Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 20:39:50
|
|
|
|
17 joka
|
Fibi, jako mi je zao Dacika, divna beta sad odmaraj uzivaj znam da ima straha strepnje svega,ali ovo je tvoja godina za srecu i
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 21:48:51
|
|
|
|
Lepterija
|
Dacika , nismo ni sumnjali, e bas bi bio fazon da budu blizanci Fibi duso, i ovde da kazem da mi je mnoooogo zao Sto se tice misljenja o klinikama, svi hvalimo one gde nam uspe. Za mene ce Spebo uvek biti br.1. i ne slazem se sa nekim komentarima, kao ni sa okivanjima Kopitovicke u zvezde. Mojoj drugarici je povadila premale folikule, najveci je bio 16mm, jer je zena sutradan putovala i nije imala kad da ceka da porastu. To je za mene neodgovornost. Zato, ne vredi diskutovati. Samo znam da mi je neizmerno drago zbog Dace!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 22:16:47
|
|
|
|
wivern
|
Fibi bas mi je zao ali nema odustajanja. Daco sad uzivaj u
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 23:06:20
|
|
|
|
Fibi82
|
Lepterija, za Kopitovicku, smatram da si skroz u pravu.. I za mene ce spebo biti uvek na mestu br 1... Bez obzira na moje stanje.. Opet cemo ici kod njih.. Sve vas puno i mnogo hvala na podrsci..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 7:32:50
|
|
|
|
daca77
|
Drage, obecavam da necu vise ogovarati dr, vec vas jakooo vucem sa sobom Naravno, nemojte da mi zamerite, ali moram prvo da dovucem Verku, Joku17, Steticu i lalojedac, a onda i sve ostale
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 8:07:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Wee Daco, pa ja bi rekla da je to sjajna beta!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 9:15:09
|
|
|
|
baby_blue
|
Devojke, da li neko zna rade li Ivanovici i preko leta, ili do kad rade? Jer ja ko zna kad cu dobiti (zbog dva Diferelina primljena nakon laparaskopije), a samo se bojim da me ne uhvati leto, pa da onda ne rade, a treba da radimo FET. Cini mi se da rade do juna, ako se ne varam? Danas mi je 41. dan od druge (poslednje) inekcije i jos nista...bas sam nestrpljiva.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 9:16:18
|
|
|
|
Štetica
|
Dacika lepo sto mislis na nas ali ipak cemo malo da sacekamo da se ukorenis u trudnickim temama,jer sve smo pozamasne u odnosu na tebe. A koliko znam u prvom tromesecju nista teze od 2kg nebi smela da vuces i podizes...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 11:16:42
|
|
|
|
plačljiva
|
Fibi82,baš mi je žao... Ali sledeći put je sigurno uspeh
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 11:36:59
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva kako napredujes?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 11:47:34
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern,ok sam...Još par dana i postajem čekalica...Primam Fostimon amp.Ali doktorka mi ne daje nikakve informacije,samo ćuti i to me strašnoooooo nervira. Dođeš, gleda UZ, ćuti ,koriguje terapiju i to je to.Sve gotovo za 2 minuta...To mi nikako ne odgovara...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 12:08:05
|
|
|
|
wivern
|
Znam o cemu pricas, ali na zalost velika vecina dr kod nas je u tom fazonu. Cuti i uzivaj uskoro ces biti a toga se neces ni secati. Navijam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 12:20:01
|
|
|
|
plačljiva
|
Hvala Wivern,daće Bog
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 12:37:36
|
|
|
|
mamica3
|
daco,divna beta...cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 16:37:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mina, mislim na tebe Javi se kada danas prodje aspiracija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 20:42:56
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, divno je sto mislis na nas ovu divnu druzinu sto pre sa ovih tema da povedes u vasu srecnu druzinu i debele trudnice,a ja mene c neko nekada izbaciti odavde, ti ces vec drzati svoju bebicu u rukama kad mi budemo nesto radili Placljiva ti se vec vodis kao trudnica to je vec resena stvar Mina kako je bilo na aspiraciji?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 22:18:25
|
|
|
|
mine
|
Daco cestitam. Sve ste mi zene iste. Nijednu ne poznajem licno ali ovo je najdraza vest o uspehu vto. Daco zelim ti lepu trudnocu I kako mi se cini viseplodnu :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.4.2014 22:28:45
|
|
|
|
Chipsy
|
Dacika, mene si zaboravila Kad budes imala vremena, posalji mi, molim te clanak o tim uspesnostima, da malo prostudiram. Bas sam u nedoumici gde bih
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.4.2014 1:05:05
|
|
|
|
IvannaM
|
Chipsy, na sajtu rfzo kad udjes u odeljak vto su svi clanci koje su objavili 01.03. ;)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.4.2014 7:55:04
|
|
|
|
daca77
|
Chipsy, izvini molim te...vucem te jakooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.4.2014 9:37:29
|
|
|
|
baby_blue
|
Daco, i ja cestitam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.4.2014 11:55:39
|
|
|
|
baki78
|
pozz svima Molim za pomoc ili savet....Spremam se za IVF i prof.Vlasiavljevic mi ostavi mogucnost izbora za stimulaciju..Kaze Gonal F75 ili Menopur75.Imam visok fsh nizak amh pa sad neznam sta je bolje za mene. Inace imam jedan IVFiz prirodnog sa blagom stimulacijom 6 amp. Menopura75 i lepo oderagovala ali nazalost nista. Tada je FSH bio10 a sad ide 16-18a aAMH 0.29. Izbor mi ostavio navodno zbog finansija ina ce su kao oba leka dobra.DA ali sta je bolje za mene....Menopuru dajem onako laicki prednost jer kombinacija FSHiLH hormona dok je Gonal cist FSH koji je vec veliki kod mene....Dali to ima neke veze ili ne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.4.2014 12:10:45
|
|
|
|
plačljiva
|
Baki78,iskreno ja bih pitala nekog ginekologa ili samog profesora šta misli da je bolje.Ipak je ovo forum...Svaka čast nama ali opet je u pitanju tvoj organizam,zdravlje... Sećno draga Gde radiš VTO,da li u Mariboru?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.4.2014 12:14:02
|
|
|
|
baki78
|
Da...ma pitala ja sestru koja vodi taj tim.Ona kaze oba leka su dobra i zavisi od vasih finansija. Ma jeste razlika u novcu ali koje je za mene bolji? Jedino njemu licno da posaljem mejl...pojma nemam sta da radim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.4.2014 12:24:40
|
|
|
|
wivern
|
Baki ja sam u februaru radila vto kod Vlaisavljevica u Mariboru i isto to mi je rekao. Ja sam kupila menopur, jer sam proslu vto radila sa gonalom. Mislimda tu nema neke razlike, jer bi ti u suprotnom rekao samo jedan od ta dva. Ako se dvoumis posalji sestri Jasni jos jedan mail, pa ce ti tu verovatno pojasniti.
< Poruku je uredio wivern -- 2.4.2014 12:25:38 >
|
Anketa
Najlepse vam je:pisuljicaSofija (
26%)
Adriana (
12%)
Aurora (
6%)
Masa (
22%)
Srna (
11%)
Tara (
23%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!