Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 13:29:00)
|
Dobar dan svima! Nadam se da vam se raspolozenje popravlja od ovog sunca i divnog vremena? Izgleda da nam prolazi zima, taman da mozemo malo da se setamo i pripremimo za porodjaje [sm=smiley1.gif] Ja sam konacno zavrsila sve ispitne radove i sad mi samo preostaje da cekam ocene, ali barem mogu "mozak na otavu", sto bi rekli. Sutra imamo goste, slavimo P. drugi rodjendan, ali moj tata ce napraviti kompletno posluzenje, tortu, rusku, pitu... Jupi! Jole, mrezaste imaju jos jednu prednost, a to je sto su jeftine, udobne i mozes da ih bacas posle upotrebe, a krvarenje posle porodjaja je obicno toliko obilno da ti ni citavo pakovanje uloska nece spasti ves. Meni je bilo lakse da ne razmisljam o tome da li sam nesto isflekala ili nisam, nego samo skidam i bacam... Moj stomak je ogroman [sm=zmeden.gif] Svi me pitaju kad treba da se porodim, pa mi onda bude jos gluplje sto sam tolika. Ne znam da li je zato sto imam uske kukove, pa mi sve iskoci na napred ili zbog cega, ali stvarno ide stomak, ide stomak, pa metar iza stomaka idem ja [sm=smiley36.gif] Jel ima jos neka osecaj da je ogromna?
|
|
|
|