Klarita -> RE: Sta i za koje pare se isplati raditi u danasnje vreme? (21.10.2014 11:41:43)
|
Eeeeeee, nazalost, takvih primera imam puno u okolini. Recimo mm koji ostao bez majke sa 18g a, koja je imala velike planove za njega, upisao je visu, zavrsio, radio kao obezbedjenje u diskoteci, u kockarnici kucao tikete i cistio, kao komercijalista na terenu i sve to odjednom...i nije ga bilo sramota i jedino nije radio na gradjevini, ali ne zato sto ga bilo sramota, nego zato sto je ovako odlicno balansirao...onda skupljao novac i krenuo u sopstveni biznis. Drugari mu pomogli oko fizickih poslova, jedan mu pozajmio onda 100evra (mislim da se tad pojavili evri) i eto njega proslavio 10g firme[sm=smiley1.gif] Prvih par godina je radio uporedo i obezbedjenje i komercijalu na terenu, pa onda ostavio komercijalu, pa samo obezbedjenje i svoj posao...i tako da se bas ponosim njime. Njega nije sramota da radi bilo sta, samo da zaradi....pa, makar i 1000 din, on radi, ali on je vec poznati radoholicar na RR ali Boga mi i Kir Janja...postujem[sm=smiley36.gif] ja bih radila bilo sta da nemam, ali volim da se zalim na platu i zalila bih se mnogo vise da nemam njega...a, dokle ce moci tako da zaradjuje, nemam pojma, samo znam da zivimo bez icije pomoci ali apsolutno icije (sem povremenog cuvanja dece od strane mojih) i opremili smo sami kompletno sami ceo sprat...od viljuske do masine...jos dok smo se zabavljali. Imam primer preko puta mene i krstim se i rukama i nogama...uzas, mogla bih o tome do sutra. Mada, i moj brat nije neki radnik, ali brate radi u kaficu. Kad mu se spomene nesto drugo, samo vrti ocima...nervira me uzasno. I moji roditelji imaju jako male plate, a iskolovase mene i mog brata vinogradima i vinom. Moj tata obradjuje 5 velikih vinograda i uopste se ne zali, sem povremeno na bol u nogama[sm=smiley13.gif] i to bas kad mu primetimo po faci. Moj otac i mm su mi uzor, ali 90% ljudi u mojoj okolini su dno...
|
|
|
|