dejana007 -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (4.9.2010 10:38:40)
|
nasla sam odgovarajucu temu za svoj probelm... ovako, prvo krvarenje sam imala kad trebala da dobijem, u to vreme dokaz trudnoce je bio samo pozitivan test. odmah sam odjurila kod lekara koji mi je prepisao utrogestan 3x2, uz napomenu kad prestane krvarenje da pocnem da ga koristim vaginalno. Tako sam i uradila, krvarenje i bolovi u stomaku prestali za 3 dana i ja pocela vaginalno, ali glupaca 2 stavljala uvece i 2 ujutru a preko dana iskljucila, i nakon 3 dana opet mi se pojavi braonkas sekret. Odmah sam krenula da pijem 3x2 utrogestana i zakazala kod lekara. Na tom pregledu se video embrion od 4,1mm i otkucaji srca, ali je dr primetio da ima manji prolaz kroz matericu koji jos nije zarastao te da pijem utrogestan, mirovanje i kontrola za 2 nedelje. Kroz par dana braonkasti sekret je prestao ali se od juce pojavio jako cudan sekret, svetlo zuckasti sa nekim crnim tackicama, nema ga stalno, mozda par puta i to uglavnom kad idem na duze u wc. Donji ves mi je cist. Malo sam u haosu... Svaki odlazak u wc mi je stres i jako se plasim sta sad ovaj sekret znaci? Da li je to kraj ili pocetak neceg? [sm=zmeden.gif] Da li je neka imala slican problem? I kada ce ovi raznovrsni obojeni sekreti stati... Plasim se. Veliki pozdrav za sve!!!
|
|
|
|