|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
4.4.2014 19:57:43   
17 joka
Mina, za veliku betuuser posted image

Placljiva bice to sve ok i ovaj put uspesnouser posted image

Sanjaliceuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 876
5.4.2014 11:41:35   
vagica.
Devjke...treba mi mala pomoc! Kakvi su ovo rezultati:
Prl 136,63. 108,78-557,13
E2 608,00. 77-921
Pg 0,80. 0,32-0,95
Test 0,65. 0,45-3,74
Lh 1,51. 2,39-6,60
Fsh 1,68. 3,35-21,63
Cini mi se sve ok,osim lg i fsh! Sta znace kad su ispod normale?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 877
5.4.2014 16:40:50   
ivanicasale
Vagice ja mislim da su oni zaduzeni za jajne celije i njihovo sazrevanje,ostali su ok.Javice ti se neka cura koja je imala iskustva sa tim.Mislim da je Alex88 imala smanjen LH i FSH,mozda gresim?!

Sanjalice jako mi je zao ne mogu ti opisati koliko user posted image user posted image ali nemoj da odustajes samo napred.Ne znam sta si radila od analiza ali pitaj lekara koji ti je vodio vto.Gde si ti bese radila vto?

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 878
5.4.2014 17:16:42   
vagica.
Hvala ivanicasale user posted image .....nadam se da ce neko znati blize o cemu se tu radi i da li je i koliko lose!

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 879
5.4.2014 17:36:14   
Maslacak15
Vagice u kom delu ciklusa su radjeni rezultati. Ako su radjeni sredinom ciklusa pre ovulacije onda su prilicno OK.

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 880
5.4.2014 17:49:23   
zece
Ako ti se na13den od ciklus napraveni toa znaci oti ovoj mesac nemas ovulacija I kaj mene bea nizki no ne primam terapija oti sega veke spremam dokumentI za vtoro vto

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 881
5.4.2014 19:00:25   
vagica.
Maslacak....4dc....a jel nije nesti lose sto su mi lh i fsh nizi od normale? Pre 2 god kad sam ih radila bili su oko 6....

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 882
5.4.2014 19:59:14   
Maslacak15
Niski su verovatno zbog estradiola vagice. On je bas previsok za 4 dan ciklusa. Toliki estradiol je obicno pred samu ovulaciju. Trebalo bi da bude oko 200 pmol... Neznam sta se desava, tesko je reci bez ultrazvuka, ali to znaci da vec imas neki folikul koji proizvodi toliki estradiol tako rano. Puno te pozdravljam.

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 883
5.4.2014 20:34:21   
Sanjalica1980
Ivanicasale user posted image

Vto sam radila u Jevremovoj. Sve moguce analize sam radila i dobri su rezultati. Nisu nasli nijedan razlog za neuspeh.

Ja sam se jedino brinula zbog mojih zatvorenih jajovoda. Radjena mi je operacija 2012 i bili su prohodni ali su tri meseca nakon toga srasli i opet nisu bili prohodni.
Od tada se brinem da se opet ne napravi hidrasalpinks jer znam da on smeta ali dr mi je sada posle aspiracije rekla da je sve ok. Da nema tecnosti.
Nadam se da to dobro proveravaju.
Idem u maju opet na fet ako mi odobri lekarka.

Devojke hvala vam na podrsci user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 884
5.4.2014 20:44:20   
vagica.

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Niski su verovatno zbog estradiola vagice. On je bas previsok za 4 dan ciklusa. Toliki estradiol je obicno pred samu ovulaciju. Trebalo bi da bude oko 200 pmol... Neznam sta se desava, tesko je reci bez ultrazvuka, ali to znaci da vec imas neki folikul koji proizvodi toliki estradiol tako rano. Puno te pozdravljam.

Hvala u svakim slucaju! Ici od pon do moje dr da vidim sta i kako! Hvala jos.jednom!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 885
5.4.2014 20:45:57   
Trcosava
Devojke, imamo novu članicu - prebacila sam njen post ovde.

IZVORNA PORUKA: taraas

da,posto sam vidjela da sam uspijela sad da pitam ako ko ima iskustva. Uzela sam da uradim test 5 dana od transfera i naravno negativanal druga crta jako,al bas jako blijeda,skoro se ne vidi ako ne zagledas dobro.Vracena dva embriona,blastice,..Dal sam prerano uradila test?
Inace prvi put ivf.sam imala dosta komplikacija,od pocetka punkcije,dje su me jedva probudili,pa padanja u nesvjest i svega neceg.Prokrvarila 5 dan od transfera sto dr.nije bilo jasno,ipak beta pokazala trudnocu koja je rasla pravilno.Krvarenje stalo,posle dr.padanja u nesvjest 8 dan
transfera. opet obilno krvarenje,beta opet raste normalno... zavrsavam u bolnici na sumnju da je vanmatericna. Tako 8 dana mucenja i svega i nista od toga,sam izadjem iz bolnice i odem dr.koji je inace radio ivf. nista od vanmatericne,samo je lijevi jajnik krvario jer je bio dosta izbockan tokom punkcije i zbog hiperstimulacije se plod koji se bio zakacio nije mogao opstat. Sve je samo otisli,nije bilo potrebe za kiretazom.Ostala su dva smznuta i to su mi vratili i sad cekam sta ce biti,inace vraceni su u prirodnom ciklusu,bez ikakvih dr.tableta i stimulacije....to je to od mene...

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.4.2014 20:46:20 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 886
5.4.2014 21:11:07   
alex88
Meni je snizen Lh,videcu kad krenem sa postupkom da li ce mi ukljuciti neku terapiju.

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 887
5.4.2014 21:26:58   
Sanjalica1980
Draga taraas,ja mislim da si uradila bas rano test,pogotovo taj kucni. Implantacija se desava od 6-12 dana sto znaci da je to kod tebe od 2-7 det. Tek posle toga se pocinju oslobadjati odredjene kolicine hcg.
Po meni ne treba raditi ni betu pre 11dana ako je blasta.
Samo se bezveze nerviras i operecujes da li je ok ili nije.

Uradi betu iz krvi za nekih 8 dana pa ces videti.

Srecno user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 888
5.4.2014 22:24:05   
taraas
Pa Sanjalice ne znam,ja se nadam da sam rano,i da ce biti sve ok.A dr.mi je rekao da mogu uraditi 12 dan od transfera s obzirom da su embrioni zamrznuti 5 dan... u blastocisi, Inace kod mene sve ok,suprug imao malo los spermogram,operisao varicolu,nalaz bio bolji al do trudnoce nije dolazilo...ubi me ovo iscekivanje i sve sestru pitam kako je njoj bilo,jer je ona prosle godine dobila isto ivf dva divna djecaka,duse kekine su touser posted image ,pa sve uporedjujem simptome s njom ha ha uzas

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 889
5.4.2014 22:34:01   
zece
Ako e nizok lh znaci nema ovulacija I kaj mene se nizki I estradiolot I lh

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 890
5.4.2014 22:51:30   
taraas
e da,sad mjerim temperaturu,uopste nije skocila 35.40 ne znam jel i za to rano...user posted image
samo da ne dodjeuser posted image da se totalno razocaram,kazem kad je uspjelo da se zakaci pod hiperstimulacijom,i kad sam ja bilo totalno lose,valjda ce i sad. user posted image Inace ja sam stalno citala ove forume,iskustva i sve ostalo,al nekak nikako da se uclanim,i sad me frka uhvatila i odlucila danas,reko mozda ce mi bit lakse kad sa vama podijelim iskustvauser posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 891
5.4.2014 23:06:12   
alex88
Dobrodosla Taras,slazem se da je jos uvek rano i za test i za betu.Jeste u celoj prici to cekanje najteze i cini se kao vecnost ali pokusaj da se makar malo opustis.Navijamo za veliku betuuser posted image

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 892
5.4.2014 23:42:55   
Chipsy
Draga Sanjalice, tako mi je zaouser posted image user posted image
Ne odustaj, draga, tvoji snovi ce se ostvaritiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 893
6.4.2014 0:20:07   
Sanjalica1980
Chipsy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 894
6.4.2014 10:00:15   
mina@
Dobro jutro devojke, da as pozdravim i da vam se javim. Prvi dan nakon et sam prelezala, bas sam bila disciplinovana
user posted image user posted image user posted image a juce odnosno drugi dan od et imala sam predavanje i presedela 4 sata, malo sam i set_ala, samo ne korixtim trbusne misice, ne dizem nista tesko, pa malo leskarim. Trudim se da budem normalna user posted image . Imam boluckanja u stomaku ali to je valjda normalno, vise me oli zeludac od svih lekova koje pijem.
Draga Sanjalice bas mi je zao sto nije uspelo, jer kada uspe nekoj od nas to znaci da je procenat veliki i inda se sve nadamo uspehu. Ali mora da dodje i nasih pet minuta i vreme za nase user posted image user posted image

< Poruku je uredio mina@ -- 6.4.2014 10:03:20 >

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 895
6.4.2014 19:17:11   
Štetica
Mina navijam da nas obradujes za 10dana.Posto pijes Pronizon,poci da pijes 2-3 case mleka dnevno,jer on je bas tezak za zeludac.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 896
6.4.2014 19:38:59   
taraas
Cure drage dal ima neka kojoj je uspio fet i kakvi su simptomi bili? Mene sve boli,tj isti su kao kad treba da dobijem,a betu radim u Srijedu. Osim stomaka,i bolova u krstima ponekad me nesta fisne u stomaku i kao jajnici,i prekjuce ujutru takav bol u dnu stomaka kao da me neko nozem ubo,i to je trajalo 1 minu ,dva i popustilo,ves mi je stalno mokar al ajd kazem to mozda od utrogestana...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 897
6.4.2014 22:09:39   
17 joka
kod svakog je sve to drugacije, sve su to simtomi i za jedno i za drugo, ja ipak imam jako lep osecaj i mislim da si nam ti user posted image sto ce pokazati i velika beta u wsredu.
i naravno ovaj put je onaj praviuser posted image

Mina, jako jako navija svim srcem user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 898
6.4.2014 22:15:02   
taraas
user posted image hvala Joke,kako kazu iz tvojih u Bozije usi...
JA SE nadam da ipak mozda jeste jer to probadanje nisam imala pred menzis,plus,pvi dan transfera navece i treci,imala sam kao neki braon iccjedak,al jako malo. Sestra kaze da su se mozda tada ugnjezdiliuser posted image jer je i njoj tako bilo,pa se bas jako nadam da jeste...
Joj cure dabogda sve zatrudnile brzouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 899
7.4.2014 2:09:32   
Dani.kv
Poz za sve devojke. Daci cestitam a za ostale navijam da budu budne i da se drze sa svojim bebama kao ja sada. Da se ukljucim u diskusiju oko Vlaisavljevica. Covek je majstor svog zanata i nista ne bi prepustio slucaju. Ja sam uzimala merional i to zbog ceneuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Kontracepcija
elenica4ever

Koju kontracepciju koristite drage dame?

Prezervativ (42%)

Tablete (11%)

Neku drugu (47%)

Ukupan broj glasova: 36

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here