Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 12:52:52
|
|
|
|
17 joka
|
Placljiva srecno i uspesno da se radujemo uskoro ovako kao za Daciku našu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 12:57:16
|
|
|
|
Torbica
|
Ijaoooo Daco, i mene rasplaka, koliko muke, koliko dugo! Zelim ti od srca najlepsu trudnocu i da zaboravis sve ono od pre!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 12:59:29
|
|
|
|
daca77
|
Torbice, uvek sam volela NS, nadam se da cu jos vise...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:05:50
|
|
|
|
mina@
|
Bravo Daco A lepo sam ti rekla da ti je muka zbog a ti mene ne slusas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:06:38
|
|
|
|
MakiJ
|
daco
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:07:16
|
|
|
|
nina26
|
Daci, verovala sam u uspeh, nista drugoacije ne bi bilo prihvatljivo! Cestitam ti od srca,kao i v Verka koja ti je porucila da je vuces da bude sledeca :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:08:03
|
|
|
|
Torbica
|
hoces, hoces, a ja te vodim na najbolju kafu u gradu kad budes u blizini!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:08:27
|
|
|
|
srculence25
|
Dacooooo bravoooooooooooo cestitam sva sam se najezila suze mi krenule.Zelim ti svu srecu ovog sveta da uzivas u trudnoci i da bude sve skolski
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:09:10
|
|
|
|
daca77
|
Zlatne ste i moja podrska vec vise od 5god.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:12:53
|
|
|
|
zeksi
|
Bravo Daco, divna vest.......zelim ti laku trudnocu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:13:46
|
|
|
|
jole82
|
Daco draga, kad sam ti rekla pre neki dan da si mi ovaj put drugačija... Sad je jasno kao dan..pa to je zato što si E moram opet da kežem, pa nek crnknem...da mi je mnooogooo drago zbog tebe, nemaš pojma koliko
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:14:44
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:15:25
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Beta 304,20 a 10 dpt. Dacooo jao nasa,cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:24:44
|
|
|
|
imperial
|
Bravo Daco ,koliko smo svi navijali nije mogli ni biti drugačije,bravooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:26:47
|
|
|
|
adulence
|
ma znala saam.....srecno dragaaaa...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 13:53:17
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Beta 304,20 a 10 dpt. CESTITAM!!!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:08:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Beta 304,20 a 10 dpt. AAAAAAAAAAAA!!!!! Dacika, pa ovo je najlepša vest koju sam mogla da čujem!!!! Konačno da te vidim na spisku trudnica, bem ti život
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:11:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam Daco!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:12:27
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Beta 304,20 a 10 dpt. Pa sva sam se najezila draga moja....sreca, sreca, radost....nemas pojma koliko mi je drago zbog tebe...docekala si svoju srecu, sad uzivaj i neka ti je laka trudnoca!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:14:07
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: daca77 Konačno da te vidim na spisku trudnica, bem ti život
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:22:31
|
|
|
|
IVA 11
|
Čestitam Daco!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:35:40
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Beta 304,20 a 10 dpt. Nema me 100 god na forumu,danas udjoh posle duzeg vremena i prelepe vesti!Daco cestitam od sveg srca,zasluzila si posle svega sto te prosli tm i ti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:55:16
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Zlatne ste i moja podrska vec vise od 5god. vala Daci, ti, Verka i Dunja ste bile sa najstarijim stazom ovde, vreme je vise bilo da odete u , jos samo zverku da otkacimo i to je to AnarRR, ne psuj, sunce ti zarko JoleRR, nemo' da mi crknes ti molim te
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 14:57:11
|
|
|
|
tillia
|
Jao Daco,extra!svi smo se jako obradovali!da sve dalje tece ko po loju! Da,zavoleces ns,najlepsi grad na svetu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 15:01:36
|
|
|
|
superm
|
Daco, sta reci, najezila sam se...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?