Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 15:04:46
|
|
|
|
Jole84
|
Daco ko što reče Nina,sad vuči Verku,sad si jakaaa mnogo sam srećna zbog tebe Šta kaže tm,kako se ti osećaš,mogu da zamislim sreću
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 15:07:47
|
|
|
|
serpica
|
Daco neka je laka i skolska trudnoca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 15:11:23
|
|
|
|
Cindarella
|
Daco,cestitam! Cuvaj tog mrvuljka,i vuci zenice iz crtica!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 15:12:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Daco cestitam! Sve vreme sam navijala. Konacno je i tvoja najveca sreca zakucala na vrata.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 15:16:31
|
|
|
|
Jole84
|
Daco samo da ti i ja prenesem Verkine čestitke,ona skače po sobi od sreće ako ti još jednom čestitam,smatrajte me blesavom al ne mogu rečima da pokažem kolko sam srećna p.s. pokazaću ti uskoro na kafici
< Poruku je uredio Jole84 -- 29.3.2014 15:17:03 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 15:41:49
|
|
|
|
wivern
|
Kakve divne vesti Daco Placljiva ti si sledeca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 16:00:20
|
|
|
|
nata11
|
Daco cestitam draga. Prelepa beta. Da znas samo da sam otvorila pivce da popijem za ovako lepu vest.
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 16:08:17
|
|
|
|
Azra_
|
Daco, Uživaj!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 16:08:20
|
|
|
|
17 joka
|
Nato draga, šta se kod vas desava?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 16:09:44
|
|
|
|
Meisje
|
Divnoooo, cestitam, da bude skolska! Ko se trudi ostane trudan Ajde sad polako kupi stvarcice I u Prvo, imas tamo puno starih drugarica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 16:17:00
|
|
|
|
madre
|
dacoooooo, bravooooo!!! divne vesti! cestitam i zelim ti da uzivas sada sa svojom bebom u stomaku
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 16:36:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
I ja da se slozim sa razrednom Joletom 82, to sam pomislila cim rece pre neki dan, stvarno je Daca bila primetno drugacije nego prosli put. Nekako je drugacije reagovala Al reko da ne talasam bezveze, toliki je ulog u pitanju da sacekamo hihihihi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 16:39:39
|
|
|
|
daca77
|
Zahvaljujem se svima na podrsci i cestitkama Stvarno mi puno znaci Maslackic
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 17:06:01
|
|
|
|
World
|
Divno Daco, evo cuh, cestitam bas sam se obradovala, zelim ti da ti sve prodje bez po muke...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 17:09:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Beta 304,20 a 10 dpt. URAAAAAAAAAAA Daco, a sad stvaaarno opusteno do decembra Sta li ti se sad vrzma po glavi....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 17:12:31
|
|
|
|
Olga75
|
pa cestitam ajd sad pravac u trudnicke teme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 18:04:56
|
|
|
|
amelia
|
Juuuuuhuu dacika za betu bas sam se obradovala zelim ti laku u ugodnu trudnocu i da sve prodze u najboljem redu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 18:33:34
|
|
|
|
branki*
|
daco,bas mi je drago zbog tebe ,diivna vest
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 18:46:34
|
|
|
|
druzica
|
Daco, od srca ti cestitam, zasluzila si ovakav ishod, ali muka se isplatila, s tolikom betom bice dvojke nadam se. Imaj laku i lepu trudnocu i mars kod trudnice, vuci i ostale za sobom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 19:44:27
|
|
|
|
zece
|
Da co cestito mila. Od se srce I daj boze da se dve bebcinja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 20:04:27
|
|
|
|
jess021
|
Daco cestitam od srca!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 20:43:29
|
|
|
|
New Mom
|
Daco, kakva divna divna vest! Zelim ti laku i skolsku trudnocu. Zasluzila si!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 20:49:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nina26 AnarRR, ne psuj, sunce ti zarko Ma ima da psujem i nikom ne dam da to obriše
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 21:06:53
|
|
|
|
plačljiva
|
Daco još sam pod utiskom.Neka je sa srećom još jednom . Wivern,šaljem ti hvala ti na podršci...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 21:11:18
|
|
|
|
Andjelika80
|
Stvarno divna vest Retko ulazim na forum ali ovo ne mogu da propustim... Daco od sveg srca ti cestitam i zelim sve najbolje!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?