas malo po kuci setam,sedim....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1178
30.4.2014 11:20:55   
alex88
bolje prosetaj malo bice ti lakse,i lezanje ubija,onda jos vise razmisljas.Uspeces ovaj put,gde si radila VTO,jer Fet?

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1179
30.4.2014 11:23:21   
micamica
Ma ako se zakacilo zakacilo se do sada,ja sam iz slovenije,ovde sam radila,sad sam imala stimulaciju,dbila sam dva na peti dan su mi stavili,ovde preporucuju tri dana bolovanje i nastavljanje sa normalnim aktivnostima......

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1180
30.4.2014 11:40:49   
wivern
Mico pokusaj da razmisljas o uspehu, i probaj da se opustis. Ja uopste nisam lezala, u prvom postupku jedan dan i uspelo je, a u drugom ni jedan- osim onih sat vremena u bolnici.
Izadji malo, pij kaficu sa drugaricama i ponasaj se kao prava user posted image jer to sad i jesi. I bice sve ok

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1181
30.4.2014 12:02:25   
micamica
Hvala vam drage moje...puno m iznaci..podrska od vas ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1182
30.4.2014 13:15:09   
sunascee
Devojke, danas sam vadila betu, 13. dan od ET, iznosi 105 user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1183
30.4.2014 13:43:12   
baki78
Bravo...cestitamuser posted image

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 1184
30.4.2014 13:45:00   
wivern
Sunasce user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1185
30.4.2014 13:53:31   
plačljiva
Sunascee,čestitam user posted image user posted image
Neka je sa srećom user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1186
30.4.2014 14:17:29   
alex88
user posted image Sunascee,cestitam od srca

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 1187
30.4.2014 14:22:58   
IvannaM
sunasceeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1188
30.4.2014 15:52:03   
maki0211
sunasce cestitam user posted image user posted image

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1189
30.4.2014 16:50:13   
smejalica88
Drage moje danas sam bila na ultrazvuk posle pet dana primanje stimulacije, na desnom jajniku imam 10 folikula od 15mm a na levom 9 od 14 mm.a endometrijum je trenutno 9,5. Smanjio mi dozu puregona sa 150 na 100 ova dva dana pa u petak opet kontrola i dogovor kada radimo aspiraciju. Sta mislite kako je stanje za sada? On rece da je zadovoljavajuce. Draga sunasce cestitam ti od srca,i tako mi je drago da si zavrsila sve u pozitivnom user posted image user posted image

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 1190
30.4.2014 16:59:19   
Štetica
Smejalice super,mozda ti u petak bude i stop,posto su prilicno veliki folikuli.Endo ti je odlican.
Sunasce cestitam.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu smejalica88)
Direktna veza do poruke: 1191
30.4.2014 21:56:11   
taraas
Cao cure,ja evo nisam ulazila dosta,nesta bila u obavezama
Cestitam sunasce,aostalima puno sreceuser posted image navijam za veliku betu...
Ja danas isla kod Motrenko,gledala nalaze,gledala,i kaze da nisam ja los pacijent sve u svemu ok,ti policisticni jajnici onaj prvi put u Prag da ne racunam jer su nas dobrooo zajebali,a dr,ok samo hiperstimulacija i rani spontani. E sad nije mi jasno,oni kazu policisticni jajnici,a ja u zivotu nisam imala ciste,bez od kad sam usla u ove protokole... INAce kaze da mi takav organizam i da dolazi do te hiperstimulacije i da ce je uvijek biti aaaaaaaaaaaaaaaa
nije mi bilo dobro kad je rekla to,al ona to nekako radi drugacije sa malom hiperstimulacijom kaze moze doc do super trudnoce,ja sam zbunjena skroz,zasto ne daju malu kolicinu da ja izbjegnem to,jer meni je zadnji put trudnoca bila iz blaste al posao plod a ja sam bila ni mrtva ni ziva
Dala mi antitjela da radim i kod geneticarauser posted image

ispitivanje na trombofilije...
Dugacka poruka al posto sam zbunjena prosto sam htjela podijelit s vaama

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1192
30.4.2014 22:05:38   
Štetica
Taraas do hiper dolazi i kod zena koje nemaju pcos,a isto se desava i da zene sa pcos prodju bez hiper,to nemoze niko da zna dok nekrene sa stimulacijom. E sad postoji opcija sa mladim,neslanim sirom i surutkom,ili kuvana belanca da se koliko toliko ublazi hiperstimulacija.
To ispitivanje trombofilija i antitela je jako dobro sto ti je dala jer mozda je neka sitnica koja je izazvala spontani a moze jednostavno da se resi,aspirinom,fraxiparinom ili tako nekim lekicem.U svakom slucaju srecno.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 1193
1.5.2014 1:21:04   
vagica.
Devojke, dali je neka od vas u svojoj rezijii kupovala lekove za vto, po nekim ok cenama i gde? Samo me ne interesuje Srbija....jer znam da kod nas sigurno nema nista povoljno. Citala sam da su dosta jeftiniji u Sloveniji, Hrvatskoj...ali da li neka od vas to provereno zna,i gde i beki naziv apoteke...Hvala vam unapred!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1194
1.5.2014 9:44:24   
wivern
U sloveniji imas povracaj pdv-a i zato su jeftiniji, ali kod njih moras imati recept za lekove. Ja sam jedan deo lekova kupila u apoteci u immo centru u bgd-u najjeftiniji su bili u januaru.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 1195
1.5.2014 13:40:23   
Dani.kv
Merional je najjeftiniji u Madjarskoj a i dobre cene su u Leskovcu

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1196
1.5.2014 15:50:41   
baki78
nove cjene ampula u MB
Gonal F 900 =u njemu je 12 amp a 75ie ---------331,75 EUR
Gonal F 450 =u njemu je 6 amp a 75ie---------166,17EUR

Gonal F 75 = -------28,16 EUR
Menopure =--------20,70EUR
Cetrotide 0,25 =-------38,86EUR
U Madjarskoj je jeftiniji Menopur tj Menoral

Imas Igor apoeteku u BG oni su najjeftiniji Menopur 2115,00 i gonal f 75 2949.00 stim ako slucajno ti ostanu amp. sacuvas fiskalni racun i mozes kod njih da vratis.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1197
1.5.2014 16:04:11   
taraas
Hvala ti Stefice na informacijama,al jel mi mozes rec kada se to pije taj sir i surutkai bjelanaca,sta treba da radim,koliko da pijem itd...
da pokusam i to eto kad ako Bogda krenem sa ovim...

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1198
1.5.2014 22:30:17   
vagica.
Hvalana odgovorima :)
Apoteku Igor sam vec zvala....po ovome sto ste mi napisale jedino je jeftinija Slovenija,videcu za Hrvatsku da nadjem nekoga da mi proveri. Igor mi je skup jer je u Bisu,gde bi radila vto, npr. Menopur sa davanjem inekcije 2500,pa mi se onda i ne isplati puno. E da...jos cu priveriti i Leskovac,posto sam Leskovcanka :) pa cu onda preci na Austriju i Grcku i Englesku...videla sam da u UK moze npr.menopur da se nadje za 15ak eura i salju....cisto da imate na umu kome zatreba.

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 1199
1.5.2014 22:32:18   
vagica.
Izvini wiwern....recep njihovog lekara ili moze nas iz Srbije?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here