|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
31.3.2014 20:39:50   
17 joka
Fibi, jako mi je zao

Dacika, divna beta sad odmaraj uzivaj znam da ima straha strepnje svega,ali ovo je tvoja godina za srecu i user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 801
31.3.2014 21:48:51   
Lepterija
Dacika user posted image , nismo ni sumnjali, e bas bi bio fazon da budu blizanci user posted image
Fibi duso, i ovde da kazem da mi je mnoooogo zao user posted image

Sto se tice misljenja o klinikama, svi hvalimo one gde nam uspe. Za mene ce Spebo uvek biti br.1. i ne slazem se sa nekim komentarima, kao ni sa okivanjima Kopitovicke u zvezde. Mojoj drugarici je povadila premale folikule, najveci je bio 16mm, jer je zena sutradan putovala i nije imala kad da ceka da porastu. To je za mene neodgovornost. Zato, ne vredi diskutovati. Samo znam da mi je neizmerno drago zbog Dace! user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 802
31.3.2014 22:16:47   
wivern
Fibi bas mi je zao user posted image ali nema odustajanja.
Daco sad uzivaj u user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 803
31.3.2014 23:06:20   
Fibi82
Lepterija, user posted image za Kopitovicku, smatram da si skroz u pravu.. I za mene ce spebo biti uvek na mestu br 1... Bez obzira na moje stanje.. Opet cemo ici kod njih.. Sve vas user posted image puno i mnogo hvala na podrsci..

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 804
1.4.2014 7:32:50   
daca77
Drage, obecavam da necu vise ogovarati dr, vec vas jakooo vucem sa sobom user posted image
Naravno, nemojte da mi zamerite, ali moram prvo da dovucem Verku, Joku17, Steticu i lalojedac, a onda i sve ostale user posted image

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 805
1.4.2014 8:07:06   
Trcosava
Wee Daco, pa ja bi rekla da je to sjajna beta!!!

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 806
1.4.2014 9:15:09   
baby_blue
Devojke, da li neko zna rade li Ivanovici i preko leta, ili do kad rade? Jer ja ko zna kad cu dobiti (zbog dva Diferelina primljena nakon laparaskopije), a samo se bojim da me ne uhvati leto, pa da onda ne rade, a treba da radimo FET. Cini mi se da rade do juna, ako se ne varam?
Danas mi je 41. dan od druge (poslednje) inekcije i jos nista...bas sam nestrpljiva.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 807
1.4.2014 9:16:18   
Štetica
Dacika lepo sto mislis na nas ali ipak cemo malo da sacekamo da se ukorenis u trudnickim temama,jer sve smo pozamasne u odnosu na tebe. A koliko znam u prvom tromesecju nista teze od 2kg nebi smela da vuces i podizes...user posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 808
1.4.2014 11:16:42   
plačljiva
Fibi82,baš mi je žao...user posted image Ali sledeći put je sigurno uspeh user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 809
1.4.2014 11:36:59   
wivern
Placljiva kako napredujes? user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 810
1.4.2014 11:47:34   
plačljiva
Wivern,ok sam...Još par dana i postajem čekalica...Primam Fostimon amp.Ali doktorka mi ne daje nikakve informacije,samo ćuti i to me strašnoooooo nervira.user posted image Dođeš, gleda UZ, ćuti ,koriguje terapiju i to je to.Sve gotovo za 2 minuta...To mi nikako ne odgovara...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 811
1.4.2014 12:08:05   
wivern
Znam o cemu pricas, ali na zalost velika vecina dr kod nas je u tom fazonu. Cuti i uzivaj uskoro ces biti user posted image a toga se neces ni secati.
Navijam user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 812
1.4.2014 12:20:01   
plačljiva
Hvala Wivern,daće Bog user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 813
1.4.2014 12:37:36   
mamica3
daco,divna beta...cestitam

Direktna veza do poruke: 814
1.4.2014 16:37:47   
Sanjalica1980
Mina, mislim na tebe user posted image

Javi se kada danas prodje aspiracija user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 815
1.4.2014 20:42:56   
17 joka
Dacika, divno je sto mislis na nasuser posted image user posted image ovu divnu druzinu sto pre sa ovih tema da povedes u vasu srecnu druzinu i debele trudnice,a ja mene c neko nekada izbaciti odavde, ti ces vec drzati svoju bebicu u rukama kad mi budemo nesto radili

Placljiva ti se vec vodis kao trudnica to je vec resena stvaruser posted image

Mina kako je bilo na aspiraciji?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 816
1.4.2014 22:18:25   
mine
Daco cestitam. Sve ste mi zene iste. Nijednu ne poznajem licno ali ovo je najdraza vest o uspehu vto. Daco zelim ti lepu trudnocu I kako mi se cini viseplodnu :-)

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 817
1.4.2014 22:28:45   
Chipsy
Dacika, mene si zaboravila user posted image
Kad budes imala vremena, posalji mi, molim te clanak o tim uspesnostima, da malo prostudiram. Bas sam u nedoumici gde bihuser posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 818
2.4.2014 1:05:05   
IvannaM
Chipsy, na sajtu rfzo kad udjes u odeljak vto su svi clanci koje su objavili 01.03. ;)

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 819
2.4.2014 7:55:04   
daca77
Chipsy, izvini molim te...vucem te jakooo user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 820
2.4.2014 9:37:29   
baby_blue
Daco, i ja cestitam. user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 821
2.4.2014 11:55:39   
baki78
pozz svima
Molim za pomoc ili savet....Spremam se za IVF i prof.Vlasiavljevic mi ostavi mogucnost izbora za stimulaciju..Kaze Gonal F75 ili Menopur75.Imam visok fsh nizak amh pa sad neznam sta je bolje za mene.
Inace imam jedan IVFiz prirodnog sa blagom stimulacijom 6 amp. Menopura75 i lepo oderagovala ali nazalost nista. Tada je FSH bio10 a sad ide 16-18a aAMH 0.29.
Izbor mi ostavio navodno zbog finansija ina ce su kao oba leka dobra.DA ali sta je bolje za mene....Menopuru dajem onako laicki prednost jer kombinacija FSHiLH hormona dok je Gonal cist FSH koji je vec veliki kod mene....Dali to ima neke veze ili ne?

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 822
2.4.2014 12:10:45   
plačljiva
Baki78,iskreno ja bih pitala nekog ginekologa ili samog profesora šta misli da je bolje.Ipak je ovo forum...Svaka čast nama ali opet je u pitanju tvoj organizam,zdravlje...user posted image
Sećno draga user posted image
Gde radiš VTO,da li u Mariboru?

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 823
2.4.2014 12:14:02   
baki78
Da...ma pitala ja sestru koja vodi taj tim.Ona kaze oba leka su dobra i zavisi od vasih finansija. Ma jeste razlika u novcu ali koje je za mene bolji? Jedino njemu licno da posaljem mejl...pojma nemam sta da radim.

Direktna veza do poruke: 824
2.4.2014 12:24:40   
wivern
Baki ja sam u februaru radila vto kod Vlaisavljevica u Mariboru i isto to mi je rekao. Ja sam kupila menopur, jer sam proslu vto radila sa gonalom. Mislimda tu nema neke razlike, jer bi ti u suprotnom rekao samo jedan od ta dva. Ako se dvoumis posalji sestri Jasni jos jedan mail, pa ce ti tu verovatno pojasniti.

< Poruku je uredio wivern -- 2.4.2014 12:25:38 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Najlepse vam je:
pisuljica

Sofija (26%)

Adriana (12%)

Aurora (6%)

Masa (22%)

Srna (11%)

Tara (23%)

Ukupan broj glasova: 128

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here