Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 11.5.2020 19:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Caoo. Ja sam trenutno 6 nedelja. Jutros sam na vesu primetila rozikasti sekret, jako sam se uplasila. Nemam nikakve bolove za sada,medjutim posle toga se pojavilo opet malo na toalet papiru. Pocela sam piti utrogestan. Ne znam koliko je normalno pojava takvog skereta? :(
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 11.5.2020 20:52:53
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam obilno krvarila tako da nemam iskustva sa blagim krvarenjem. Javice se neko sa pravin savetom. Nadam se da ce sve biti ok.
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.5.2020 22:34:59
|
|
|
|
branki*
|
Po meni je normalno.Oba puta sam imala i početku tako neko malo krvarenje.ja sam i inače koristila utrogestan. Smirilo se nakon tog dana ili sutradan.ali nije bilo baš krvarenje. .Nego malo na vešu ikad se obrišem. Sve je bilo u redu.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 7:58:17
|
|
|
|
dejana007
|
Meni je juce, posto sam imala zatvor pa od naprezanja, krenula svetla roze boja sekreta. Nakon toga je bilo ok, mozda jednom malo. Medjutim uvece nakon kratkog izmuzavanja kad bila u wc opet vise i jutros opet... Uz blage menstrualne bolove... Inace sam 6-ta nedelja. Posto krvarim tako rozkasto prekinula vaginalno utrogestan i pocela da ga pijem. Vise cu lezati danas i idem kod dr.. Nesto sve kljakavo na pocetku ove trudnoce... 2 dana okej, la posle bolovi, dva dana ok pa krvarenje pa bolovi... Nego videcu danas dal ima nade
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 10:21:01
|
|
|
|
lesli
|
Dejana, bez obzira na krvarenje utrogestan treba da ide vaginalno. Ja sam krvarila na momente baaaas obilno. Recimo kolicina kao 2. dc i dezurni lekar a i klinika (vantelensa je bila) su rekli utrogestan pod obavezno i dalje vaginalno. Drzim palceve da sve bude ok!Mozda ne bi bilo zgoreg da prestanes sa dojenjem. Ja se secam najjacih kontrakcija u onim prvim danima dok beba sisa. I posle kada se ciklus uspostavio, za vreme menstruacije je bas boleo stomak kada se ispumpavam.
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 13:58:23
|
|
|
|
dejana007
|
Nazalost, nije dobro. Sutra mi rade kiretazu. Tako sam se ponadala da ce sve biti okej. Prva trudnoca bez siofora, klomifena, poligina.... Ali nece... Sta je tu je... Sad krvarim i bas boli stomak...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 14:13:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Dejana, baš mi je žao
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 14:14:56
|
|
|
|
Milena18
|
Dejana, žao mi je :(
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 14:23:24
|
|
|
|
jess021
|
Dejana, zao mi je
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 15:38:34
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala na podrsci
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 16:11:44
|
|
|
|
lesli
|
Dejana :(Zao mi je...
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 16:13:36
|
|
|
|
emicaa
|
Dejana mnogo mi je zao
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 16:59:24
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dejana, bas mi je zao, meni ta krvarenja nikad nisu bila jasna. Gledaj da se oporavis, odviknes malisana od dojenja i opet u akciju. Drzi se! 🍀💕
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 21:50:28
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala devojke 🥰 Psihicki jos sam placljiva, fizicki mi je okej od kad prokrvarilai izbacila svasta nesto. Videcu sutra opet sa dr dal mora kiretaza ili ce se mozda samo iscistiti... Ja bih da se samo sredi...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 12.10.2020 22:39:12
|
|
|
|
jabudic
|
Dejana, zao mi je. 😒
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 13.10.2020 16:23:39
|
|
|
|
branki*
|
Dejana,zao mi je bas.i sama sam prosla slicno.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 13.10.2020 17:14:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dejana potpuno razumijem psihicko stanje,isplaci se.Nisam bila u toj situaciji,ali nemoj gutati u sebe
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Najlepše ime je...Boka8Najlepše ime za dečaka je...Filip (
37%)
Kosta (
18%)
Teodor (
10%)
Vasilije (
15%)
Viktor (
21%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!