|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
6.5.2014 13:01:21   
Meisje
Bebana drzim figeuser posted image I u pravu je doktor,najbolje nista ne znati i onda se iznenadis za 2 nedelje,heheheuser posted image user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1226
7.5.2014 10:37:10   
17 joka
Trudnicama cestitamuser posted image onima koji ofeliju lepe vesti nacijama svim srcem i sve bas jako puno user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1227
7.5.2014 10:44:04   
17 joka
Placljiva mila moja sad procitah CESTITAM od srca konacno ostvarena zelja. Nemogu opisati koliko mi je drago suze mi krenule bice i na UZ sve super user posted image user posted image user posted image a Bebana user posted image jako

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1228
7.5.2014 10:47:55   
dunja RR
Bebanče, jaooo, pozdravljamo moj eskimko i ja tebe i tvog borca, i želimo vam da rastete, i rastete user posted image
I bravo za posao, to je i kod mene dobitna kombinacija, ja inače još radim user posted image

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Drage moje, vratih se juče iz Valjeva u 9 uveče (kad idem sa mužem to mora da bude uz bezbroj usputnih stajanja), iako smo završili sve do 17h na klinici. Naravno, eskimčić je bio dobro kada su ga poslednji put gledali na klinici, nadam se da je još živ i da mu je lepo tamo gde je sad i da je rešio da se rodi user posted image  kroz devet meseci.
A sad ostaje čekanje, ali ovog puta sam rešila da se odmah vratim na posao (i sad sam na poslu), pa mi neće teško pasti ovih par dana (projuriće, s obzirom na tempo koji ovde imam).
Doktor je u poverenju rekao mom mužu da je nevolja kada je žena pametna i kad puno toga zna (pa i ovoj priči) jer se mnogo lakše ostaje trudan kad ništa ne znaš user posted image
Rešila sam da zaglupavim do koske, valjda će da upali (samo da ne dobijem otkaz zbog toga :))

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1229
7.5.2014 10:50:11   
Lepterija
Protiv bolova posle aspiracije moze sve sto u sebi nema brufen.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1230
7.5.2014 11:04:45   
alex88
Micamaco kad radis betu?navijamo za user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1231
7.5.2014 11:56:01   
bubili023
Drage moje cekalice,
Nije me bilo neko vreme, odmarala sam od svega...
Prosli smo komisiju 11.02. i konacno smo dobili poziv da se javimo na Betaniju 12.05. user posted image
E sad, kazite mi kako izgleda taj prvi sastanak? Ja bih ponovila i briseve pa ne znam da li imam vremena?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1232
7.5.2014 12:22:52   
plačljiva
17 joka,hvala do neba!!!user posted image

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 1233
7.5.2014 14:10:59   
jess021

IZVORNA PORUKA: bubili023

Drage moje cekalice,
Nije me bilo neko vreme, odmarala sam od svega...
Prosli smo komisiju 11.02. i konacno smo dobili poziv da se javimo na Betaniju 12.05. user posted image
E sad, kazite mi kako izgleda taj prvi sastanak? Ja bih ponovila i briseve pa ne znam da li imam vremena?

Bubili, na prvom sastanku ce ti uzeti sve podatke i nalaze da upisu u istoriju i onda ce ti tvoj doktor, zavisno od tvojih nalaza odrediti terapiju. Npr. ja sam imala pozivno pismo za 28.04. i rekla mi je da od drugog dana ciklusa krecem sa Microginonom, na 5. tbl pocinjem sa Dipherelinom i 26.05. ujutro vadim krv, pa na uz i zavisno rezultata krecem sa stimulacijom...

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 1234
7.5.2014 21:58:34   
mine
placljiva nije vise placljiva....cestitam. Jako mi je drago.
IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje,evo da vam se i ja javim...user posted image Posle 6 godina lečenja,suza,stresova i nerviranja moja druga VTO je uspešna...
Danas mi je beta 12 dan od transfera 216 user posted image Nemogu da verujem...
Hvala Vam na podršci i što ste bile uz mene,a posebno ljubim wivernuser posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1235
7.5.2014 22:13:03   
IvannaM
placljiva user posted image user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1236
7.5.2014 22:17:50   
Ivanka 75
Placljiva user posted image user posted image

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1237
8.5.2014 10:09:21   
plačljiva
Drage moje,hvala vam na ovolikim čestitkama user posted image ,konačno i ja user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1238
8.5.2014 17:10:47   
suncica83
sta li se desava sa micamica...ne javlja se

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1239
8.5.2014 17:14:34   
Žapkić
Plačljiva, čestitam, draga!!!! Baš sam se obradovala... Zbog nekih ličnih problema, dugo me nije bilo na forumu, i sad uđoh i tako me lepa vest odmah dočeka!!!!
user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 1240
8.5.2014 17:25:20   
micamica
hejj tu sam ja..pratim ja vas...nego ne opterecujem se simptomima,u ponedeljak bi trebalo da vadim betu nadam se da cu je docekati,a osecam ono kao da cu dobiti takav osecaj... pljacljiva cestitam ti od srca....sve mi cemo jednog dana docekati to..verujem..samo je pitanje dana....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1241
8.5.2014 17:46:38   
suncica83
nemi je danas treci dan ciklusa..doktorka mi je rekla da se javim iduci mesec cim dobijem i krecem u postupak...treba da ostavim cigarete...joj kako cu

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1242
8.5.2014 17:46:40   
smejalica88
Drage moje samo da vam javim danas je bio transfer i odlicno je prosao,vratili mi tri osmoclijska embriona,kaze biolog da su svi odlicni i isti i sada sledi ono cekanje. Sve koje krecu u postupak zelim srecu i samo opusteno,bez nervoze.. user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1243
8.5.2014 17:49:53   
micamica
ma samo opusteno :D meni su dva puta probali sa extra blastocistom,ali nije uspelo,sad su mi stavili dva embriona tj morule stanje pred blastocistu,pa videcemo kako ce biti...

(odgovor članu smejalica88)
Direktna veza do poruke: 1244
8.5.2014 17:50:12   
suncica83
Srecno smejalice

Direktna veza do poruke: 1245
8.5.2014 17:52:20   
suncica83
jaooo vi se razumete i u stanja embriona...ja to necu ni da znam...uh necu da se opterecujem... treba imati poverenje u doktora i ne razmisljati previse

Direktna veza do poruke: 1246
8.5.2014 18:03:32   
alex88
user posted image Smejalice,bice to dobro!
Micamaco navijam jako za ponedeljakuser posted image

Direktna veza do poruke: 1247
8.5.2014 18:05:22   
smejalica88
Nemoj da razmiljas previse ili tj uopste radis kako ti kazu i to je to,zato su oni doktori user posted image Ma ja sam opstena sve vreme pa kako bude,ne moze se protiv toga..

Direktna veza do poruke: 1248
8.5.2014 18:13:15   
suncica83
ma naravno ne treba se opterecivati..pogotovo stvarima na koje ne mozemo da uticemo..bolje onda i da ne znamo...samo da se dzabe nerviramo i opterecujemo sa tim..ja treba da ostavim cigare..eto to je do mene..inace evo jeden high quality food :)

Direktna veza do poruke: 1249
8.5.2014 20:18:03   
wivern

IZVORNA PORUKA: suncica83

jaooo vi se razumete i u stanja embriona...ja to necu ni da znam...uh necu da se opterecujem... treba imati poverenje u doktora i ne razmisljati previse

E ovo je pravo razmisljanje, stanja embriona ne garantuju uspeh...
Suncica za pusenje drzim fige da uspes. MM uspeo pred poslednju VTO i kad smo sve zavrsili evo ga pusi opet kao turcin user posted image a od septembra do kraja februara nije popusio ni jednu cigaretu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here