|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
2.4.2014 12:58:17   
baki78
Pa jako se dvoumim...Pitala sestru Jasnu i ona mi tako rekla...da su oba leka dobra i da zavisi od mojim finansija.
Ma mene muci jer ima visok FSH a Gonal je cist FSH dok je Menopur mesavina FSHiLH hormona. Profesor nije tu do 10.4

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 826
2.4.2014 13:02:08   
dunja RR
Ju, pa ja mislim da Gonal i Menopur nikako nisu jedno isto. Merional i menopur su isti.
Meni je gonal bio strogo zabranjen zbog endometrioze i hormonskog statusa, te nikako nije dolazio u obzir, a u prvoj VTO sam primala merional, u drugoj menopur, u kombinaciji sa suprefactom.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 827
2.4.2014 13:06:21   
wivern
Baki profesor ti je dao opciju da sama odlucis shodno tvojim finansijama, znaci da veruje u oba leka. Po meni jako je bitno da verujes lekaru kod koga ides inace nema svrhe, ne mislim samo za prof. Vlaisavljevica nego uopste.
On je barem toliko otvoren i na sva pitanja daje odgovor, sledeci put ga lepo ispitaj sve sto ti nije jasno i sve sto te interesuje da se ne bi bzvz nervirala sta i kako dalje.
Zelim ti puno srece.
Dunjci da li mislis da bi profesor lupio da sam odaberes lek osim ako nije siguran da zna sta radi?

< Poruku je uredio wivern -- 2.4.2014 13:07:50 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 828
2.4.2014 13:20:43   
baki78
Pa ja nemam pa nemam para ..ali snacicu se kako za sve tako i za ostalo.hihiih.
Njemu ite kako verujem.Ovde nece niko da mi radi VTO sa stimulacijom samo iz prirodnog. On je pristao tj. bili na konsultaciji kod njega i pitali kakva je procedura za prirodnjak sto se njih tice. Kad on covek kaze pa kod vas ima svrhe probati sa stimulacijom jer jajnici jos uvek dobro rade bez obzira na sliku hormona. Prirodnjak sam radila sa Menopurom bas zbog te mesavine hormona jer on kao hoce da poboljsa kvalitet jc. Strah me da Gonal ne naduva folikulu koji ce biti prazni....jer on valjda sluzi za rast folikula ali i ne za kvalitet jc koliko sam uspela da skapiram.
Iprosli put sam primala Cetrodite0.25 i sad isto stoje u terapiji.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 829
2.4.2014 13:23:18   
wivern
E onda znas sta ti je ciniti user posted image , u pravim si rukama.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 830
2.4.2014 13:28:08   
baki78
Iskreno dajem malu prednost Menopuru...ko zna mozda mi se i posreci pa se vratim sa dva mala slovenca kuci..hihihhi.
Kakva su tvoja iskustva sa nima?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 831
2.4.2014 14:07:00   
Maslacak15
Pisala sam i na drugom topicu. I ja mislim da gonal i menopur nikako nisu isto ali to mora da odvaga ekspert. Dunjci ti si mu nekako suprotan slucaj, ako smem da prosudim. Posto tvoja rezerva je super za godine (nizak FSH, odlican AMH), tvoj problem je bila endometrioza. Tj ja sam sigurna da ti nisu uklonjeni jajovodi zatrudnela bi ti prirodno cim je endometrioza skinuta.
Kod bakija je FSH fisok, AMH nizak. Ja koliko vidim, kod slabije rezerve prva opcija je blaga stiumlacija gonalom koji je rekombinantni FSH samo da se pogura sazrevanje jajne celije. LH je nekad kontraproduktivan. Ali zasita nemam dovoljno iskustva da bih dala savet. Zato me cudi da je doktor ostavio alternativu.

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 832
2.4.2014 14:42:17   
dunja RR
Pretpostavila sam masločkonjo da sam ja totalno suprotnouser posted image , ja onako laički pisala, ali koliko stimulacija videh ovde da su devojke koristile, baš i men začudila ta alt_ernativa.

Jer devojke koriste ili gonal ili menopur (i u više postupaka, uvek jeda od ta dva), nikada nisam čula da tu može da se bira.

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.4.2014 14:44:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 833
2.4.2014 15:01:10   
Štetica
Baki isti problem kao i kod mene,visok fsh nizak amh,radila sam dve vto i oba puta dobila po 4jajne celije,pisah ti vec da sam prvi put bila na Menopur-Cetrotid kombinaciji a drugi put na Menopur-Gonal-Diferelin kombinaciji.Ucinak je bio isti. E sad izbor svakako treba da bude na profesoru a ne na tebi,i verujem da te to buni.
A za taj prvi put sto su ti radili "kao"prirodnjak se neslazem da je bio prirodnjak,za moj pojam stimulacija Menopur-Cetrotid od nekog dana ciklusa je ipak kratak protokol,jer si primala stimulaciju.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 834
2.4.2014 15:42:04   
baki78
Buni me sto mi je ostavio mogucnost izbora.....ajde da su to lekovi koji slucni...npr..lek istog sastava ali drugog proizvodjaca.Ali ova dva leka nisu ista.Mene zanma sta radi Gonal a sta Menopur?
Koji je lek prikladniji mojim rezultatima tj.mom stanju.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 835
2.4.2014 16:40:31   
Lepterija
Ja se secam kod moje stimulacije (svi nalazi ok, duga sema), primala sam diferelin i puregon, a poslednja dva dana su mi uveli da primim i po jedan menopur i dr je rekao, menopur da lepo sazriju jajne celije. samo toliko znam. za cetrotide sam videla da ih uvode zenama koje slabo tj. sporo reaguju na terapiju, puregonom npr. tako da sam skontala da su cetrotide najjace i cini mi se, najskuplje!

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 836
2.4.2014 18:17:49   
Sanjalica1980
Pozdrav svim devojkama user posted image

Moja beta je u subotu user posted image

Mina javi se user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 837
3.4.2014 7:47:05   
daca77
Sanjalice, navijam jakoo za lepu betu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 838
3.4.2014 9:31:04   
ivanicasale
Sanjalice navijam za subotu user posted image user posted image user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

Direktna veza do poruke: 839
3.4.2014 10:26:09   
plačljiva
Sanjalice1980,navijam jakoooouser posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 840
3.4.2014 10:43:47   
alex88
Sanjalice navijam jako za veliku betuuser posted image

Direktna veza do poruke: 841
3.4.2014 12:15:12   
baki78
Uz tebe smo...neka betica samo raste

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 842
3.4.2014 12:17:28   
sunascee
Daco cestitam, uzivaj u trudnoci user posted image
Sanjalice navijam za visoku betu u subotu user posted image

Devojke ja sam krenula sa stimulacijom user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 843
3.4.2014 12:18:22   
daca77
Hvala puno user posted image
Vucem vas sve odavde user posted image

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 844
3.4.2014 12:43:34   
baki78
Javila se setra Jasna...posto sam je smarala...rekla mi da kupim Menopur i da mogu ako hoce kod profesora na konsultaciju oko terapije.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 845
3.4.2014 12:59:10   
plačljiva
Sunascee samo napred user posted image
Sanjalice user posted image
Ja se malo nerviram,na terapiju nisam dobro odreagovala imam niži estradiol pa mi je povećana doza fostimona...user posted image

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 846
3.4.2014 13:09:35   
daca77
Placljiva, bice to sve u redu...navijam jakoouser posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 847
3.4.2014 13:22:54   
plačljiva
Hvala Daco user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 848
3.4.2014 14:57:52   
Sanjalica1980
Placljiva bice to super. Terapija moze lepo da se koriguje. Jel' ti to bio prvi uz?

Direktna veza do poruke: 849
3.4.2014 15:00:59   
Sanjalica1980
Samo da kazem da imam tremu. Nije ranije bilo ovako. Vise nemam nikakvih simptoma pa me to verovatno malo plasi user posted image

Jedino dobro je sto user posted image kasni 4 dana user posted image

Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

IME ZA DECAKA
AnaZika

DA LI VAM SE SVIDJA IME VOJISLAV?

DA (20%)

NE (80%)

Ukupan broj glasova: 205

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here