Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:04:29
|
|
|
|
branki*
|
moj savet je da mirujes,lezis,ne dizes nista tesko i mozda da pitas dr da ti pojaca utrogestan,ja sam koristila 3puta po 2 vaginalete.meni je jedan dan islo malo braon.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:09:00
|
|
|
|
Ognjenka
|
Trudim se da mirujem, nije bas da lezim, ali se malo muvam po kuci. Sta mislis, da li da idem na posao? Dr. kaze da idem, ali ja se sad bojim...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:11:14
|
|
|
|
cockic
|
ognjenka neko moze u toku prve ocekivane i da dobije a da je sve ok. dosta zena i ne zna da su trudne jer su dobile a krace trajalo. i tek saznale posle 4 nedelje.kad je trebala druga da dodje. kaze braonkasto nije to nista koristi utrogestan i misli poziotivno i tako ce biti. sve u svemu nemoj da brines sve ce biti ok tu je beta ti je bila ok.
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:13:11
|
|
|
|
cockic
|
nemoj da ides nigde lezi i odmaraj cekaj uz pa kad ti on sve objasni onda odluci ili trudnicko ili radis
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:13:48
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam radila.ako mozes,vidi da ne radis bar dok ne prodje to braon.ipak je trudnoca dragocena,toliko si cekala bebca
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:42:20
|
|
|
|
Dream
|
Eto i mene su stigli problemi. U cetvrtak sam imala braonkasti iscedak. Prepala sam se skroz. Bila kod lekara i jer zivim u skandinaviji nisu mi dali nista. Doktorka je rekla da moram da cekam i da vidim. Odmarala sam petak i nije bilo nista i subota sam opet pocela nesto da radim po kuci i tad sam dobila izliv. Krv do koljena i to sveze krvi. Nisam bila kod lekara jer mi je rekla i da krvarim da ne idem jer i da je spontani to ce telo samo da regulise. Bolove nisam imala. Nocas nisam krvarila i sad nista. Idem kod lekara cak u utorak jer su ovde praznici. Sve u svemu videcemo. Inace sam 6+4.(Ako jos sam).
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:47:23
|
|
|
|
branki*
|
dream,drzim palceve da bude sve u redu,dace Bog...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:47:55
|
|
|
|
Yag
|
Dream drzim fige da sve bude uredu...lezi i odmaraj nemoj nista da radis..jeli bila samo krv ili i komadu uz nju
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:54:02
|
|
|
|
Dream
|
Yag bila samo krv nisu bili komadi i nisam imala bolove. Videcu na UZ iduce nedenje kako stoje stvari.Posto si i ti imala krvarenje jesi li imala bolove?
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 14:59:06
|
|
|
|
Yag
|
Jesam imala sam i bolove cak su i ugrusci izlazili...to mi tvoje izgleda samo kao nesto bezopasno i nadam se da je tako kad ides na kontrolu da nisi imala mozda sex
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 15:03:00
|
|
|
|
Dream
|
Nisam Yag, jer sam imala braonkasto prije neki dan i nisam imala sex Bogami ako je sve u redu ima mm da se iznaceka hihiih...Znas kako je, prvo se mucimo da zatrudnimo a onda kad ugledamo II pocinju drugi problemi pa ti oni prijasnji izgledaju smesni. Branki hvala i tebi na podrsci, bice dobro ako bog da.
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 15:09:43
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: Dream Nisam Yag, jer sam imala braonkasto prije neki dan i nisam imala sex Bogami ako je sve u redu ima mm da se iznaceka hihiih...Znas kako je, prvo se mucimo da zatrudnimo a onda kad ugledamo II pocinju drugi problemi pa ti oni prijasnji izgledaju smesni. Branki hvala i tebi na podrsci, bice dobro ako bog da. bas jest tako ja koristi ugesteron i necu ni da pitam zasto tebi ga ne daju jer znam kakvi zu gadovi na zapadu ti se sad pricuvaj i odmaraj sto vise nece da skodi...saljem jedan veliki i ostani pozitivna ako je to moguce jel krvaris i dalje i nerese kad je kontrola
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 15:10:02
|
|
|
|
Ognjenka
|
Branki, videcu da ne radim, nesto cu da smislim. Hvala na savetu, i u pravu si, nema sad nista vaznije... Cini mi se zapravo da je sad stalo. Tako je i juce bilo, malo ujutro, a onda ok. Mozda mi i ne bio problem da radim, ali putujem na posao na relaciji Bg-Arandjelovac, pa je malo zeznuto. Dream, nadam se da je sve u redu. Bas sam mnogo citam o ovim nasim krvarenjima, a ovo tvoje mi izgleda kao da je samo pukao neki kapilar, ako nema ugrusaka. Najdajmo se najboljem!
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 15:14:45
|
|
|
|
Dream
|
Yag u utorak idem na kontroli pa javi cu. Sad ne krvarim, to je bilo samo sinoc. Ognjenka ti moras da odmaras, i ja sam malo neozbiljno shvatila to i dva dana posle vidi sta se desilo. Nadamo se bice dobro i kod tebe. Pozdravljam vas
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 15:18:49
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Dream Krv do koljena i to sveze krvi.Bolove nisam imala. ovo se meni desavalo, mnogo puta u trudnoci. ja sam imala hematom, koji je uzrok svega toga... videces ne kontroli, nadam se da je sve u redu
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 15:28:20
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ja samimala manje krvarenje u prva tri meseca,sve je bilo u redu.kazu da je bilo normalno krvarenje koje se cesto desava trudnicama.Vecih problema nisam imala HB
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 16:05:57
|
|
|
|
Sanchy
|
To je danas toliko cesto da se ponekad stvarno zapitam zasto je to tako?Ja na primer nisam imala problem prva tri meseca ali sam zato prokrvarila u cetvrtom pa opet pri kraju sedmog...bez ikakvog vidljivog razloga eto...zasto?Nemaju pojma,sad sam ok,beba takodje..tako da nema puno razloga za brigu ,ako se desi otici do dezurne da te pogledaju za svaki slucaj i to je to,,,kuci mirovanje u smislu sto cesce i sto duze lezanje prevashodno...
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.5.2012 17:05:20
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: Dream Yag u utorak idem na kontroli pa javi cu. Sad ne krvarim, to je bilo samo sinoc. Ognjenka ti moras da odmaras, i ja sam malo neozbiljno shvatila to i dva dana posle vidi sta se desilo. Nadamo se bice dobro i kod tebe. Pozdravljam vas heheh isti dan idemo na kontrolu i bice sve ok veruj,,:)))
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 28.5.2012 17:07:25
|
|
|
|
jbojana1980
|
Da li to mirovanje znaci samo leskarenje po kuci? Ja sam recimo u subotu ceo dan setala, danas takodje i sad vidim jedva primetnu svezu krv. citala sam prethodne postove, ali jednostavno ne mogu da budem mirna. Inace, koristim utrogestan 1 od 200 i to vaginalno. Kontrola je tek u sredu, a do tada ne smem da odem do WC-a.
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 28.5.2012 17:20:27
|
|
|
|
MicinaMama
|
jbojana mirovanje podrazumeva upravo to da ne ides u setnju jer pospesujes sve sa setnjom,setnja je dobra za otvaranje trudnice-zdrava je za zenu ali onu zenu koja nema nekakve komplikacije...kao i za kilazu ali meni nije pomagala bog zna sta.Do duse meni su obe trudnoce kriticne tako da sam ja jedna od tih koje moraju da miruju.Ne smes da se naprezes,sedis i dugo stojis.Lezi koliko god imas slobodnogvremena,teze poslove neka ti odradi neko drugi(ako imas koga).lakse poslice mozes sama ali nemoj daq preterujes sa saginjanjem i cucanjem.
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 30.5.2012 19:19:29
|
|
|
|
Dream
|
Eto da se javim. Danas sam bila kod gin. na prvi UZ. Krvarenje je stalo i na uz sve izgleda normalno, nema hematoma. Srceva reakcija je tu i dr je rekla da je sve normalno. Nezna se razlog krvarenja i rekla mi je da malo smanjim tempo, manje stresa i da odmaram vise. Eto ja cu se truditi da je slusam, sad za sad samo lezim.Pozdrav svima. Yag gde si ti? kako si prosla na kontroli?
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 30.5.2012 22:05:57
|
|
|
|
branki*
|
odlicno,dream,bas mi je drago da je sve u redu miruj.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 31.5.2012 8:53:44
|
|
|
|
Ognjenka
|
Dream, bas mi je drago da je sve dobro!!!
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 2.6.2012 16:34:47
|
|
|
|
soni
|
ognjenka, bas mi je zao sto i ti kroz to prolazis... ja sam tamno braon, i u 2 navrata imala krv, cak 2 i po meseca trudnoce...pojela sam se ziva...ovde mi nikakav utrogestan ili bilo sta drugo nisu dali, isto tako ni na bolovanje me nisu poslali, radila sam i bila na nogama non stop..strepela kad god odem u wc.... kako doslo , tako i otislo..bez icega...ovde su mi govorili da je sve ok, da je to normalno i da svaak druga krvari i da ako krene spontani nece ni lezanje ni lekovi pomoci.. ti pokusaj da mirujes sto vise i ubedjuj sebe da je to tako i veruj da je tvoja beba tu i da cete se za koji mesec druziti to ti je moje iskustvo...mozes da nadjes starije postove da procitas IZVORNA PORUKA: Ognjenka U cetvtak mi je test pokazao dve crtice, i beta je bila 197. To je bilo posle 5 dana kasnjenja (na dan m test je bio negativan). Nekoliko sati kasnije pojavio se kao zuti sekret, i malo neceg braonkastog. Dr. je prepisao utrogestan ujutro i uvece vaginalno. Evo posle 2.5 dana utrogestana i to braon se smanjilo, ali ga jos ima. Dr. kaze da ne brinem i da dodjem u cetvrtak na prvi UZ. Imate li jos neki savet?
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 2.6.2012 16:42:51
|
|
|
|
Yag
|
ee da soni ti meni bas cesto naum padnes...:))
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?