Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.4.2014 15:50:09
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Moja beta je danas, 12 dnt 806 Dacika ja tek sad videh Cestitam draga i zelim ti da se konacno odmoris i uzivas u sreci i trudnickim danima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.4.2014 16:51:18
|
|
|
|
micamica
|
Devojke zanima me kolika je uspesnos drugog postupka,ostupak sa terapijom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.4.2014 18:15:30
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: micamica Devojke zanima me kolika je uspesnos drugog postupka,ostupak sa terapijom? mislim da se uspesnost ne meri time ko je na kakvom protokolu.Ja mislim da to nema veze,ja sam bila i na kratkom(Spebo-Beta 1.47 ) i na ugom(KC Nis 1.06) i na zalost nije mi uspelo ni na jednom.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.4.2014 22:13:55
|
|
|
|
plačljiva
|
Sanjalice1980 negde sam na sredini stimulacije...Ali traljavo,tako se bar meni čini...Slabo raste prokleti estradiol... A što se tiče uspešnosti drugog postupka nema pravila...Viša sila odlučuje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.4.2014 22:26:58
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva to se tek zahuktava kod tebe....krene sporo ali na kraju budu Ja sam ubedjena u uspeh A za uspeh na zalost nije bitan ni pokusaj, ni blasta nego, sto bi rekao dr, mora i da nas pogleda onaj odozgo :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.4.2014 23:40:28
|
|
|
|
mina@
|
Devojke samo da vam se javim. Dosl sam kuci sa tri bebe, vracene su drugog dana i dr kaze da su super. Tri su ostala na zamrzavanje. Pitanje za vas koje primate fraxi, da li prilikom davanja se pravi plih ili treba igla dublje da udje????? Pozzzzzz
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 8:21:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mina, super za bebe . Cekale smo da se javis Sto se tice fraxiparina,ja sebe bocnem skroz do kraja. Igla udje cela. E sada ja imam salca na stomaku pa to i nije neki problem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 9:05:31
|
|
|
|
plačljiva
|
Mina fraxiparin se daje pod pravim uglom i time izbegavaš pojavu modrica na stomaku.Takodje,poželjno je da udje cela igla,ako imaš malo više masnog tkiva na stomaku... Sanjalice1980,ima li simptoma draga?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 9:22:16
|
|
|
|
mina@
|
Hvala drage moje. Veceras cu celu iglu da ubodem, sinoc sam dala vise potkozno, kao superfakt i pojavio se onaj plih ali veceras cu celu iglu u salce..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 9:35:49
|
|
|
|
plačljiva
|
Sreća te imamo salce Gde si radila VTO?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 9:59:26
|
|
|
|
Snekile7
|
Samo da se upisem, devojke, zelim nam svima visoke bete.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 10:29:34
|
|
|
|
mina@
|
Radila sam u klinici Kovacevic......
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 12:15:14
|
|
|
|
smejalica88
|
Drage imam jedno pitanjce za vas,da li je neka imala slican slucaj. Pijem mikrogin i na pola kutije je dosla a ne bi trebalo,ja nazvala kliniku jer u ponedeljak bi trebalo da idem da mi ukljuce diferelin da pocnem da primam,ona sestra mi rece da pijem po dve tablete dnevno dok ne stane krvarenje. Sada me zanima da je neko imao iskustvo slicno i da li tako treba? I da li to nesto menja? Poz za sve devojke i svima zelim da sto pre dobiju svoje bebice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 12:26:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Devojke, moja beta je opet negativna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 12:28:10
|
|
|
|
Lepterija
|
Smejalice, meni se desilo sa drugom kontracepcijom, novinete su bile u pitanju. to znaci da je mikroginon slab za tebe, pa su ti duplirali dozu i trebalo bi da stane krvarenje. Nista strasno, mnogima se desava! Sanjalice, zao mi je, oporavak pa u nove pobede
< Poruku je uredio Lepterija -- 4.4.2014 12:29:40 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 12:51:43
|
|
|
|
mamica3
|
sanjalice,zao mi je ...budi jaka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 13:04:43
|
|
|
|
plačljiva
|
Sanjalice1980 moramo dalje,teško jeste ali nema predaje...Imaćemo sve odavde decu,samo je pitanje vremena,trenutka...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 13:17:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro sam ali pocinjem malo da se brinem. Imam 4 neuspele vto a razloge za to nisu nasli. Ne znam sta vise od nalaza mogu da uradim i kako da se spremim za sledecu. Sve vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 13:29:42
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 14:00:32
|
|
|
|
wivern
|
Sanjaloce bas mi je zao....na zalost razlog se ne zna i niko ne moze da ti garantuje sta je siguran problem. Treba samo biti uporan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 14:28:13
|
|
|
|
Fibi82
|
Sanjalice, zao mi je mnogo..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 14:44:27
|
|
|
|
tillia
|
Sanjalice,bas mi je zao.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 16:44:54
|
|
|
|
momaka
|
cao devojke evo mene malo na forumu ja jos nisam nigde krenula cekam da mi se stitna stabilizuje pa onda .... ako nekoj devojci treba utrogestan imam 1 kutiju i iz jedne sam popila 4 kom ako nekom treba nek se javi pa da se dogovorimo traje do septembra 2014 steta da bacim ako mogu nekom da pomognem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 18:16:49
|
|
|
|
uplasenaa
|
smejalice88 i meni se isto dogodilo sa mikroginonom pila sam duplu dozu 10dana krvarenje mi nije stalo endometrijum mi se debljao i pored duple doze i drJasmina mi je odlozila vto za februar vec na sledecem uz je bilo sve ok sanjalice zao mi je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.4.2014 19:27:49
|
|
|
|
alex88
|
sanjalice zao mi je
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Implant???HoneyDa li ste za implant kao vrstu kontracepcije? (kakvo je vase misljenje o implantima i da li ste ih koristili)Da (
30%)
Ne (
70%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!