Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 22:09:25
|
|
|
|
Ana13
|
Daco, cestitam Samo da znas da meni ovo nije iznenadjenje. Nekako sam ovaj put znala da je to to,samo sam cekala i ti da saznas Ljubim te puuuno,puunoo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 22:49:19
|
|
|
|
plačljiva
|
Mina ja nisam primala u prošloj VTO superfakt uopšte,a kamoli posle aspiracije...Gde radiš VTO? Sanjalice1980,još malo Ljubim vas sve...Da li ćemo ja,sanjalica i mina biti aprilske
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 22:53:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hocemo Placljiva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 23:03:46
|
|
|
|
plačljiva
|
Sanjalice1980 navijam jakoooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 23:19:02
|
|
|
|
wivern
|
Nego sta nego hocete, lepo nam je krenuo ovaj mart, sad ce da se nastavi i april...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 7:55:47
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Daco, cestitam Samo da znas da meni ovo nije iznenadjenje. Nekako sam ovaj put znala da je to to,samo sam cekala i ti da saznas Ljubim te puuuno,puunoo Hvala, Ana Fibi, samo miruj i bice sve ok. A meni preostaje da se primirim do veceras, posto cu betu raditi tek pri povratku s posla.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 9:05:36
|
|
|
|
mina@
|
Sutra u 16 h radim aspiraciju, jutros u 4 primila sam stop. Ako sve bude bilo kako treba, a ja se tome nadam, treceg dana vratice mi a petog dana jednu , i napomenuo mi je dr. Da dan posle vracanja primam jos jedan superfekt, zato pitam da li ste i vi tako primile, ali valjda zna dr sta radi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 9:45:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Mina navijamo Fibi nadam se da ce biti sve ok sad kad je krvarenje stalo ! Dobro jutro Daco . Sta li ti se mota po glavi kao novopecenoj trudnici? Jesi li se opasuljila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 9:59:13
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic, ja se prosto divim sebi i svojoj smirenosti... Samo da izadje na dobro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:02:50
|
|
|
|
Fibi82
|
Hvala Daco.. A mogla bi i ti da se primiris, posao neka ceka i ti miruj..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:46:25
|
|
|
|
daca77
|
Fibi, moracu da radim do prvog UZ, ako sve bude kako treba.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:50:39
|
|
|
|
wivern
|
Daco i bolje da radis, manje ces imati vremena za razmisljanje. A prvi uz je ionako vrlo brzo, za dve nedelje Fibi nadam se da je krvarenje potpuno stalo i da sada mozes da uzivas na miru. Mina drzim palceve za
< Poruku je uredio wivern -- 31.3.2014 10:55:18 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:55:28
|
|
|
|
Cecana
|
Daco čestitam od srca, želim ti lepu i laku trudnoću. Navijam jako za ostale cekalice bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 11:04:39
|
|
|
|
Štetica
|
Daco jesi li se upisala u prvi razred?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 11:06:23
|
|
|
|
daca77
|
Hvala Stetice, nisam se upisala... Vrtim se ispred skole
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 11:32:10
|
|
|
|
smejalica88
|
Drage moje imam pitanjce za vas,pijem mikrogin trenutno i posle nedelju dana pocela je glava puno svakog dana da me boli,i to bas imam jake glavobolje,sta mislite da uradim? da li da pozovem da pitam kliniku? A inace treba da ga pijem do 14 aprila,a 7 treba da idem za nis
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:15:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
Tek sad vidjeh lijepe vijesti Dacoooo čestitam ti od srca, jako sam sretna zbog tebe Ti si već prvačić đaba ti ta šetnja oko škole I ostalim VTO zmajevima želim što skoriji upis u prvi razred.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:19:39
|
|
|
|
Lepterija
|
Smejalice, normalna pojava. Dosta nas je mucilo istu muku, nema svrhe da zoves. Kupi biljnu rosu pa utrljavaj na celo, ja je i u trudnoci koristim protiv glavobolje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:43:00
|
|
|
|
Fibi82
|
Malte ne je stalo wivern, tek po koja kap kada idem u wc, radila sam betu jutros, popodne cu znati sta i kako dalje.. I da li da uzivam..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:52:53
|
|
|
|
alex88
|
Fibi,uzivaces naravno sa svojom bebicom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 13:00:27
|
|
|
|
plačljiva
|
Fibi82 biće to dobro navijam jako,najače
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 13:06:20
|
|
|
|
mika79
|
Fibi mislimo na tebe i držimo ti fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 13:19:32
|
|
|
|
wivern
|
Fibi nego sta nego ces da uzivas, bice to sve ok....cekamo lepu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 15:04:08
|
|
|
|
mamica3
|
daco cestitam od srca,samo da znas da si uljepšala dan...zelim ti sto laksu trudnocu,uzivaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 16:25:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Fibi Nestrpljive smo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Začeće (video)Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: