|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
25.4.2014 16:02:07   
suncica83
jao Maki ta mi je informacija bas trebala.. i ja sam prosla drugostepenu komisisju i bas razmisljam kada li ce zvati. molim te daj mi broj rzzo na koji ih zoves

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 1151
25.4.2014 16:09:43   
suncica83
rfzo

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 1152
25.4.2014 18:21:22   
IvannaM
Devojke fond je poceo da anketira zene od januara i februara za klinike, tako je meni rekla zena iz fonda kad sam zvala, tako da spremaju opet da rasciste guzvu pa cemo uskoro doci na red :)

Direktna veza do poruke: 1153
28.4.2014 10:18:43   
maki0211
Broj na koji sam ja zvala je 011/2053617 i meni su rekli da pozovem sad u maju a eto komisiju sam prosla u aprilu,tako da verujem da ide brzo ;) :)

Direktna veza do poruke: 1154
28.4.2014 12:35:21   
Snekile7
Placljiva, cestitam, sve najnaj ti zelim. Devojke, danas sam bila u fondu onom na Dedinju, i bogami meni tamo rekose da se ceka, sto se tice Fronta, npr. cekaju jos neke zene koje su prosle drugostepenu u junu 2013. Nista mi nije jasno, svuda razlicite info. Zatim u Visegradskoj jesu poceli da zamrzavaju embrione, ne placa se nista, ali se placa odmrzavanje, zna li neko koliko moze to biti? Sto se Fronta tice, trebalo bi mozda poceti od septembra zamrzavanje, a za cekanje, ne znam ni sama, razlicite informacije. Znam da sada anketiraju zene jedino one koje imaju 40 god. Tako mi rekose.

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 1155
28.4.2014 13:20:03   
plačljiva
SNEKILE HVALA TI PUNO user posted image

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1156
28.4.2014 13:50:33   
maki0211
Devojke da li je mozda neka od vas imala problem sa visokim rezultatom amh???Naime prosla sam drugostepenu to nije predstavljalo problem ali moze napraviti problem posle jer kaze doktorka da mogu imati i 50 jajnih celija :( uradila sam ponovo analizu pa sad cekam rezultat danas jer prosto je i doktorki cudno jer imam redovne ovulacije i menstruacije a to ne ide jedno sa drugim,uglavnom su pcos dijagnoza povisenog amh

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1157
28.4.2014 14:05:16   
IvannaM
Stvarno daju razlicite informacije, meni su pre 6 dana rekli da anketiraju zene od januara i februara, a godine mi nisu spominjali

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 1158
28.4.2014 15:56:52   
suncica83
sad su me zvali iz rfzo i pitali da li zelim privatnu kliniku s obzirom da u frontu necu doci na red do septembra..zamolila sam je da me pozove sutra da u medjuvremenu razmislim koju cu privatnu. punim 40 u decembru

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1159
28.4.2014 16:38:43   
wivern
Suncice meni to zvuci i kao bolja opcija, ako nista drugo ono zbog eskima.
Evo i placljivu su isto zvali da se odluci za privatne i eto je sad nasa user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1160
28.4.2014 16:42:22   
plačljiva
Tako je wivuser posted image ja sam prošla drugostepenu u Višegradskoj,i zvali me da mi ponude privatnike i ja odabrala privatnu kliniku i hvala im do neba,hvala i Bogu,ali privatnici su stvarno bolje organizovani...user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1161
28.4.2014 16:56:42   
Anoniman
Devojke da vas pitam..trebala sam proci tri ineminacije pa da onda idem na vantelesnu...Jedini moj problem sto sam imala malo vislji tsh i amh nizak nazalost...user posted image
u medjuvremenu sam ciklus pred inseminaciju ostala trudna...i to je bio pobacaj.ali od tada nista..da li i mi imamo pravo i dalje na te postupke od strane troska drzave i koliko opet vremena treba da prodje ako ne ostavrim trudnocu da se javim,isla bi u N.Sad u Gak??

Direktna veza do poruke: 1162
28.4.2014 17:03:30   
plačljiva
Moj savet je da nađeš prvo dobrog endokrinologa.TSH je jako bitan hormon,jako važan.Nije dobro ako je visok,izaziva pobačaje i neuspele VTO.Moj savet je da prvo dobiješ terapiju za štitnu pa onda da radiš sve ostalo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1163
28.4.2014 17:14:12   
Anoniman
hvala.sada stalno kontrolisem tsh i vodimo racuna da bude oko 2-2,5 bas taj mesec kad sam i ostala trudna sam bila spustila tsh...doktori misle da zbog toga sve potice i sterilitet i pobacaj...dok drugi misle da to nema veze i da su zene ostajale trudne i sa vecim tsh-om..mene samo brine ako mi ne budu dali u drzavnoj da radim,a i prirodno ne ostanem sta da radim dalje...

(odgovor članu plačljiva)
  Direktna veza do poruke: 1164
28.4.2014 17:59:49   
maki0211
a kad si ti prosla drugostepenu komisiju?

Direktna veza do poruke: 1165
28.4.2014 22:32:44   
suncica83
maki drugostepenu sam imala zakazanu za 18 mart..medjutim imala sam dopunsku 16 april..tada sam prosla i taj dan su poslali odobrenje u rfzo..i danas su me zvali...vrlo brzo

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 1166
28.4.2014 22:34:02   
suncica83
wivern ne znam sta da kazem..meni se jako svidja front..ali ipak cu ici u privatnu, jer ide brze

Direktna veza do poruke: 1167
29.4.2014 8:44:42   
baby_blue
Ja sam najzad dobila, posle dva meseca od Diferelina i juce sam bila na klinici, i uskoro pocinjemo sa FET-om. user posted image Doduse, tek za mesec dana, jer prvo moram da pijem Mikroginon, jer mi je izasla opet neka cista na jajniku...bedak, pitam se zasto sam onda uopste operisana kad to non stop izlazi, cak i pod dejstvom te inekcije...no, nema veze, necu da me bilo sta obeshrabri. Od sledeceg ciklusa pocinjemo. user posted image

< Poruku je uredio baby_blue -- 29.4.2014 8:46:02 >

Direktna veza do poruke: 1168
29.4.2014 9:38:43   
suncica83
ljubazan glasic me zove jutros..po dogovoru (iz rfzo) pita da li sam se odlucila za kliniku..ja kazem da jesam..ona mi kaze posle praznika salju u kliniku..zatim oni njima odgovaraju..ona mi kaze misli da ce to vrlo brzo ici...uh...

< Poruku je uredio suncica83 -- 29.4.2014 9:39:09 >

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1169
29.4.2014 9:45:58   
wivern
Suncice to je to user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1170
29.4.2014 11:28:37   
maki0211
Suncice cestitam jos malo samo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1171
29.4.2014 14:26:57   
baki78
Suncice samo napred...udahni duboko. opustise i otvori ta vrata ...mislim na kliniku...drzim ti palceve
Danas idem po reziltate spermograma...muz me vec dva puta zove...jesi isla? kao da je problem kod njega...
Posle praznika idem na kontrolu hormona i UZ....toliko sam preplasena i konstatno sam u nekom grcu. Nemamp pojma sta da ocekujem.
KOd prve VTOsam bila opustena...verovala doktorki i sebi a sad....nemam poverenja ni u prof. Vlaisavljevica a ni sebe bas nesto

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 1172
29.4.2014 14:37:16   
wivern
nemam poverenja ni u prof. Vlaisavljevica a ni sebe bas nesto

Nadji drugog lekara, nemoj ici kod njega ako mu ne verujes.
Za ovako veliku stvar nikada sebe ne bih mogla staviti u ruke nekome u koga nemam poverenja.

Honey, I'm Home

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1173
29.4.2014 14:58:56   
baki78
Ma u pocetku tj na konsultaciji je sve bilo super...mislim da sam dobila krila i letela sve do ovog meseca.....od proslog meseca sam na OK uradim kontrolni FSHpre toga i jos samo da kaze sta od stimulacije....FSHje izuzetno visok bio 18.8 pa pao na 16.7 kad on odjedno menja pricu...mozda je bolje da sacekamo sledeci ciklus ili da radite iz prirodno i bla bla....pa posle rasprave kaze da nije hteo da prekine nego da nas obavesti sta sve moze da se desi.....uglavnom sklopimo dogovro sta i kako dalje...ma sve mi ide traljavo ovog puta...od angine koju sam vukla od septebra do januara sa upaljenim jednjakom , gorusicama, oticanjem vrata sa desne strade i lifnim zlezdama do vag. briseva sa bakterijom...koje uzgrad prvi put u zivotu imam....
Sad je dve ok sto se toga tice....ma mozda je ovakvo moje stanje prema svemu tome posledica ovog Mikorgynona..od kako ga pijem stalno sam u nekom bedaku...staticna sam, troma i sve me mrzi

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1174
29.4.2014 18:35:20   
suncica83
hvala cure na podrsci...izvestavam dalji tok dogadjaja :)

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here